Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 11

• 92 128
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
CheerUp ти с кой сироп по точно направи режима си. Питам тъй като ми струва много умно твоето захранване.

Използвах кленов сироп Клас С. Въздържах се от Мадал Бал, защото някои съставки ( поне по мое мнение), не са супер здравословни.

# 616
  • България
Благодаря

# 617
Здравейте, момичета. След като направих 5 дни на кленов сироп и 10 дни захранване се чувствам невероятно! Чакам да мине Великден и този път смятам да направя 7 дни на сироп, отново с 10 дни захранване. Отрази ми се не само на килограмите, редовен стомах, но и на кожата и косата. Весели празници!

# 618
CheerUp, не знам кога си правила програмата, но мисля, че не може да се прави повече от 2 пъти годишно, и то с няколко месеца разстояние. Провери, да не си направиш беля. Simple Smile

# 619
Да и аз така знам, че трябва да минат поне 4 месеца от последното сиропуване. Но най-добрия вариант е веднъж на 6 месеца. Аз приключих преди около3 седмици и се чуствам страхотно. Даже днес трябваше да си пусна периодичните изследвания заради артрита и всичко в тях е перфектно. Само след сиропуване изглеждат толкова добре, иначе винаги има по някое отклонение от нормата. Последният път като сиропувах преди миналия Великден даже си пусках изследвания на четвъртия ден от прочистването и пак се изумих колко добре изглеждаха те. Затова всяка година си правя по веднъж да се прочистя от лекарствата и съм супер доволна.

# 620
Да и аз така знам, че трябва да минат поне 4 месеца от последното сиропуване. Но най-добрия вариант е веднъж на 6 месеца. Аз приключих преди около3 седмици и се чуствам страхотно. Даже днес трябваше да си пусна периодичните изследвания заради артрита и всичко в тях е перфектно. Само след сиропуване изглеждат толкова добре, иначе винаги има по някое отклонение от нормата. Последният път като сиропувах преди миналия Великден даже си пусках изследвания на четвъртия ден от прочистването и пак се изумих колко добре изглеждаха те. Затова всяка година си правя по веднъж да се прочистя от лекарствата и съм супер доволна.
Тъй като направих сиропуването само 5 дни преди 17 дни с 10 дни захранване, реших да направя още 5 дни.
Знам, че трябва да се прави веднъж на няколко месеца, но това е, ако сиропуването е повече от 5 дни.
Стартиран днес, направих и прочистване с английска сол, нагласила съм си 6 дози сироп.Кленовият сироп е клас "C" от DM. След това ще направя отново 10 дневно захранване.
Има ли сиропуващи Simple Smile

# 621
След дълго четене на темата, започнах вчера сиропуването. Без прегрешения,но ми беше много гладно. Клас А използвам на ДМ. Купен е от Австрия. В града нямаме дм и на фейсбук страницата им попитах за цената,но ми казаха,че нямат подобна политика. Ядосах им се и го поръчах от там,тъй като в тамошния сайт виждам цената. 3 шишета от 250 мл.клас А,и едно 375 мл.клас С. Нагласата ми е 10 дни за отслабване. 172 см съм ,79 кг. За целта няма да споменавам,че е много Wink.Не правих предварително прочистване,просто вчера започнах.

# 622
  • Стара Загора
След дълго четене на темата, започнах вчера сиропуването. Без прегрешения,но ми беше много гладно. Клас А използвам на ДМ. Купен е от Австрия. В града нямаме дм и на фейсбук страницата им попитах за цената,но ми казаха,че нямат подобна политика. Ядосах им се и го поръчах от там,тъй като в тамошния сайт виждам цената. 3 шишета от 250 мл.клас А,и едно 375 мл.клас С. Нагласата ми е 10 дни за отслабване. 172 см съм ,79 кг. За целта няма да споменавам,че е много Wink.Не правих предварително прочистване,просто вчера започнах.
Мадал бал ме засища повече мен, аз използвах него за сиропуване, а кленов за захранването. Пробвах с кленов само да сиропувам, умрях си от глад. Да, излиза скъпичко Мадал Бал, ама вие реално спестявате от храна, така че не е голяма драма.

