Електронни четци - тема XIX

• 89 090
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
Това не е вярно, серийния номер винаги присъства на гърба на оригиналната кутия под един от баркодовете. Имала съм три Kindle и на трите е имало сериен номер на кутията.
http://prikachi.com/images.php?images/631/9120631a.jpg

Написал съм да си извадим S/N,ако закупим четеца без кутия ,или я загубим,докато все още има  гаранция.А за гърба-имах предвид на самия Киндъл, отзад не го пише,поне при мен.
Не знам,може и да е тъпо,но видях че дават такъв съвет в един чужд сайт,и реших да го спомена....

# 661
Имам проблем с моя Киндъл. Последните дни започна сам да се рестартира. Вчера докато четях изгасна и после доста трудно, може би с два рестарта го накарах да тръгне, но книгата която четях беше изтрита. Пробвах с няколко други книги - отварям книгата, връщам се в менюто и отворената книга е изтрита. Някой давал ли е за ремонт своя четец и има ли смисъл от него или по-добре да си купя нов.

# 662
Имам проблем с моя Киндъл. Последните дни започна сам да се рестартира. Вчера докато четях изгасна и после доста трудно, може би с два рестарта го накарах да тръгне, но книгата която четях беше изтрита. Пробвах с няколко други книги - отварям книгата, връщам се в менюто и отворената книга е изтрита. Някой давал ли е за ремонт своя четец и има ли смисъл от него или по-добре да си купя нов.
От къде е закупен и има ли все още оставаща гаранция? Пробвайте да го форматирате изцяло и вижте дали ще се оправи.

# 663
От къде е закупен и има ли все още оставаща гаранция? Пробвайте да го форматирате изцяло и вижте дали ще се оправи.
Купен е от Амазон преди 4 или 5 години. Ще се опитам да го форматирам и ще видя какво ще стане. Междувременно видях в Амазон този и мисля да го поръчам, за всеки случай. Цената му е много изгодна.
https://www.amazon.co.uk/Kindle-E-reader-Glare-Free-Touchscreen- … 6&keywords=Am

# 664
Аз бих писал на поръжката им, независимо че не е в гаранция вече. Може да предложат решение, което да ме устройва. Ако не, поръчввам нов от Amazon или от нашите търговци.

# 665
  • София
Това не е вярно, серийния номер винаги присъства на гърба на оригиналната кутия под един от баркодовете. Имала съм три Kindle и на трите е имало сериен номер на кутията.
http://prikachi.com/images.php?images/631/9120631a.jpg

Написал съм да си извадим S/N,ако закупим четеца без кутия ,или я загубим,докато все още има  гаранция.А за гърба-имах предвид на самия Киндъл, отзад не го пише,поне при мен.
Не знам,може и да е тъпо,но видях че дават такъв съвет в един чужд сайт,и реших да го спомена....
Ще е добре това с гаранцията да се резюмира за титулния пост.

# 666
  • Scotland
На сайта на readerbg имат координати на сервиз. Два пъти съм пращала Киндъл там. Те ти го проверяват, обаждат ти се и ти казват колко ще струва и ако решиш поправяш. За проблем в софтуера, вече не помня какво беше, ми взеха около 15 лева.

# 667
На сайта на readerbg имат координати на сервиз. Два пъти съм пращала Киндъл там. Те ти го проверяват, обаждат ти се и ти казват колко ще струва и ако решиш поправяш. За проблем в софтуера, вече не помня какво беше, ми взеха около 15 лева.
Благодаря, аз си поръчах вече нов, но ще се обадя и на сервиза.

# 668
Здравейте, нова съм в тази част на форума. Четох много и пак имам един ама наистина глупав въпрос  Embarassed Извинявам се, ама сигурно ще ми се смеете. Наясно съм с толкова неща, ама ето, че ми бяга нещо. Въпросът ми е - с електронния четец мога ли да чета на нощна лампа? Дори без подсветка? Нали идеята е да е като истинска книга, но все пак да попитам.

# 669
  • София
Можеш да четеш на нощна лампа (ако е без подсветка), точно толкова, колкото и хартиена книга.
Не, че подсветката пречи и с нея можеш на лампа, но става илишна една от двете светлини Wink
Всъщност не схванах как се очаква лампата да пречи.

# 670
Можеш разбира се. Подсветката е екстра която можеш да ползваш или не в зависимост от околната светлина и как ти е комфортно на теб.  Simple Smile

# 671
 bouquet Много благодаря за отговорите.

Иначе съм се насочила към PocketBook 624   Simple Smile
Нахъсала съм се, от много време се чудя и каня и ето вече май дойде ми времето   Mr. Green

# 672
  • все тук
Здравейте, имам един въпрос - не чета на електронен четец, а на екран на лаптоп, но с размер 10 инча. Та как мога да си увелича размера на буквите? Има ли някаква опция за това?

# 673
  • София
Здравейте, имам един въпрос - не чета на електронен четец, а на екран на лаптоп, но с размер 10 инча. Та как мога да си увелича размера на буквите? Има ли някаква опция за това?
В какъв формат са четените книги и през каква програма се отварят? В настройките на програмата, с която се отварят книгите трябва да има и опция за промяна на размера на шрифта.

# 674
  • все тук
В какъв формат са четените книги и през каква програма се отварят? В настройките на програмата, с която се отварят книгите трябва да има и опция за промяна на размера на шрифта.
Отварям ги с Епъб (ePub3 Reader) - не откривам никъде такава опция, затова попитах.

Общи условия

Активация на акаунт