Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 762
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Телиш/Плевен
Я, колко фенове на „моя“ шампоан има! Heart Eyes Преди няколко месеца го пробвах за пръв път, почти напълно отчаяна, че явно цял живот ще си имам косопад, обаче точно той ми помогна. Party Засега си имам почти цял шампоан, но ще купя още един-два, така или иначе все някога ще трябва да купувам. И кремовете „Здраве“ ползваме вкъщи - обикновения и бебешкия. Само да видя дали ще мога утре или в неделя да ида до dm, че не видях другите участващи вериги, но в нашия град едва ли ще са много.

# 376
Topsy, DM в малкия ли големия мол беше? Ще ходя в малкия утре.
И в правилата гледам, че има час от 14-18 само тогава ли давст скреч картите?

# 377
  • Под Слънцето
Рос, В гранда на нивото на входа от  улицата

# 378
Topsy, DM в малкия ли големия мол беше? Ще ходя в малкия утре.
И в правилата гледам, че има час от 14-18 само тогава ли дават скреч картите?
От 14-18 обикновено има промотъри

# 379
 Hug благодаря и на двете

# 380
  • Телиш/Плевен
Късмет на всички утре! Hug
Имайте предвид, че май не всички филиали на dm участват в промоцията (поне аз така го разбирам това „избрани обекти“), така че може би е по-добре да питате преди това. Аз се научих винаги да питам, че понякога или се правят на луди, или наистина нямат определена промоция в даден магазин и предпочитам да не се изненадвам неприятно на касата. Peace

# 381
  • на североизток от Рая
 Още като влязох в магазина и попитах касиерката дали имат скреч карти с награди на "Здраве". И тя ми посочи едно момиче, което било там точно за това. Облечено е в рекламно облекло, носи картите и на един стелаж ме заведе, където бяха продуктите на марката, все в промоция. За първи път ползвах този шампоан преди малко, прекрасен е, сякаш скоро не съм имала такъв продукт, с такова действие и ефект. Утре ще купя още два, поне да ползвам промоцията. А иначе - пазарувах около 17 ч.

# 382
  • София
Още като влязох в магазина и попитах касиерката дали имат скреч карти с награди на "Здраве". И тя ми посочи едно момиче, което било там точно за това. Облечено е в рекламно облекло, носи картите и на един стелаж ме заведе, където бяха продуктите на марката, все в промоция. За първи път ползвах този шампоан преди малко, прекрасен е, сякаш скоро не съм имала такъв продукт, с такова действие и ефект. Утре ще купя още два, поне да ползвам промоцията. А иначе - пазарувах около 17 ч.

Я кажете,какъв е този чудодеен шампоан?

# 383
  • Под Слънцето
Късмет на всички утре! Hug
Имайте предвид, че май не всички филиали на dm участват в промоцията (поне аз така го разбирам това „избрани обекти“), така че може би е по-добре да питате преди това. Аз се научих винаги да питам, че понякога или се правят на луди, или наистина нямат определена промоция в даден магазин и предпочитам да не се изненадвам неприятно на касата. Peace

Ама веднагически зарязвам всичко натрупано на касата и отказвам да платя , докато не ми дадат картата. Случвало се е , правейки се на луди. Не само в ДМ. Обикновено в нашто ЦБА никога не знаят за игри , кутии ..аз ги карам да вадят и облепят.. Та понякога ми писва яко и ги подкарвам.

# 384
  • Телиш/Плевен
За мен наистина се оказа чудодеен. Heart Eyes
Ето го, има го и в голяма разфасовка. Hug

TopsyG, и аз съм се разправяла, но понякога и това не помага, нямат идея за каква игра им говоря. Close Та затова вече първо питам и едва тогава пазарувам.

# 385
  • на североизток от Рая

Шампоан Здраве. Аз взех два - за тънка коса / с колаген/ и стимулиращ /с хинин/. Ползвах тази вечер стимулиращия, за него писах по-нагоре. Досега не бях ползвала от тази марка. Има няколко вида, а има и един вид, в кутия, по-скъпи са, но по-малки като количество. Ще загледам и други неща.

# 386
  • София
Я, колко фенове на „моя“ шампоан има! Heart Eyes Преди няколко месеца го пробвах за пръв път, почти напълно отчаяна, че явно цял живот ще си имам косопад, обаче точно той ми помогна. Party
Лаленце, кой шампоан купуваш? Преди 2-3 месеца си купих малкото шишенце за косопад, което е 150 мл и е на цена 10-11 лв. Нямаше ефект. А от по-евтината серия май не съм виждала само за косопад. Само някакъв комбиниран.  newsm78

# 387
  • Телиш/Плевен
Лаленце, кой шампоан купуваш? Преди 2-3 месеца си купих малкото шишенце за косопад, което е 150 мл и е на цена 10-11 лв. Нямаше ефект. А от по-евтината серия май не съм виждала само за косопад. Само някакъв комбиниран.  newsm78
Дадох линк малко по-горе - този. Hug Но няма как да има ефект при всеки. На мен пък други прехвалени марки не ми помогнаха, но то всеки трябва да си открие „неговия“ продукт. Peace

# 388
  • София
Дадох линк малко по-горе - този. Hug Но няма как да има ефект при всеки. На мен пък други прехвалени марки не ми помогнаха, но то всеки трябва да си открие „неговия“ продукт. Peace

Извинявай, пропуснала съм линка. Ще го пробвам и този. Може пък да има ефект.  Grinning

# 389
  • на североизток от Рая
 В ДМ сега големият Здраве е на цена 4.99 лв. Аз затова реших, че е изгодно и взех два. Ще взема още два, ако и дъщеря ми го хареса.

Общи условия

Активация на акаунт