Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 895
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Привет момичета!

Някой знае ли какво се случва с тази игра: https://www.milka-promo.bg/? От началото на година пише, че скоро ще обявят печелившите? Thinking
Обявени са отдавна - в секция печеливши.

# 451
  • При децата ми
Привет момичета!

Някой знае ли какво се случва с тази игра: https://www.milka-promo.bg/? От началото на година пише, че скоро ще обявят печелившите? Thinking
Обявени са отдавна - в секция печеливши.

Благодаря! Често надничах в тази секция, но явно не достатъчно често! Simple Smile

# 452
Разглеждам онлайн новите каталози на Метро
Милка имат игра със скреч карти - печели се магнитна рамка за снимка или кутия шоколадови бонбони - сигурно скоро ще се появи и по другите магазини. А бисквитки Траяна са с подарък магнитче във всяка втора кутия (предполагам подобно на това от гофретите Ная). Иска ми се някоя по-съществена игра...

# 453
  • Телиш/Плевен
РосМар, браво за големия късмет и благодаря много за снимката! Heart Eyes Hug

Руми, честито и на теб за двете награди, ще чакам да пишеш за тази от София мел. Hug

Честито и на всички останали! Hug

Аз вчера направих две покупки на продукти Здраве, но нито една не беше с „моя“ шампоан, че го нямаха, та взех кремове и мокри кърпи. Но мисля да се пробвам пак в някоя от другите вериги, може би точно шампоанът ще ми донесе късмет. Grinning

Чакам две драскалки от играта на Гурме и едни чаши и кенчета от Старопрамен.

Метро ми е много далеч, иначе бих участвала, обичам продуктите и игрите на Милка. Heart Eyes

# 454
Наистина е много скучно без игри.Честито на спечелилите емоции и предметни подаръци!Влизам да кажа,че сега си получих чашите от Каменица-сладурски са,ще пробвам да кача снимка.Май само TopsiG чакаше батерия от тях,Тип топ ги носят.Късметлийска седмица желая на всички!http://f21.ifotki.info/thumb/601c3fotki.info/21/601c3e6b5524b

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 12:38 от denyil

# 455
  • Под Слънцето
Мм, аз не издържах и звъннах в тип топ
Ест, объркали са името на приятеля ми , ама до 2 ч щял да ми я донесе куриера.. Simple Smile

# 456
От Траяна спечелих снощи магнитче на Барселона Grinning Искам на Дубай. Поне да си го гледам, след като не мога да отида  Mr. Green

# 457
  • София
Излезли са печелившите от втората седмица на Якобс. Мен ме няма. Sad - http://jacobs3in1.bg/show/winners

# 458
От Траяна спечелих снощи магнитче на Барселона Grinning Искам на Дубай. Поне да си го гледам, след като не мога да отида  Mr. Green

Какви са тези магнитчета от Траяна - за първи път чувам, а и не съм виждала опаковки  newsm78
Някой може ли да разкаже по-подробно?

# 459
Взех си наградата от София мел. Пасатор - много е сладък, на Таурус е.
Били са 3 награди - хлебопекарна и 2 броя пасатори. В събота са изтеглили печелившите.
От клиентите на магазина избрали едно детенце и то избрало печелившите бележки.
Аз участвах само с един касов бон  Peace

# 460
Взех си наградата от София мел. Пасатор - много е сладък, на Таурус е.
Били са 3 награди - хлебопекарна и 2 броя пасатори. В събота са изтеглили печелившите.
От клиентите на магазина избрали едно детенце и то избрало печелившите бележки.
Аз участвах само с един касов бон  Peace

Днес ги видях за първи път в брошурата на Метро - на опаковката има голяма реклама, на която пише, че във всяка втора кутия има магнитче. Картинката е поставена по същия начин, както беше преди с медальончетата на Сваровски.

# 461
Здравейте, на бисквити Траяна и Мираж  с покупка на 2 кутии се играе за шейна с касов бон,а на бисквитите Боровец с касов бон също за 2 кутии се играе за колело.Това са игри в CBA. А за играта на Милка в метро условието е че,шоколадите трябва да са от големите 250–300гр.

# 462
Някой беше споменал за игра на Калиакра,видях промо опаковките-купува се маргарин голяма кутия,регистрира се касовата бележка на фейсбук страницата и наградите са:кухн.робот,кутия за храна и сервиз Луминарк.От 01.02 до средата на март.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 10:50 от denyil

# 463

Какви са тези магнитчета от Траяна - за първи път чувам, а и не съм виждала опаковки  newsm78
Някой може ли да разкаже по-подробно?

Това са промоционални опаковки, на които пише, че във всяка втора кутия има магнит за хладилник.

# 464
Идвам да се похваля, че съобщението ми до Мейбълийн в петък имаше резултат! Получих си точно това, което им написах и за компенсация имам на Гарние шампоан и балсам за подсилване на косата. Разнасят ги с Тип-Топ, търсете си наградите чрез фейсбук!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт