Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 820
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
От 2 кутии Траяна, няма магнитче. Добре, че по принцип си ги ядем тези бисквити. Simple Smile Може ли някой, на който му се е паднало да каже дали са хубави? На снимката на опаковката изглеждат страхотни. дали са същите?

# 496
На нас ни се падна Амстердам, не е лош, но не е нещо особено  Rolling Eyes А и ние си имаме точно от Амстердам, можеше поне от друг град да беше  Laughing

# 497
Мейбълин дойдоха и при мен. Аааалелуя  Mr. Green Писах им в петък, днес вече са при мен нещата. Доволна съм, защото продукта, който избрах го нямам и ще ми дойде перфектно. Като подарък имам шампоан и балсам за подсилване.   Grinning

# 498
  • София
И аз по принцип участвам в НЛ за колата,но нищо.Вие по колко участия събирате?

# 499
Каква кола?
С билети или квитанции се играе, не че ще тръгна, любопитна съм.

# 500
  • при късмета
За кола се играе с точките, които трупа от не печеливши билети и квитанции. Различни са колите, даже не съм сигурна, че всеки път има кола.
Тази за която аз питах беше от коледните бонуси, за нея вече не играе

# 501
ма ко, благодаря, аз се чудех защо всички искат непечелившите билетчета.

# 502
  • София
А да,вярно че имаше кола и от коледните бонуси.Аз говоря за тези от непечелившите билети,където събираш точки и играеш за различни награди.

# 503
А, да - бях забравила за нея.  Embarassed Тя май още не е изтеглена... На мен така и не ми се падна участие от коледните бонуси...

# 504
Молба към девойките от Русе, да знаете къде има кутия на фафли Боровец? Според страницата им излиза,че в Русе има само в магазин Овис..което ми излиза в ..Долапите hahaha
Ми палим колата и летим за Долапите  Joy

# 505
  • Телиш/Плевен
А, да - бях забравила за нея.  Embarassed Тя май още не е изтеглена... На мен така и не ми се падна участие от коледните бонуси...
Изтеглена е, дадох линк. Peace Но не знам дали се е явил печелившият участник, защото не съм попадала на информация за него, ама може и да съм пропуснала.

# 506
Спечелих 6+3 лв от Американско бинго Laughing  Друго няма, суша.  Rolling Eyes

# 507
Майка ми спечели 20 лв от Златните пирамиди. Аз все още нямам награда за годината - освен и аз да си взема едно билетче  Cry

# 508
  • при късмета
Имам прпуснато повикване от тел. 0889205934. Два пъти не мога да го набера. В "кой ме търси" не излиза. На някого да е познат телефона?

# 509
Имам прпуснато повикване от тел. 0889205934. Два пъти не мога да го набера. В "кой ме търси" не излиза. На някого да е познат телефона?
Най вероятно  си спечелила нещо  и не помниш къде си играла newsm78

Общи условия

Активация на акаунт