Електронни четци - тема XIX

• 89 041
  • 789
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Нямам наблюдение над другите модели, но разгледах предложенията за Kindle Paperwhite. Втора употреба, без гаранция, без сигурност дали ще може да се регистрира и цени в повечето случаи доближаващи се до цените на нов. Ако не бързаш много в немския Амазон често правят намаления и ще можеш да си вземеш нов, който да влезе в бюджета ти.

# 106
  • ... рееща се.
Радвам се, че това с имейла е проработило Peace
@d.p.d., в olx се намират нови четци киндъл пейпъруайт на цена 200-210лв.

# 107
  • София

Вчера намерих нови Пейпъруайти и за 125 лева единия. Обадих се - мъж от добричко село, купил ги от Германия. Вероятно гастербайтер, който заработва допълнително.

# 108
  • Scotland

Вчера намерих нови Пейпъруайти и за 125 лева единия. Обадих се - мъж от добричко село, купил ги от Германия. Вероятно гастербайтер, който заработва допълнително.
Може ли линк към обявата? Моя приятелка също си търси

# 109
  • София

Може ли линк към обявата? Моя приятелка също си търси

https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0-15737738

# 110
  • София
При промоция най-ниската цена за Kindle Paperwhite с реклами, която съм виждала е била 80 ЕUR. Тези 125 лв. за нов четец са доста под нея и или е измама, или е краден. Звучи ми много съмнително.

# 111
И аз това щях да питам. Как е толкова евтин, при положение че в амазон беше 80евро.

# 112
  • Кърджали
Гледам че е стар модел - 2 ра генерация пише. Може би затова...
Не знам и аз де, предполагам.

# 113
  • Scotland
Благодаря, nana77  Heart Eyes

# 114
Здравейте.Някой може ли да каже отзиви за  Kindle Paperwhite III 2015.За пръв път ще купувам Kindle и не съм много наясно. newsm78

# 115
  • София
Хайде сега и аз с проблем. Имам от 3 години Kindle Paperwhite 6 Generation (поне така мисля като гледах снимки и характеристики). До сега никакъв проблем с него. Разбира се гаранцията е изтекла и той, взе че се развали. Екрана е на черти в едната част, в другата бял, в третата черен. Въобще не мога да го включа. Прочетох всичко в Амазон как да рестартирам - нищо, не се включва. Взех гаранционната карта за да видя кои са сервизите. Пише КиК Електроникс. Обаждам се, а от там ми отговарят, че не извършват сервиз на ел. четци и вероятно в магазина са прикачили грешната гаранционна карта.
Въпросът ми е, кои са оторизираните сервизи за Kindle? Мога да отида и на други места, тъй като гаранцията е изтекла, ако знаете за такива, но все пак не искам някой да се упражнява върху четеца.
Потърсих инфо от първа страница на темата, но не открих.

# 116
Въпросът ми е, кои са оторизираните сервизи за Kindle? Мога да отида и на други места, тъй като гаранцията е изтекла, ако знаете за такива, но все пак не искам някой да се упражнява върху четеца.

Нямам лични впечатления, но тук има един.  
https://readerbg.com/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D0%B7

ПП Въпреки че като гледам цените, разликата с нов четец не е смайваща.

# 117
  • София
Екрана е на черти в едната част, в другата бял, в третата черен.

Счупена матрица на екрана. Съветвам те просто да си купиш нов.

# 118
  • София
Екрана е на черти в едната част, в другата бял, в третата черен.

Счупена матрица на екрана. Съветвам те просто да си купиш нов.
И аз това си помислих - че ще се купува нов. Все пак, мога да проверя в някой сервиз, за да ми потвърдят.

# 119
  • Scotland

Нямам лични впечатления, но тук има един.  
https://readerbg.com/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D0%B7

ПП Въпреки че като гледам цените, разликата с нов четец не е смайваща.
Ползвала съм услугите на този сервиз два пъти.Коректни са.Но ако ще сменяш екран,то поне 100 лева ще дадеш.Аз бих си взела нов направо.

Общи условия

Активация на акаунт