Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 739
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • у нас
Благодарим ти, че участваш в нашата игра! Щастливи сме да ти съобщим, че Фантастико ти подарява Комплект 2 бр. стъклени чаши от Фантастико.
  newsm74

Супер, честито  bouquet Значи продължават тегленията.

# 556
И аз съм получила такъв имейл за 2 чаши от Фантастико. Според мен раздават неполучени награди.

А някой знае ли какъв цвят са? На снимката в сайта са червени, но някой беше споменал за зелени. Аз имам няколко червени, преди ги раздаваха на касите при покупка и се надявам и тези да са червени, поне да са като комплект. Ние много си ги ползваме.

# 557
Искат ли разпечатан мейла за да си получиш наградата и можеш ли да вземеш и чужди чаши?

# 558
  • при късмета
Искат ли разпечатан мейла за да си получиш наградата и можеш ли да вземеш и чужди чаши?
Аз отидох с разпечатан имейл. Питаха ме на кое име, казах го, после ме питаха за номера, пак аз го казах, като го погледнах от разпечатаното, в таблет отчетоха наградата като получена и това беше. Тръгнах да дам листа с разпечатания имейл, каза, че няма нужда. Това беше

# 559
Предишният път бяха зелени чашите
в мейла пише, че може и само да се покаже мейла на телефона  Grinning

# 560
  • София
Зелени са чашите, вчера ги взех с разпечатан имейл.

# 561
Разпечатан имейл и зелени чаши.

# 562
Тази игра на дм за техния рожден ден, доста трудна са я направили. Добре че пуснах инспектора малко и им прочетох css-a иначе и с кьорене не става, да търсиш торти.. Grinning

картинка

# 563
Тази игра на дм за техния рожден ден, доста трудна са я направили. Добре че пуснах инспектора малко и им прочетох css-a иначе и с кьорене не става, да търсиш торти.. Grinning

картинка
Не съм съгласна с теб  Simple Smile Аз за 1-2  минути намерих кексчетата без никакъв инспектор .

# 564

картинка
Не съм съгласна с теб  Simple Smile Аз за 1-2  минути намерих кексчетата без никакъв инспектор .
Браво, значи си по-наблюдателна от мен Simple Smile

# 565
И аз ги намерих бързо и лесно, но преди години играех много игри от този тип, така че съм им свикнала.

Включих се в играта на Лукчета, тук във форума - предполагам, че сте я видели? Питат няколко въпроса във връзка с това какви да бъдат новите детски лукчета. Какво ги е прихванало всички с това желе? Като малка мразех желирани бонбони, а и никой сред семейството и приятелския ми кръг не им налита особено... Всъщност, спомням си, че харесвах доста червеите и зъбите, но основно заради стряскащата им форма, не заради вкуса  Laughing

# 566
И аз ги намерих бързо и лесно, но преди години играех много игри от този тип, така че съм им свикнала.

Включих се в играта на Лукчета, тук във форума - предполагам, че сте я видели? Питат няколко въпроса във връзка с това какви да бъдат новите детски лукчета. Какво ги е прихванало всички с това желе? Като малка мразех желирани бонбони, а и никой сред семейството и приятелския ми кръг не им налита особено... Всъщност, спомням си, че харесвах доста червеите и зъбите, но основно заради стряскащата им форма, не заради вкуса  Laughing
Може ли линк за играта?

# 567
# 568
Аз пък много обичам желирани бонбони и всичко от желе. Мога да изям промишлени количества, даже се крия от децата  Embarassed  Та разбирам, защо при лукчетата има толкова фенове на желето.

# 569
Желето (по-точно желатинът) не се ли прави от кости?

Общи условия

Активация на акаунт