Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 685
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Аз от форума съм печелила комплект шишета и биберони - бях бременна и ми дойдоха много добре. Малката си ги ползва и са супер. Crazy След това спечелих пюренца на Нестле за тест, които също дойдоха много добре - тъкмо въвеждахме месото. Изобщо само неща за детето.   baby_neutral Mr. Green

# 661
Колкото и да искам да спечеля дадена награда, не бих си го причинила това. Преди година на календара на Кауфланда бях се регистрирала доста /не помня колко/ пъти. Нищо не спечелих, но много ми е неприятно това непрекъснато цъкане на различните клетки - г-н/г-жа, имена и тн.

На това се надяват вероятно и обичайните печеливши, че ще има отказали се.
Само веднъж съм печелила от календара на Кауфланд. Оная игра със снимките, които качвахме от БГ.
И то в последния етап спечелих, а отдавна бях спряла да качвам.
Качих снимки първите два етапа и се спрях. Не знам колко са били, но май не повече от 30 броя.

Голяма суша. Нищо интересно и ангажиращо като игра няма.
И аз само в тази игра на Кауфланд съм печелила в последния етап когато даже бях позабравила, че съм качвала някакви снимки само първите 20 дни  Simple Smile Другите където трябва да правиш N на брой регистрации са ми досадни!

# 662
  • София
От играта във форума спечелих диск с детски песнички Simple Smile От новогодишната баница се надявах на чаша, но не спечелих Simple Smile Сега си мечтая за чаша от Лукчета Simple Smile

# 663
  • Монтана
Записвам се с първата си награда тази година Simple Smile Печеля от игра във Facebook двоен билет за прожекцията с концерт на живо на „Хари Потър и философският камък”. Направо не можех да повярвам, че съм сред 5-тимата печеливши.

# 664
  • Русе
Мейл ли получи, че и аз играх за такова чудо , ама не помня къде hahaha

# 665
  • София
Записвам се с първата си награда тази година Simple Smile Печеля от игра във Facebook двоен билет за прожекцията с концерт на живо на „Хари Потър и философският камък”. Направо не можех да повярвам, че съм сред 5-тимата печеливши.

И аз играх, ама ме няма.  Confused

# 666
Тези игри във фейсбук,за пореден път се убеждавам,че  повечето са пълна измама,дават си наградите на свои хора,а ти ако нямаш работа харесвай и споделяй публично. #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 667
Тези игри във фейсбук,за пореден път се убеждавам,че  повечето са пълна измама,дават си наградите на свои хора,а ти ако нямаш работа харесвай и споделяй публично. #2gunfire #Cussing out #Cussing out

Не всички са измама. Печелила съм доста награди от фейса и малки и големи (кафемашина, таблет). Но си избирам в кои игри да играя и никога не играя в игри със споделяне.

# 668
Печелила съм 2 пъти до момента от игри във Фейсбук. Първия път спечелих много хубава и скъпа маска за коса, а втория път - книга.

# 669
Аз спечелих страхотна плажна кърпа от Теленор във фейсбук

# 670
  • София
https://www.facebook.com/izdatelstvofuturus/photos/a.61876234485 … ype=3&theater

В месеца на любовта и виното Ви предоставяме възможност да спечелите книга по избор от онлайн магазина на издателство "Хомо Футурус"!
Споделете/пишете ни/ на нашата Фейсбук стена коя книга на нашето издателство искате да имате. В края на играта, ако сте късметлия, ще Ви я подарим!
На 01.03.2017 г ,на случаен принцип ще обявим вторият за 2017 г. победител в ежемесечната ни игра!

# 671
Ааааа, забравили сте колко пуканки изядохме и кола изпихме едно лято от ФБ страницата на Синема Сити. Grinning

# 672
  • Телиш/Плевен
Печелила съм от игри във Фейсбук - книги, ножче за мазане, разни чаши, хранителни продукти (бисквити, течен шоколад и други) и май е това. Thinking Като цяло рядко играя там и както и в останалите игри - внимателно избирам къде да участвам.

От игрите във форума имам спечелени: гривна с червен конец, магнитна рамка Baby Crema, раница с продукти Nivea Baby, памперси, каши и наградата, която до момента ми е най-любима от всички - комплект от кана и шест чаши за чай „Лукчета“. Heart Eyes „Лукчета“ ми е сред любимите брандове (обожавам ги откакто се помня) и затова се радвам толкова. Heart Eyes Участвах и в сегашната игра, но по-скоро да дам мнение, отколкото да очаквам награда. В миналата игра те харесаха моето предложение за нови вкусове лукчета и затова спечелих голямата награда, а видях, че сега са писали, че вече работят по нови вкусове и това ме радва безкрайно много. Ще е страхотно един ден да си купя лукчета с вкус, който аз съм предложила. Heart Eyes

В сесия бях и съответно бях занемарила малко участието в игри, но нещо и няма такива, които да ме грабнат като че ли. Thinking В играта на Кока-Кола ще се пробвам, само да открия такива капачки.

Чакам си една драскалка от Гурме и чашите и кенчетата от Старопрамен.

# 673
Милка се бавят нещо, миналата година кога им почна играта? 2015 почна точно на 1-ви и веднага спечелих раница  Mr. Green

# 674
  • Телиш/Плевен
Милка се бавят нещо, миналата година кога им почна играта? 2015 почна точно на 1-ви и веднага спечелих раница  Mr. Green
Вече нямам надежди за тяхна игра по това време...

Общи условия

Активация на акаунт