Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 846
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Тези много се изложиха.

# 346
А тип топ са възможно най- некадърните куриери и не знам кой работи с тях.Накараха ме да отида на спирката за градския транспорт , която е на 2 минути от дома ми , защото не знаели къде точно се намира блока ми...

# 347
До куриер си е, винаги са ме чакали пред вратата на блока с пратката.

# 348
  • Перник
Аз също Тип-топ не ги харесвам хич. В нашият град работното им време е от понеделник до петък, от 8.00 до 17.00 каквото е и моето. На работата не всеки път мога да получа пратката, а на адрес в къщи почти няма никой в този диапазон.

# 349
Аз повече няма да се занимавам с тях , защото ми писна за продукти , които нямат 20 лв. да си хабя от времето и нервите.Не мога да го проумея просто защо такава известна компания лъже и заблуждава потребителите си за някакви награди..
По повод цената - ако те питат какво искаш, кажи, че любимият ти продукт е новата палитра - тя е 20 и няколко лева. Не е 30, затова е необлагаема  Laughing
Естествено, няма как да сме писали нея, понеже преди 7 месеца Shocked, още не беше излязла на пазара, но въпреки това, аз ще искам нея. Да видим.

# 350
Сериозно ли от 7 месеца чакате тези награди?! Shocked
Тези вярно се излагат.
Играла съм в техни игри и съм печелила няколко пъти, винаги съм получавала наградата в определения срок, понякога и по-рано.

# 351
Според мен са седем, но може и да са малко по-малко. Аз ги бях прежалила, но след като изпратиха другите неща (боите..) и след като изрично писаха на стената си, че ще ни компенсират, ми изглежда нагло. Подозирам какъв им е проблема, но могат да са спокойни - аз със сигурност няма да участвам в техни игри повече  Peace

# 352
И мен много ме издразниха Мейбълин. А дори писаха извинително съобщение, че ще пратят наградите  ooooh! Вие къде им пишете, да ги тормозя и аз? На 8 юли съм им изпратила на Мейбълин данни да получаване на наградата - 6 месеца и половина  #Crazy

А Тип Топ са ми най - противните куриери. Всеки път има нещо - веднъж куриерът беше с градския транспорт, веднъж обяснявах подробно къде живея, а като дойде този ми заяви: "Вие живеете на края на света"  Naughty, веднъж ми беше звънял, но нямах обхват за момента и веднага получих СМС, върнах обаждането, а този: "Айде де, чувайте си телефона. За малко да си изпузнете наградката"  ooooh! А идват пред нас без да звъннат предварително и очакват по всяко време да има кой да им отвори

# 353
Колко са бързи - одеве писах и ми отговориха -

Здравейте, Петя!
Наградите са изпратени още преди нова година.
Бихте ли ни написал тук вашите координати, с които сте участвала в бюлетина (три имена, адрес, телефонен номер и имейл), за да проверим къде има объркване.
Благодарим ви,
Екипът на Maybelline New York

Явно щом са "изпратени", няма да получим нищо  Laughing Ето тук им пиша - на лични съобщения https://www.facebook.com/MaybellineNY.BG/

# 354
Това им е редовния отговор - при тях наградите винаги са изпратени или има объркване , но получателите не ги получават.Когато им писах януари ми казаха, че съвсем скоро започват изпращането и видях колко са ги изпратили.

# 355
Аз не съм участвала в техните игри,, но като ви чета, няма и да го направя. По повод тип-топ, аз пък ще ги защитя и ще кажа, че винаги са били коректни. Никога не са ме карали да ходя до техен офис или да слизам пред блока. Може понякога малко или много да се бавят, но това не ми е било проблем. Така, че си мисля, че всичко е до куриер.

# 356
Наградите са изпратени още преди нова година.
Бихте ли ни написал тук вашите координати, с които сте участвала в бюлетина (три имена, адрес, телефонен номер и имейл), за да проверим къде има объркване. Също така и продукта, който сте отбелязала като любим.
Благодарим ви,
Екипът на Maybelline New York

Защо след като са изпратени наградите, ме питат кой ми е любимият продукт  Mr. Green Тези се оплетоха в лъжите си!

# 357
И аз имам същия отговор, но и учтиво им напомних за компенсацията. Да няма повече грешки все пак. Mr. Green

# 358
И аз имам същия отговор, но и учтиво им напомних за компенсацията. Да няма повече грешки все пак. Mr. Green
Ееее това го забравих Grinning

# 359
Дано ви пратят правилните награди Grinning Въпреки , че им писах кой продукт съм избрала пак го объркаха.Сега ми писаха , че другата седмица ще си получа правилния продукт, но да върна на куриера сгрешения Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт