Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 887
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Някой беше споменал за игра на Калиакра,видях промо опаковките-купува се маргарин голяма кутия,регистрира се касовата бележка на фейсбук страницата и наградите са:кухн.робот,кутия за храна и сервиз Луминарк.От 01.02 до средата на март.

Жалко, че е само големи опаковки. Имам тука една касова за няколко малки.

# 466
Наистина ли? И аз писах тогава - значи може вече да е пристигнало и моето червило! А ти поиска ли си допълнителните награди (т.е. компенсацията), или сами са се сетили?  Simple Smile

# 467
Наистина ли? И аз писах тогава - значи може вече да е пристигнало и моето червило! А ти поиска ли си допълнителните награди (т.е. компенсацията), или сами са се сетили?  Simple Smile
Любезно им напомних.  Mr. Green Иначе те сами са преценили какво точно да изпратят.

# 468
А аз забравих да пиша за това, понеже не очаквах, че толкова бързо ще ми отговорят този път - направо си писах адреса... Едва ли ще се сетят да добавят нещо от себе си  Laughing

# 469
Идвам да се похваля, че съобщението ми до Мейбълийн в петък имаше резултат! Получих си точно това, което им написах и за компенсация имам на Гарние шампоан и балсам за подсилване на косата. Разнасят ги с Тип-Топ, търсете си наградите чрез фейсбук!  Hug
Страхотно! И аз имам писах в петък. Да видим дали ще ме изненадат днес или поне близките дни  Laughing

# 470
Някой беше споменал за игра на Калиакра,видях промо опаковките-купува се маргарин голяма кутия,регистрира се касовата бележка на фейсбук страницата и наградите са:кухн.робот,кутия за храна и сервиз Луминарк.От 01.02 до средата на март.
Много хубави награди, ама ние от 9-10 години не сме купували маргарин вкъщи. Късмет на участващите!

# 471
  • What are you laughing at?
Здравейте, ето една игра
 Rolling Eyes мацки да попитам, дали някой няма, излишно драскало от играта на Gourmet, срещу заплащане съм готова да го взема!

# 472
  • София
Малко повече инфо за играта на Боровец.
Включи се и ти в томболата на Боровец за този чудесен велосипед! Търси специално отредените за това кутии в търговските обекти.

# 473
Lidl имат нова игра - да са живи и здрави, че малко ни разнообразяват, че ми втръсна само от игри във фейсбук  Hug

Маргарин вкъщи не се консумира и няма да се включа в играта на Калиакра, макар че ми харесват наградите. За вафлите Боровец се надяват да има кутии в CBA-то до нас, иначе няма да ги издирвам специално.

# 474
  • София
Пуу, най-после нещо от Фантастико, две чаши.  Laughing Може ли друг да ги вземе, че ММ е мобилният.

# 475
  • у нас
Пуу, най-после нещо от Фантастико, две чаши.  Laughing Може ли друг да ги вземе, че ММ е мобилният.

Ново теглене ли е имало?

# 476
  • София

Ново теглене ли е имало?
Явно, да. Следобед получих имейл.

# 477
  • Пловдив
Аз си получих леглото и валчера от Гурме,чакам двата комплекта на Виши.
Все още няма становище от КЗП срещу Монделиз..Уж срока беше 30 дни и 7 за отговор,а минаха 2м и 20 дни ..Пиша им звъня им Нищо!
След като те не си спазват сроковете то към кой да се обърна?

# 478
  • София

Ново теглене ли е имало?
Явно, да. Следобед получих имейл.
Аз също получих мейл, че печеля две чаши. Simple Smile

# 479
И аз съм с две чаши от Фантастико, но не знам дали ще успея да отида да ги взема.

Общи условия

Активация на акаунт