Електронни четци - тема XIX

• 89 016
  • 789
  •   1
Отговори
# 765
  • Sofia
Записвам се и аз, за да следя темата, защото кученцето ми наскоро ми изяде Киндъла  Joy и трябва да купувам нов.
Между другото можете ли директно да препоръчате някакви четци, които да са на добри цени (не повече от 150 лв.), с качеството на Киндъл и да поддържат възможно най-много формати?

Kindle paperwhite на промоция излиза горе - долу толкова. В немския амазон често има намаления.

# 766
Много благодаря за полезната информация. А от там доставят ли до България?

# 767
  • София
Много благодаря за полезната информация. А от там доставят ли до България?
Не, пейпъруайт с реклами няма директна доставка до бг, но с фирма превозвач ще ти излезе 5-6 лв.

# 768
  • Пловдив
Здравейте, мога ли да зареждам Kindle Voyage с външната батерия (Samsung 11 300 mAh), с която зареждам телефона си, когато съм в движение?

# 769
  • Ænima/Albuquerque
Момичета, на 11 юли е Amazon Prime Day- тъкмо поръчах един Paperwhite за 70 евро.

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 10:00 от Sarcasm™

# 770
Според мен има още време. Ясно се вижда, че остават 18 часа (от момента в който пиша) до края на "промоцията" т.е. до към 23:30 днес.
Paperwhite за 70 евро и Voyage за 139 евро.

# 771
  • Ænima/Albuquerque
Аз ти казвам, какво видях с очите си, докато бях на checkout. Цъкаше ми часовник. Може да не съм права, не знам.

# 772
  • София
Цъка ти часовник да брои времето, в което е запазено за теб и можеш да го платиш, иначе бройката отива при друг.

# 773
  • Ænima/Albuquerque
Ми хубаво.

# 774
  • София
Обяснявам само, така е при сделките в амазон по принцип, не  се сърди Simple Smile

# 775
  • Ænima/Albuquerque
Изобщо не се сърдя. Въпросът в момента е, че продават Paperwhite на цена, по-добра от тази през Cyberweek.

# 776
  • София
Това ясно, аз само поясних за отброяването, което си видяла на чекаут. Иначе има достатъчно време още да се възползват желаещите.

# 777
  • Scotland
Аз виждам часовник, когато вляза да разглеждам промоционалните киндъли.

# 778
  • София
За друго идеше реч.
Значи като влезеш да го разглеждаш в момента и показва 14 часа - толкова остават от промоцията, когато вече го вкараш в кошницата си, ти отброява 2 часа (? нали толкова бяха или един), в които ако не го платиш ще бъде изваден от кошницата ти, т.е. бройката вече няма да е за теб, а ще мине към следващият желаещ я. Понякога има ограничени количества и  опашки от чакащи, някой да се откаже или да не си плати избраното от сделките...

# 779
Здравейте, реших да се възползвам от промоцията, но имам въпрос за изписване на адреса за ползващите габко, тъй като моя изглежда така в момента
ID XXXX DEPOTBG
Моето име ID DEPOTBG
Nimrodstr. 25
Nürnberg, Bayern 90441
Germany

Но чета съобщение на фейсбук страницата на Габко следното нещо и малко се обърках
Уважаеми клиенти,
при поръчка от онлайн магазин/сайт в Германия/DE, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в полето име и фамилия пишете DEPOTBG - ВАШЕТО ID и ИМЕ, ако пише различно име на получател от DEPOTBG - ВАШЕТО ID и ИМЕ, пратката ще бъде ЗАДЪРЖАНА до получаване на нужните документи за освобождаването и, или върната към подателя.
Адрес в Германия/DE - https://www.gabco.org/adres-de.php

Някой поръчвал наскоро и след като съм направила поръчката има ли как да сменя адреса след като още не е шипната?

Общи условия

Активация на акаунт