Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 721
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Пък то освен вреди имал и ползи желатина.
"Както бе споменато по-горе, основният компонентчаст от желатин, което причинява неговите свойства е колаген. Въпреки това, освен него, и протеини, можете да намерите много различни вещества в продукта. Например, водата съдържа желатин, нишесте, мазнини, аминокиселини, витамин РР, въглехидрати, пепел и други макро и микроелементи. Няма никакво съмнение, че този продукт е от полза за човешкото тяло. Той се състои от калций и магнезий, калий, натрий, фосфор и желязо.

Като част от желатин има две съществениаминокиселини: пролин и хидроксипролин. Тези аминокиселини имат положителен ефект върху съединителната тъкан и хрущялите. Proline и хидроксипролин допринесе за възстановяване, опазване и развитие на тези тъкани."

От тук: http://bg.newstyle-live.com/health/gelatin-benefits-and-harms.html#hh4

За мен проблем са разни канцерогенни Е-та, стабилизатори, изкуствени оцветители, мононатриев глутамат, аспартам и т.н.

# 586

Самият желатин не е проблем, а химията покрай него. Дори го наричат супер храна. Има доста ползи от него и достатъчно информация в нета. Peace

# 587

Самият желатин не е проблем, а химията покрай него. Дори го наричат супер храна. Има доста ползи от него и достатъчно информация в нета. Peace
Именно. Самият желатин си е натурален продукт, обаче другите изкуственяци и химията покрай него в бонбоните е злото.
Това го постнах само защото в предните статии като една от причини беше изтъкнато, че видиш ли от кости, копита, рога, кожи и т.н. се извлича. Ми, да и? По скоро сякаш целта беше да предизвика погнуса, отколкото сериозен аргумент против желатина. То не е химия това. Животински произход.

# 588
И каймата се прави от същите неща. Laughing
Не е мястото тук да дискутираме. Peace

# 589
  • Под Слънцето
Как е другаде по магазините с тез чаши на колата?
В нашия цялата предна седмица бяха лилави само- такива доставили... Вчера донесли пък само сини...
Аз кога ш'си събера комплект по 2 от цвят?
 newsm78

# 590
В нашия цялата предна седмица бяха лилави само- такива доставили... Вчера донесли пък само сини...
 newsm78
В My market е с скреч карти до края на февруари доколкото четох за промоцията Simple Smile А иначе всяка седмица по 4 коли и ще имаш по 2 от цвят , ако зареждат всяка седмица различен цвят!

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 23:41 от valida6

# 591
  • Монтана
А в кои магазини има такава промоция на Кока Кола с чаши?

# 592
  • Под Слънцето
 newsm78
В My market е с скреч карти до края на февруари доколкото четох за промоцията Simple Smile А иначе всяка седмица по 4 коли и ще имаш по 2 от цвят , ако зареждат всяка седмица различен цвят!

В нас се пие пепси.. Wink Не ме питай кво я правя таз кола и как се опитвам да я пробутам на всеки гост .  Joy

-----------------
Айде сега да  се огледате в магазините наоколо и ако забележите кола 0,5 л с бяла капачка 2017-та да снимате , та да видим как изглежда.  Peace

# 593
Coca-Cola от днес почват нова промоция, предполагам затова TopsyG пита за белите капачки.   Peace

Btw и те са от вредните и одумвани продукти, ама рекламата им е силна и като дават и награди всеки си позволява понякога

# 594
здравейте, аз докато се включа вие почти сте изписали новата тема
Много наградииии на всички.
Попаднах на две игри във фейса /аз там не играя игри/, но все пак ако някой се интересува

# 595
От днес30.01. до 31.03.17 във Фантастико има друга игра с карти на Кока-Кола-при закупуване на бутилка от 1.250 на кола,фанта,спрайт може да се спечели кухненски прибор-от онези големите силиконови лъжици,шпатули и др.Всяка 4 карта печелила...От новите бели капачки не видях:(

# 596
  • София
Печеливши от първата седмица на Ариана - https://ariana.bg/koi/winners

# 597
Печеливши от първата седмица на Ариана - https://ariana.bg/koi/winners

Благодаря ти! bouquet Има ме в списъка, първата награда за тази година. Grinning

# 598
Спечелих още една чаша на Кока Кола - този път червена със снежинки. Също и магнитче от Траяна - Амстердам. Трудно се падат, а и са им намалили грамажа - 175, вместо 190 гр. в кутия. Детските са още по-малко - 125 гр на същата цена. Сигурно за да ядат по-малко дечицата  Laughing  Въпреки това, харесвам бисквитите, цената е достъпна и ще продължа да ги купувам. Жалко, че не са сложили пак сърца на Сваровски за Свети Валентин  Heart Eyes

# 599
  • Русе
Толкова награди в Ариана, а мен ме няма, срамота Laughing
Петя, не бях забелязала, че са по- малко, но ми направи впечатление , че свършват по- бързо, разбира се, обвиних ММ Laughing

Общи условия

Активация на акаунт