Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 732
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Желето (по-точно желатинът) не се ли прави от кости?
Абсолютно, но много хора нехаят и ги дават дори на децата си...

# 571
  • София
Аз докато пиша, то ще дойде новата тема.  Laughing ММ спечели чаши от фантастико може би ще идем да ги вземем другата седмица.  Simple Smile

# 572
То сигурно не е вредно, но е неприятно, ако човек е вегетарианец или полу-вегетарианец...

Днес спечелих чаша от Кока Кола - от скреч карта. Хубава е - синя (имам най-различни от техни промоции, но до сега си нямах със синьо дъно  Laughing ).

# 573
Простете невежеството ми,но какво ще стане като се дава на детето?

# 574
Не е свършила, до някой февруари е даже, а ще се теглят март ...ще погледна ако искаш  Simple Smile
Да, ако може, никъде в Лидл няма указания за играта,та си мислех да не е нещо старо.

Мисията изпълнена, играта е до 1-ви февруари, но ще се теглят на 05.03., побързайте! Laughing
Много благодаря,включих се.

# 575
Ужас, какви хора има  ooooh! как не ги е срам, ама въобще нехаят, то кренвирши, то желирани бонбони и всякаква джънк фуд храна... абе ужас
В крайна сметка всеки сам решава с какво и колко да дава на детето си.

И да не е съвсем спам: сдобих се с лилава чаша на кока кола, не са ме карали да трия скреч карта, купих 2 коли и направо ми казаха да си избера каква чаша искам.  Wink

# 576
Взех 5 кОли, без дори да знам, че имам игра и ми дадоха да изтегля 2 скреч карти (така най - обичам, като не знам и ме изненадат) - едната спечели чаша, другата нищо.
И чашите от Фантастико взех, нито ми погледнаха имейла, нито ми искаха лична карта, нито съм се подписвала, нищо - само кода казах.

# 577
На мен във Фантастико ми поискаха само печелившия номер. Peace

# 578
Докога е играта с чашите на Кока Кола?

# 579
  • Под Слънцето
Докога е играта с чашите на Кока Кола?

На картончето в магазина ни пише -до края на февруари. Купуваш 2 х 2 л и ти дават чаша без да търкаш..

# 580
Благодаря!

# 581
  • София
Простете невежеството ми,но какво ще стане като се дава на детето?

За да не флудя темата давам само 2 линка : http://gotvach.bg/tips/a-575

http://senzacia.net/%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D1%84%D1%81%D1%82%D0%B0%D … D0%BD%D0%B8-56875

# 582
Де да беше само това вредно......
Вие го изкарахте голям проблем, естествено, че никой не би си тровил децата и не би им давал нещо, което ще им навреди. Дъщеря ми също яде от тези бонбони, сеща се от дъжд на вятър, хапва няколко колко да ѝ мине мерака, от малка я уча да яде плодове, въпреки че, ако трябва да избира между шоколадов бонбон и плод, резултата е в полза на бонбона.
Съжалявам за отклонението.

# 583
И желираните бонбони и вафлите и соковете и шоколадите и колата са една хубост  Mr. Green.
Онзи ден едва се спрях да не участвам в играта на Маги като видях на продуктите колко боклуци са изписани на етикетите на продуктите им.
Странно,но фирмите произвеждащи хубава и качествена храна не пускат никакви игри сигурно,защото и не им трябва този начин на реклама.

# 584
  • Русе
С Маги и аз бях в голяма чуденка, хем ми се играе, хем не знам кой боклук да избера. Накрая си купих 1 соев сос, и един фикс с плик. Стори ми се най- безопасно Laughing 
За съжаление е трудно да избереш правилната храна днес chef

Общи условия

Активация на акаунт