Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 480
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата ..имам да получавам купичка от гурме ..
Имам участия в играта на софия мел и в игра на маги (в магазини лидл )
Искам хлебопекарна макар да знам че няма да ми се отрази добре на килограмите Embarassed

# 31
каква е играта на лидл

# 32
Чакам утре играта на Чупа, ама не се надявам много.

# 33
И от мен  bouquetза новата тема,нека е на късмет и берекет за нови игри и награди!Аз очаквам само чашите от Каменица, всичко друго дойде.Скучно е без сладки неща и игри...чакаме ги  Wink

# 34
  • Сандански
Искам милка в техни игри само дъска и купичка имам Simple Smile

# 35
Става, но не и на шоколадите, не ги харесвам грам, но някои от бисквитките са хубави.

# 36
каква е играта на лидл
[/quo

като купиш продукти на Маги за над 3 лв ти дават талонче което се пуска в кутия след касата и може да спечелиш хлебопекарна ,–това в Русе

# 37
# 38
  • Сандански
Става, но не и на шоколадите, не ги харесвам грам, но някои от бисквитките са хубави.
Сега ще има млечен на промоция в кауфланд много ми харесва  Simple Smile

# 39
  • при късмета
Лале, благодаря за темата!
Аз няма да се разсърдя и на някоя игра с нещо солено, така, за разнообразие. Все сладки игли правят  Laughing
Иначе и аз чакам да видя ще има ли игра на Милка, традиция им стана вече, дано има. До сега в техните игри все целя малките награди, големи не. В последната и малка награда нямах. Време значи за голяма  Laughing
Мерси за информацията за играта на соковете, ще я пропусна. Никога не участвам в игри със снимки или брой харесвания

# 40
  • Пловдив
Лаленце, благодаря за темата!  Hug

Цитат
При Петя проблемът е, че не пази касовата си бележка от магазина (на която фигурират закупените продукти), а тази, която са ѝ дали за това, че е платила през ПОС терминал. В случая обаче, номерът на регистрираната (и впоследствие изтеглената за печеливша) бележка ще е същият като на тази, която тя пази, така че мисля, че няма да има проблем. Но вероятно наистина ще искат и две опаковки.
По тази логика аз винаги имам 2 "касови" бележки, защото в 99 % от случаите плащам с карта, но не ми е минавало и през ум да регистрирам бележката от ПОС терминала. Просто става въпрос за различни неща. Едно е в касовата бележка да пише продукт за 1,40 лв. и да докажеш с опаковката, че той е участващия и съвсем друго е да покажеш бележка от ПОС терминал с една обща сума, която не показва какво е купено.  Дано Петя има късмет и да ѝ дадат наградата. Всичко зависи от куриера. Но ще е в правото си да откаже да ѝ я даде.

В правилата на играта пише,че ако продуктите не присъстват като име трябва да се предадат  опаковките на куриера заедно с касовият бон.Пише го в правилата точно и ясно!
Регистрирах тази,защото бях взела само нея от Кауфланд като пазарувах и в действителност купих 4бр Гурме голд от 85гр..
Освен валчараът ММ спечели легло в другата бележка пише разни,но ми сложиха печат и написаха ръчно,че съм купила 2бр гурме голд по 85грама:)

От правилата на играта:

7.5 Ако участникът е закупил два продукта Gourmet, но на касовата бележка не е изписано името на продукта, а пише Артикул 1, Артикул 2 или други подобни, то тогава участникът следва: да изиска магазинът да изпише ръчно наименованието на продукта и да го подпечата и/или да запази етикетите или външната опаковка на продуктите и да ги представи на куриера при получаване на наградата.

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 22:48 от Petq211

# 41
  • София
Благодаря за новата тема! Hug
Последните няколко теми ги изпуснах, но сега нямам търпение да се включа в някоя игра Grinning

# 42
Пожелавам на всички много късмет през Новата Година! Simple Smile
Чакам само храна от календара на Гурме.

# 43
Късмет в новата тема!
Някой да не си е получил наградата от Бондюел?Имам спечелена книжка.Кой ги разнася?
Спечелих дамска спортна чанта от фейсбук игра Simple Smile

# 44
Барни не са имали скоро игра, няма да им е разсърдя ако пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт