Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 715
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • при късмета
Имам прпуснато повикване от тел. 0889205934. Два пъти не мога да го набера. В "кой ме търси" не излиза. На някого да е познат телефона?
[/quote
И аз имам пропуснато от същия номер 0889205934 , като се опитам да го набера ме изхвърля.
Сутринта пак ми звъняха. Нещо за бяла карта ставаше въпрос, обаче не ги изслушах, отказах им въпросите

# 616
  • София
Сутринта пак ми звъняха. Нещо за бяла карта ставаше въпрос, обаче не ги изслушах, отказах им въпросите.

О и на мен са ми звъняли, нищо общо с игрите няма. Предлагат кредитна карта и са много нагли, отказваш и пак звънят. Във фейса ми е попадала тяхна реклама, коментирали са доста хора, лихвите били убиец. Така или иначе не ползвам такива услуги.

# 617
И мен ме няма в Ариана, искам да питам сега за Ариана, трябва ли пак да се регистрирам или стига веднъж?
Относно играта на Лидъл, аз като гледам какви неща има сготвени, силно се съмнявам мъже да са ги правили.

# 618
Къде мога да разгледам произведенията на мъжете в тази игра? Laughing

# 619
 Laughing В Якобс печелят Боби Иванов, Павлина Иванова, Десислава Иванова и Нина Иванова - и в тази игра ли печеленето зависи от броя на регистрациите? Защото ако е така - май някой с фамилия Иванов доста се е заседял пред компютъра...

# 620
  • София
И мен ме няма в Ариана, искам да питам сега за Ариана, трябва ли пак да се регистрирам или стига веднъж?
Относно играта на Лидъл, аз като гледам какви неща има сготвени, силно се съмнявам мъже да са ги правили.

А бе някои мъже са големи майстори.  Simple Smile

# 621
  • Русе
Някои са големи майстори, други с по 4снимки на едно и също нещо, дори и в състояние на продукти..а на трети заешкото им е още живо, във вид на малко бяло зайче на полянка. JoyАма щом сабодобрени,коя съм аз да споря!

# 622
В играта на Лидл някаква кака си беше снимала питката от нова година с дата 30.12.16 на самата снимка и я бяха удобрили.Като не им се занимава да гледат дали някои е спазил правилата така става..
Иначе от Ариана,Якобс и още доста игри се подразбира,че ме няма.

# 623
  • sofia
Разочаровах се от играта на Лидл, а така се зарадвах, че ще има такава игра! Rolling Eyes

# 624
Подскок-скок,от пюретата печелиш лигавниче(извинявай,ако си видяла)-за утеха Hug

# 625
Аз съм получила мейл от Ариана. Спечелилите, погледнете си пощата.Имате 5 дневен срок да си изпратите данните. Simple Smile

# 626
И мен ме няма в Ариана, но пък затова моята съпруга е сред късметлийте - торбичка със стек 6 бр. И тя има e-mail, в който трябва да си изпрати данните за доставка до пет дни.

# 627
Laughing В Якобс печелят Боби Иванов, Павлина Иванова, Десислава Иванова и Нина Иванова - и в тази игра ли печеленето зависи от броя на регистрациите? Защото ако е така - май някой с фамилия Иванов доста се е заседял пред компютъра...
Е фамилията е доста често срещана, аз мисля, че "познавам" една от печелившите и тя няма нищо общо с другите. Даже пише във форума и ако е тя ще се похвали.

# 628
  • sofia
Подскок-скок,от пюретата печелиш лигавниче(извинявай,ако си видяла)-за утеха Hug

denyil, много ти благодаря, не бях видяла - утеха си е Wink  Sunglasses Аз се радвам на всичко, а и точно сега ми трябва лигавничето, супер Simple Smile

# 629
Е фамилията е доста често срещана, аз мисля, че "познавам" една от печелившите и тя няма нищо общо с другите. Даже пише във форума и ако е тя ще се похвали.
Може и така да е; възможно е да обвинявам хората напразно.  Peace Но от 30-тина награди да има толкова печеливши с една фамилия, ми изглежда необичайно. "Познавам" хора, които се хвалят във фейса, че се регистрират по около 1000 пъти за участие в подобни игри, затова си помислих, че може би случаят е такъв. И аз съм участвала, но времето ми е по-ценно от тези награди и не бих отделила толкова часове на играта.

Общи условия

Активация на акаунт