Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 710
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря.

# 646
  • София
Честито Simple Smile Наистина е голям късмет - аз се регистрирах в тази игра, но не очаквам нищо, защото наградите са малко.
 А в Кауфланд няколко пъти съм печелила, но от тези игри, които пускат на сайта си през годината, а също и от кутиите. Обикновено участвам по веднъж.

Мерси, Петя Simple Smile Аз изобщо не очаквах да спечеля, защото наградите са малко Simple Smile Вчера просто от любопитство погледнах печелившите и дори не бях видяла, че печеля Simple Smile Нали се придвижват бързо печелившите от седмиците и не бях прочела всички имена Simple Smile При поредното прочитане изведнъж видях нашите имена и се учудих, чак пък и двете да сме спечелили Simple Smile Това са често срещани имена и реших, че не сме ние Simple Smile Проверих имейла си и братовчедка ми също и чак тогава вече бяхме сигурни, че сме ние Simple Smile Наистина си е чист късмет Simple Smile

Някой знае ли какво точно представлява този творчески курс Simple Smile В правилата нищо не пише Simple Smile

# 647
В Якобс и аз нищо не очаквам Simple Smile Регистрирах се за спорта, ама освен първата награда другите въобще не ме блазнят, така че няма да съжалявам ,че не печеля.

# 648
Регистрацията на кодове на Калиакра е пусната. Допуска регистрация само по един код на седмица!

# 649
Може и да сте я видели, но за всеки случай слагам линк: Спечелете грижа за кожата със силата на истинска българска роза

# 650
  • у нас

Благодаря ти, че сподели  bouquet

# 651
И аз благодаря. Участвам. Simple Smile Всъщност, до сега не съм печелила от игра на форума, не храня особени надежди...

# 652
И аз благодаря. Участвам. Simple Smile Всъщност, до сега не съм печелила от игра на форума, не храня особени надежди...

Всичко се случва, имам хлебопечка подарък от форумска игра, но преди доста години беше, от тогава - нищо. Явно компенсация за все пак големия подарък, който получих. Simple Smile Peace

# 653
Аз имам две награди - интимен козметичен комплект за мъже и ваучер за сайт за спортни добавки.
Но и двете отидоха при ММ, време е да спечеля нещо за себе си.

# 654
Аз една чаша за чай на Лукчета-та  Laughing

# 655
И аз имам такава чаша, но беше от играта им във Фейсбук.

# 656
И аз се включих,но не вярвам да спечеля.  Confused
Иначе вчера ММ ме изненада с една лилава чаша на Кока кола.  Party Не е търкал нищо,дали са му я директно,но той е с връзки.  Mr. Green Хубава е,ще си вземем още,тъй като пием по 2 литра на ден.  Blush Ако дойдат гости и до 3 бутилки стигаме.

# 657
Аз от форума съм печелила дребни наградки - таблетки за отслабване  Laughing /не ми подействаха/, сироп с витамини за детето, някакви плодови напитки и ... нещата, които ценя - двойния билет за Маша и мечока, книга /леля Евдокия/ и пъзел от новогодишната томбола на бг мама  Simple Smile

# 658
  • София
От форума съм печелила лак за нокти и душ-гел от СНБ и 3-месечен абонамент за Voyo.bg Simple Smile Чудя се дали нямаше и още нещо.. ще помисля.  Thinking Надявах се на чаша от Баницата, но уви.

# 659
От форумска игра имам спечелена почивка за двама в Трявна.... беше много хубаво. Искам пак

Общи условия

Активация на акаунт