"Както бе споменато по-горе, основният компонентчаст от желатин, което причинява неговите свойства е колаген. Въпреки това, освен него, и протеини, можете да намерите много различни вещества в продукта. Например, водата съдържа желатин, нишесте, мазнини, аминокиселини, витамин РР, въглехидрати, пепел и други макро и микроелементи. Няма никакво съмнение, че този продукт е от полза за човешкото тяло. Той се състои от калций и магнезий, калий, натрий, фосфор и желязо.
Като част от желатин има две съществениаминокиселини: пролин и хидроксипролин. Тези аминокиселини имат положителен ефект върху съединителната тъкан и хрущялите. Proline и хидроксипролин допринесе за възстановяване, опазване и развитие на тези тъкани."
От тук: http://bg.newstyle-live.com/health/gelatin-benefits-and-harms.html#hh4
За мен проблем са разни канцерогенни Е-та, стабилизатори, изкуствени оцветители, мононатриев глутамат, аспартам и т.н.
А иначе всяка седмица по 4 коли и ще имаш по 2 от цвят , ако зареждат всяка седмица различен цвят!
Не ме питай кво я правя таз кола и как се опитвам да я пробутам на всеки гост . 
Има ме в списъка, първата награда за тази година.