# 623
Привет и от мен дами.
Чета ви отдавна но сега се реших да започна и аз.
Накратко - 170 см, старт на 73 кг.
Вчера беше първи ден и явно съм имала доста задържана вода, защото днес кантара е на 70,5 кг.
Ударно начало, но не си правя илюзии че ще е все така.
Целта е 64-65 кг за сега пък ако се получи с опция за 60 и на следващ етап.
Пробвам с 10-дневка. Стискайте палци и успех на започналите.

# 624
Привет и от мен дами.
Вчера беше първи ден и явно съм имала доста задържана вода, защото днес кантара е на 70,5 кг.
Ако спазваш стриктно режима, може да свалиш и повече от 10 кг. Колкото по-малко килограми за смъкване имаш, толкова по-трудно и бавно става. Важно е освен Мадал Бал/Кленов сироп да приемаш и допълнителни течности като вода, чай и т.н.

# 625
Привет и от мен дами.

Значи сме заедно да си даваме кураж.
От снощи последния коктел в 22 ч пих едва сега,че до сега с близначките бяхме по доктори,повръщат от нощес и нямах време. Дано днес не ми е толкова гладно. Вчера изпих 6 коктейла плюс малко чиста водичка. Ходих сутринта на тоалетна,не много де. Кантара показа килограм надолу.

# 626
Привет и от мен дами.

От снощи посления коктел в 22 ч пих едва сега,че до сега с близначките бяхме по доктори,повръщат от нощес и нямах време. Дано днес не ми е толкова гладно. Вчера изпих 6 коктейла плюс малко чиста водичка. Ходих сутринта на тоалетна,не много де. Кантара показа килограм надолу.
Много е важно да следиш ходенето до WC, аз винаги правя прочистване с английска сол или майчин лист, тъй като по този начин се изхвърлят доста токсини от тялото. По лични наблюдения ( поне при мен 1-2кг са си чиста вода), но при всеки е различно. Хапвай мед, ако ти се дояде много Simple Smile Успех ти пожелавам!

# 627
От снощи посления коктел в 22 ч пих едва сега,че до сега с близначките бяхме по доктори,повръщат от нощес и нямах време. Дано днес не ми е толкова гладно. Вчера изпих 6 коктейла плюс малко чиста водичка. Ходих сутринта на тоалетна,не много де. Кантара показа килограм надолу.
[/quote]

Успех и на теб.
По себе си зная че като има и други се мотивирам повече.
Аз първия ден го изкарах само на вода ( без сироп) и от днес реално започвам сиропа - Мадал Бал.
Тъй като ми е много неприятен кленовия сироп във всичките му форми, ще се насилвам с него и ще запълвам с повече вода

# 628
Етикета на моя кленов е една идея по различен от българският на дм,и искренно се надявам да е и една идея по-качествен,че в годините съм се убедила в разликата на едни и същи продукти в бг и австрия.
За този на Гарбитов не ми се даваха 100 лв. Много съм си лакомка на пустото тестено,месенко нещо,мекичко хлебче,та не бях сигурна дали ще съм сериозна. С триста зора удържаш снощи да не си топна в салатката,а такъв хубав сос беше пуснала. Но не държах се достойно Wink.

# 629
Етикета на моя кленов е една идея по различен от българският на дм,и искренно се надявам да е и една идея по-качествен,че в годините съм се убедила в разликата на едни и същи продукти в бг и австрия.
За този на Гарбитов не ми се даваха 100 лв. Много съм си лакомка на пустото тестено,месенко нещо,мекичко хлебче,та не бях сигурна дали ще съм сериозна. С триста зора удържаш снощи да не си топна в салатката,а такъв хубав сос беше пуснала. Но не държах се достойно Wink.
Аз съм ползвала клас А и клас C, клас C е доста по-сладък и с по-приятен вкус ( поне според мен). Купувам от DM, защото смятам, че продуктите им са качествени, а и нали уж пише, че е Bio Simple Smile. Един път се бях подлъгала и си купих Steeves Maple и на етикета пишеше, че е 100% кленов сироп, а на съдържанието изписано: захароза, кленов сироп и натурални аромати....

Общи условия

Активация на акаунт