Електронни четци - тема XIX

• 89 132
  • 789
  •   1
Отговори
# 585
Пробвай да изтриеш файловете през компютъра.

И аз правих миналата седмица едни реорганизации на четците вкъщи. Единият отиде при майка ми. И падна едно пренареждане и триене на книги, завъртя ми се главата - едни за детето, други за майка.

# 586
  • Scotland
Пробвай да изтриеш файловете през компютъра.

И аз правих миналата седмица едни реорганизации на четците вкъщи. Единият отиде при майка ми. И падна едно пренареждане и триене на книги, завъртя ми се главата - едни за детето, други за майка.
Трих от компа,уж ги изтри,обаче сега и на стария и на новия четец книгите стоят на изчакване,т.е. пак да ги сваля. Друг проблем,пратих чрез ел.пощата книги на четеца на детето,но те се появяват и при мен  newsm78

# 587
Трих от компа,уж ги изтри,обаче сега и на стария и на новия четец книгите стоят на изчакване,т.е. пак да ги сваля. Друг проблем,пратих чрез ел.пощата книги на четеца на детето,но те се появяват и при мен  newsm78

Ако пратените през ел. пощата се появяват не свалени, а на изчакване, да не би да стоят архивирани за сваляне от облака / т.е. достъпни за всички четци, свързани към акаунта/? Да не би да трябва да се изтрият оттам?

# 588
  • Scotland
Трих от компа,уж ги изтри,обаче сега и на стария и на новия четец книгите стоят на изчакване,т.е. пак да ги сваля. Друг проблем,пратих чрез ел.пощата книги на четеца на детето,но те се появяват и при мен  newsm78

Ако пратените през ел. пощата се появяват не свалени, а на изчакване, да не би да стоят архивирани за сваляне от облака / т.е. достъпни за всички четци, свързани към акаунта/? Да не би да трябва да се изтрият оттам?
Така ще да е,но аз нали съм малко индианец  Joy Има ли начин да не се появяват на изчакване при всички мои четци?  Въпрос две - как се стигаше до чата,за да поискам махане на реклами? Благодаря  bouquet

# 589
Така ще да е,но аз нали съм малко индианец  Joy Има ли начин да не се появяват на изчакване при всички мои четци?

Ако е това, което си мисля, и са архвирани в облака, мисля, че няма начин. Според мен единственият начин е да ги изтриеш от облака и да си ги пазиш някъде другаде /ако държиш да ги пазиш/. Изтриването става като си влезеш в акаунта, избереш от падащото меню Meine Inhalte und Geräte. Под Mein Inhalte избираш от падащото меню Dokumente. Тогава ти се появява списък със всички книги, незакупени от Амазон, но архивирани в облака и достъпни за сваляне от всичките ти четци. Триеш ги оттам /маркираш с чавка, Loschen/ и престават да ти се показват на изчакване.

Свързване с чата - най-долу най-вдясно Hilfe, на новата страница - под списъка Hilfethemen durchsuchen - последната опция Brauchen Sie weitere Hilfe? - в дясната колонка Kontaktieren Sie uns.  Избираш горе Amazon-Gerate und Kindle Apps, избираш киндъла, за когото ще говориш. От падащото меню долу - Anderes Problem. Долу се появявят три опции, избираш чат.

# 590
  • Scotland
Ах,Vapor, сега ме матира....на немски съм пълен бъкел...само на английски разбирам  Mr. Green

# 591
Ах,Vapor, сега ме матира....на немски съм пълен бъкел...само на английски разбирам  Mr. Green

Аз също, но съм говорила с чата на немския амазон на английски. Киндълът вероятно ти е от немския амазон, затова описах стъпките на немски. Знам, че има опция да си преведеш акаунта в немския амазон на английски, обаче /поне при мен/ тогава на крайния етап не ти се появява опция чат, а само мейл и телефон.

Мисля, че за да ти е всичко на английски и да имаш достъп до чат, трябва да се прехвърлиш към Amazon Uk. Aко бъркам, някой да ме поправи, може би има по-лесен начин.

# 592
Специално за киндъл 4 аз си купих оригинален кожен калъф, доста изгодно и забележки към качеството му нямам, не знам защо ти не си била доволна от твоя.... За пейпърите, обаче май не са кожени, та бих пропуснала оригиналните.

Кожата му се обели за няма и 2-3 месеца, напука не на места.. гадост. Може пък да съм уцелила някакъв , който не е бил съхраняван добре. На времето близо 40 лв ми излезе, така поне помня , а изкарах с него едва година и се наложи да го сменя, толкова неугледен стана. От американския амазон го купих, заедно с киндъла , уж оригинален някакъв, спешълски..

# 593
  • Scotland

Аз също, но съм говорила с чата на немския амазон на английски. Киндълът вероятно ти е от немския амазон, затова описах стъпките на немски. Знам, че има опция да си преведеш акаунта в немския амазон на английски, обаче /поне при мен/ тогава на крайния етап не ти се появява опция чат, а само мейл и телефон.

Мисля, че за да ти е всичко на английски и да имаш достъп до чат, трябва да се прехвърлиш към Amazon Uk. Aко бъркам, някой да ме поправи, може би има по-лесен начин.
Moята регистрация е в американския Амазон. Та, открих го, в Help секцията. Влязох в чата и ми махнаха рекламите. Вече за втори път го правя,два закупени от немския Амазон, и двата с премахнати реклами от американците  Mr. Green

# 594
  • София
Въх, моят е на повечко от година, че и две и си е ок, като изключим, че детето му чопли страничната гума, но това не е проблем на самия калъф. Оейзисът и той скоро ще чукне година, съвсем в перфектен вид е. Някакъв прецакан ти се е паднал.

# 595
  • Scotland
Две калъфчета за бейсика поръчах от Али-то, прекрасни са. Сега чакам и едно за пейпъруайта. Дано дойде бързо.

# 596
  • Scotland
И пак с въпросче. Как се вкарваше адрес в Калибре,за да си пращам книги чрез wi-fi? Благодаря  bouquet

# 597
  • София
ТУК и в следващи постове е обяснено.

# 598
  • Scotland
ТУК и в следващи постове е обяснено.

bouquet bouquet bouquet

# 599
  • София
Привет!
Дали някой би ми препоръчал калъф за Kindle Voyage?

Поръчах си  този калъф.
Хубав е, но надписа "kindle" е леко крив и ми боде очите...

Общи условия

Активация на акаунт