Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 466
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
И аз, малката ги харесва много.

# 46
  • при късмета
Барни през 2016 нямаха игра. Тази през 2015 беше абсолютен хаос и издънване на организаторите. По-скоро на провеждащите. Даже помня, че от неразбориите в тази игра тръгнаха в другите. И първите колективни жалби писани до КЗП бяха за нея. Цяло чудо е, че спечелих смартфон от тази игра на Барни, направо не можех да повярвам

# 47
  • Телиш/Плевен
Хайде, Монделийз, пуснете игра на Барни! newsm17 smile3525

# 48
И аз да се помоля  newsm17 пък дано пуснат тази година.

# 49
  • София
Някой да не си е получил наградата от Бондюел?Имам спечелена книжка.Кой ги разнася?
Да, получих плюшената играчка преди Коледа. Донесе ми я жената от Тип-топ, но разбрах, че в другите градове не са същите куриери. Току-що погледнах - другите куриери са Спиди.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 00:47 от Тaня67

# 50
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мерси за темата!
Аз чакам чинийка от Гурме, но щом ги разнасят Тип том може да не стигне до мен до лятото, че в нашия квартал са уникални...

# 51
  • Пловдив
Тип-топ навсякъде са уникални  Mr. Green през седмицата ми докараха чинийката на Гурме не знаели къде се  намирала улицата  ooooh! интересно останалите куриери как намират улицата...

# 52
Аз проблем с Тип Топ съм нямала досега, явно ми се е паднал свестен куриер.

# 53
  • Перник
Лаленце, мерси за новата тема  Hug
Много късмет на всички!

И за да не е само спам една игра:
http://konkurs-bg.blogspot.com/2017/01/spechelete-pari.html

# 54
Лале  bouquet

Чакам само храната от календара на Гурме и нищо друго. Време е за нови игри  Mr. Green

# 55
Монделийз, и аз искам игра на барни,  но нека е с повечко награди , дори и да са някакви малки , а големите да са по- малко . Така ще играя повече (както и другите ) , отколото примерно да има само 100 телефона и нищо да не печелим . Давам това предложение , защото от всяка игра на барни имаме по близо 100 кода и почти нищо ... Simple Smile

# 56
А аз пък искам игра с награда мп3 плеър - някакъв хубав, че този, дето го имам беше зле и вече не работи (не мисля да го поправям). Не е задължително да е айпод - чувам, че СанДиск и Филипс имат доста добри неща за по-малко пари...Може и мп4 - и ако може да са поне няколкостотин награди - като пуфовете - цената е подобна, не е нереалистично  Laughing

# 57
  • Русе
И в духа на добрите пожелания...НЕСТЛЕ, време е за нова игра, независимо на кой ваш продук, омръзнаха ми шоколадите Милка, нека малко се разнообрази. // newsm78Може и да е на кафетата, но МОЛЯ не забравяйте, че някои хора си пият кафето без захар, нека и 2 в едно участват Hug

# 58
Благодаря за новата тема.

# 59
            Искам да попитам тези, които спечелиха книга за/на леля Евдокия . Всички ли си я получихте ? При мен ни вест , ни кост ...

Общи условия

Активация на акаунт