Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 762
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Телиш/Плевен
Таня, дано! Hug

Хм, те сега сигурно заради играта са намалили цените на продуктите в dm (забелязвала съм го и друг път при тях), но нищо, аз като купя кремове и шампоан и ето ти сметка над 8 лева. Само да я има играта в този dm, който се каня да посетя.

# 391
Навихте ме за шампоана, ще се възползвам и аз, дано пък имам късмет и ми се падне хавлия.

# 392
  • на североизток от Рая
Навихте ме за шампоана, ще се възползвам и аз, дано пък имам късмет и ми се падне хавлия.

Дано!!!  Flowers Four Leaf Clover

# 393
И аз бих се възползвала,но нямам ДМ тук.  Sad Все пак ще купя шампоана да го пробвам. Този,който пратиха с боята за коса нещо не ми допада,май и пърхут взе да ми се появява от него.  Rolling Eyes

# 394
  • София
Има ли списък кои обекти на ДМ / Фантастико участват в играта на Здраве?

# 395
Мак Доналдс имат някаква игра - сега ми излезе рекламата, а съм я виждала и по телевизията http://promo.mcdonalds.bg/
За съжаление е с малко награди, освен това и със събиране на печати. Аз изобщо не ги ям (не че ги мразя, просто не са ми вкусни и ми изглеждат скъпи, като за обикновени сандвичи) - ако бяха повече награди и ако участваше всяка покупка, можеше да купя едно меню за някой близък, но така няма как да се включа.  Confused

# 396
Аз харесвам Мак Доналдс, но съм скептично настроена, относно продуктите, които влагат в храните си, даже имам чувството, че човек се пристрастява към тях. Едвам се удържам да не влизам в заведенията им /чела съм, че плащали луди пари да разпръскват аромати около заведенията си, дали важи и за BG - не знам/ , за сега успявам, зор беше докато отуча и момчетата, така че ще пропусна.

# 397
Пропускам и аз, на мен не ми харесват сандвичите им.

# 398
  • София
McDonald's не ям от години. Отвратителни са ми и няма как да ме накараш да ги купя!!!

# 399
И аз ще пропусна.  Wink

# 400
Аз харесвам Мак Доналдс, но съм скептично настроена, относно продуктите, които влагат в храните си, даже имам чувството, че човек се пристрастява към тях. Едвам се удържам да не влизам в заведенията им /чела съм, че плащали луди пари да разпръскват аромати около заведенията си, дали важи и за BG - не знам/ , за сега успявам, зор беше докато отуча и момчетата, така че ще пропусна.

Аз към KFC Heart Eyes

# 401
  • Телиш/Плевен
Caramell, май няма такъв списък. На страницата им във Фейсбук питат хората. Peace

Аз пък ще участвам в играта на Макдоналдс. Blush Харесвам им храната и така или иначе си позволявам от време на време, та ще направя поне едно участие и каквото стане. Grinning

Относно тази на Здраве, питах във Фейсбук за обекти в Плевен и ми казаха само за dm на Сторгозия. Ще гледам да мина утре.

# 402
Късмет Лале.

Аз като нямам Фейсбук къде да питам за обектите в Пловдив?

# 403
  • Телиш/Плевен
Благодаря ти, Ивекс! Hug
Ще питам за Пловдив и ще пиша като отговорят.

# 404
Благодаря много, не искам да те притеснявам. Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт