Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 876
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
За любителите на бира:   https://ariana.bg/koi/rules

# 481
  • у нас
Благодаря, момичета  bouquet Учудих се за Фантастикото, защото нали последното теглене беше на 13-ти, поне така виждам на сайта. Проверих имейла, няма нищо.  Sad

# 482
  • Русе

Тази седмица от играта “Разклати за награда” по 1L GRENO печелят: Силвия Миланова, Румен Иванов Велчев, Елена Чанкова, Александрина Пейчева, Димитър Кацарски, Румяна Димова Манолова, Иван Петров, Красимира Панайотова, Изабел Георгиева, Валентина Панайотова, Вероника Никифорова, Мария Моллова, Петя Добрева, Станислава Великова, Павлин Йорговски, Златина Чанкова, Донка Маринова, Радина Минчева, Росица Вълчева, Иван Станчев, Ани, Добромир, Станислав, Димитър и Свилен. Елена и Златина Чанкова пък печелят по трамплин. Честитим на победителите и очакваме да се свържат с нас в отговор на имейла, който ще им изпратим. А също така напомняме на всички: плодовете са в сока, разклати го преди да отпиеш и имаш още един шанс да спечелиш!

# 483
  • при късмета
Аз пак не мога да се ориентирам в сайта на лотарията. Да пазя ли квитанциите с "участие в жребии за кола"? Мотаят ми се тук и не знам изтеглена ли е или не

# 484
Края на месеца ще има теглене за колата, така ми бяха казали.
Аз моите квитанции не знам къде са, ще ги потърся по-късно, въпреки че няма да ми трябват. Sunglasses

# 485
Тези сокове Greno къде ги има? В няколко магазина проверих и не ги откривам, бих си взела един да участвам, ама като няма.

# 486
  • Телиш/Плевен
Аз пак не мога да се ориентирам в сайта на лотарията. Да пазя ли квитанциите с "участие в жребии за кола"? Мотаят ми се тук и не знам изтеглена ли е или не
Изтеглиха я преди време, но не знам дали се е явил печелившият участник, че не видях информация за него. Иначе в секция "Новини" прочетох, че е изтеглен.

# 487
  • у нас
Не съм играла на Грено, но от имената се вижда, че един човек печели два пъти. Нямало ли е толкова хора, че трамплина го дават на човек, който е спечелил сок? Или са просто такива правилата. Rolling Eyes

# 488
Брей, бързо са я изтеглили.

# 489
Не съм играла на Грено, но от имената се вижда, че един човек печели два пъти. Нямало ли е толкова хора, че трамплина го дават на човек, който е спечелил сок? Или са просто такива правилата. Rolling Eyes
Аз имам едно участие със снимка още преди 2-3 седмици ама до сега не са ме изтеглили и едва ли ще пробвам повече.  Не са кой знае какви соковете за да купувам отново. А и без това късмета ми е избягал някъде Crossing Arms

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 19:22 от valida6

# 490
  • Русе
Молба към девойките от Русе, да знаете къде има кутия на фафли Боровец? Според страницата им излиза,че в Русе има само в магазин Овис..което ми излиза в ..Долапите hahaha

# 491
И аз участвах за колата, но доколкото помня, беше до 23-ти ( не съм напълно сигурна, но датата за теглене беше преди края на месеца). На сайта им пише, че колата е спечелена от г-жа Гергана Кавръкова.
За първи път от дълго време не печеля нищо за месеца  Cry Вярно е, че не участвам навсякъде (но това е защото наградите или продуктите не ми допадат)... Още има няколко дни, но се съмнявам...

# 492
Да кажа и една добра дума за Мейбълин. Пратиха ми правилния продукт с подарък шампоан и балсам , но предварително ми написаха да върна и сгрешения. Grinning Не че щях да го задържа , но явно са им дефицит наградите.В бъдеще ще си помисля дали да участвам в техни игри.

# 493
  • при късмета
Мерси за ориентира. Тези "новини" на лотария винаги излизат объркани и нищо не мога да схвана

# 494
  • Телиш/Плевен
Мерси за ориентира. Тези "новини" на лотария винаги излизат объркани и нищо не мога да схвана
Не знам дали те ориентирах, но от телефона не можах да дам линк, та ето. Hug

Петя, за друга кола става дума. Тази Гергана е спечелила месечната награда, а ние говорим за наградата от бонус играта за празниците. Peace

Общи условия

Активация на акаунт