Електронни четци - тема XIX

• 89 096
  • 789
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз също търсех, за да видя допълнено ли е с нещо около мобитата, но не мога да го намеря, а тя тази защита не е ли само за епъб, до сега не съм чувала за моби с ДРМ?
Ще ми е интресно някой да си купи едно моби и да сподели впечатления. Аз чакам идните месеци разни нови заглавия и бих се ъвзползвала с удоволствие ако ги пуснат в моби...

Тук пише, че от новия им сървър се сваля с 1 клик (това за мен изключва минаването през адобето)
http://www.ciela.com/articles/novo-lesno-svalyane-na-elektronni-knigi-s-edin-klik

# 166
  • София
Освен с новата платформа наистина супер лесно да става купуването и свалянето на електронни заглавия, друго не ми идва като идея, защото със сигурност съм виждала тази информация.
Относно моби-то, може и да казах някоя глупост, но голяма част от електронните книги имат т.нар. защита и мислех, че за всички видове файлове се нарича ДРМ.

И аз очаквам в следващите месеци някои техни книги. Имам и Киндъл, та може да се пробвам този път да купя моби.

# 167
  • София
Този, който си харесах е със Special Offers, пречат ли много или само дразнят?
А стилуса ползвате ли?

# 168
  • София
ни едното, ни другото. Като заспи имаш скрин сейвър реклама и то ако редовно го включваш към нет. Стилус не ползвам, даже не виждам какво трябва да му е предназначението в случая.

Вени***
 - ако преди мен стигнеш до покупка ще споделиш ли... аз също ще пиша, когато излезе привлекателно заглавие и тествам.

# 169
  • София
Ще пиша, Дъсти, обезателно! Ти какво тяхно чакаш да излезе? Аз съм се наканила на "Химикът" на Стефани Здрачовата (забравих й фамилията).

# 170
  • София
Дам, тя ме заинтригува донякъде, въпреки че още я мисля нея, интересна ми е що за трилър ще е написала, но малко зависи и на каква цена я пуснат, дали ще я купя веднага...,честно казано малко са ми се оплели издателствата и кое кога, а реално Февруари, чакам 2 книги с нетърпение, но те нямат шанс изобщо да се появят на ел. вариант защото са от Бард и от Емас, но може и да ми глътнат бюджета книги за месеца Wink...
Също съм си харесала Удивителната и изключителна приказка за Мирър и Голиат тя е на сиела, но до тук е само на книжно тяло, както и Библиотеката на Въглен връх.

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 18:49 от Angel_Dust

# 171
  • София
Сиела специално ни разглезиха и честите промоции, които пускат, та и това понякога взима надмощие при мен, защото наистина купувам доста и гледам да се възползвам от всяка промоция  Mr. Green, а такива вървят за хартиените копия.

Скрит текст:
В момента в озон има намаление с промокод 25KNIGI за всички заглавия в каталога им. А ако се плати с карта Visa, начисляват допълнителни 7%. Като добавим и факта, че промоцията важи и за преордери, а доставката е безплатна, много си струва човек да съгреши  Wink

# 172
  • София
Ммм чусно нещо споделяш, но моят огромен проблем с хартиените книги е, че няма къде да ги държа.
Обаче, предполагам, че дори и да  успея да се въздържа от Несбьо, то още на 20-ти ще съм в първата книжарница да се сдобия с втората за Карканас на Ериксън...
Все пак ако Въглен връх или  Мирър и Голиат се появят електронно преди това със сигурност ще се изкуша с или без промоция, особено за първата.

# 173
Въглен връх си я купих. Не издържах на зкушението. Изобщо не съжалявам, но наистина е проблем съхранението. Толкова много имам набелязани в момента, ако купя всичко, дори и да оставим настрани парите, трябва да се изнесем от къщи да направим място на книгите. Само синковеца изчете през последния месец "един дълъг рафт". Така че електронните книги са най-доброто решение за мен.

# 174
Може ли да попитам има ли начин да се изтрие книга от четеца без да го свързвам с компютър? Не съм намерила такъв, но да проверя Simple Smile

# 175
Вени, благодаря, че сподели кода на Озон. Вчера по нощите го видяхи пуснах една солидна поръчка. Тъкмо предния ден се ядосвах, че ми бяха пратили код за 20%, но докато се наканя и беше изтекъл, а твоят е дори за 25 % bouquet

Хармони, Нумлок, благодаря за линковете!

# 176
  • София
Може ли да попитам има ли начин да се изтрие книга от четеца без да го свързвам с компютър? Не съм намерила такъв, но да проверя Simple Smile

Няма да е зле да напишеш с какъв четец си все пак.
Киндъл - в Library - срещу книгата вдясто има три малки точици, една под друга, като цъкнеш излиза меню какво може да направиш с книгата, има delete.
Аз лично за триене никога не връзвам четеца към компа, всичко си трия от самата книга.

# 177
А, вярно, че и това сигурно има значение Simple Smile
С Nook съм  Peace

# 178
  • София
 Laughing ами има, да Simple Smile  hahaha Някой с нук ще трябва да се включи или да си потърсиш в ръководството за работа с четеца, ако нямаш такова би трябвало в нета да може да намериш. Peace
Все пак ме съмнява да няма начин да се трие на място.

# 179
Ейнджъл, при мен на Киндъла няма такива точки. Нямам и Библиотека, а само Устройство и Облак.

Общи условия

Активация на акаунт