Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 768
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Лол и аз забравих за компенсацията... Писах едно червило, че гледам, че съм се напълнила със сенки, не мога да ги изразходвам, но то и без това няма значение - нали изпращат каквото си искат...

# 361
Играта не е била с покупка нали?

# 362
Не. Аванта си беше, но не е хубаво да ни лъжат - ако не им се дава, да напишат "Няма да изпратим нищо", но на стената си, а не само да казват, че са изпратили.

# 363
# 364
Попадна ми това - http://fibri.bg/product/lactoflor-natural-fibers-free-sample/ и си го заявих - на мен ще ми е от полза, тъй като все имам някакви подобни проблеми със стомаха. Simple Smile
Ако не бяха сашета, щях да поръчам. Имам слаб стомах и ако нещо не му допада на вкус, иска да връща.

Да се похваля с първата награда за годината - хавлиена кърпа "Здраве" при покупка в DM.

# 365
Лол и аз забравих за компенсацията... Писах едно червило, че гледам, че съм се напълнила със сенки, не мога да ги изразходвам, но то и без това няма значение - нали изпращат каквото си искат...
Аз съвсем забравих какво съм посочила при участието в играта и сега писах,че искам палитра. Да видим  Whistling

# 366
Аз помня, но да видим какво ще изпратят...ако изпратят... Crazy

# 367
Да се похваля с първата награда за годината - хавлиена кърпа "Здраве" при покупка в DM.
Честито. bouquet
Какъв размер са кърпите?

# 368
Благодаря Ивекс. Тъмно синя ~ 0,95 x 0,55. Фен съм на тъмните хавлии с моите 3 момчета.

# 369
  • на североизток от Рая
Тази вечер минах през DM, взех два шампоана Здраве, дадоха ми скреч карта, но нямах късмет - опитайте пак! Поне са на промоция големите шампоани, а отдавна исках да ги пробвам. Хавлиите-подарък са големи тъмносини. Исках!

# 370
  • София
Каква трябва да е сумата на покупка на продукт на Здраве , за да получиш карта ?

# 371
# 372
Каква трябва да е сумата на покупка на продукт на Здраве , за да получиш карта ?

Ако не се лъжа 8 лв беше сумата!

# 373
Момичета, благодаря за инфото за хавлиите.

# 374
  • Под Слънцето
Аз, докато си чакам батерията от Каменица , се сдобих с чаша на Кола от новото промо. Лилава си избрах.  А и в нашия квартален не дават карти да търкаш, а директно при покупка на 2 х 2 л.

Утре ще се пробвам в мола на ДМ за кърпа на Здраве. Уважавам  марката , българска си е, наша. Дано ми се получи.

Общи условия

Активация на акаунт