Къде в Бургас? (50)

• 86 969
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Откъде да си купя вълнени чорапи, ама истински - дето едно време ги плетяха бабите?

# 121
От бабите Laughing Виждала съм да ги продават на пазара, на Александровска под Транспортната къща, както и до м-н Йоги на Ботева

# 122
  • Бургас
Седят ли бабите в този студ Grinning

# 123
  • София
Момичета, на какъв спорт ходят децата ви извън училище?!

Тренирахме баскетбол в БК Черноморец 2014. Много бяхме доволни, но вече не сме в Бургас, за съжаление.

# 124
  • Бургас
Момичета, на какъв спорт ходят децата ви извън училище?!
моят син ходи на футбол от 1 до 6 клас, в 7 се отказа поради липса на време и желание, сега ходи на фитнес от време на време, иначе през годините беше опитвал плуване и тенис за по едно лято, но и там бързо му омръзна и се отказа

# 125
  • Бургас
Обръщам се към вас за помощ. Децата са луднали по някакви бонбони. Половината бонбони в кутийката са с хубав вкус, половината са с гаден, например вкус на повръщано или на мръсни чорапи. Някой знае ли дали се продват в някой магазин (по възможност в центъра, Славейков или Меден Рудник) или ги има само онлайн?

# 126
  • Бургас
Обръщам се към вас за помощ. Децата са луднали по някакви бонбони. Половината бонбони в кутийката са с хубав вкус, половината са с гаден, например вкус на повръщано или на мръсни чорапи. Някой знае ли дали се продват в някой магазин (по възможност в центъра, Славейков или Меден Рудник) или ги има само онлайн?
Ох, чувала съм и аз за тези бонбони Tired Моите си ги купуват от мол "Галерия", но не зная къде точно в мола ги продават.

Някой знае ли работното време на фирмения магазин на "Яна Лъскова"?

# 127
  • Burgas
Някой може ли да ми препоръча фирма която шие дрехи по поръчка на изгодни цени, например 20 еднакви ризи, но в различен размер?

# 128
Дъщеря ми си ги купува от мол Галерия- от магазина за цигари и списания,  точно срещу горния вход, до информация.

# 129
  • Бургас
Някой може ли да ми препоръча фирма която шие дрехи по поръчка на изгодни цени, например 20 еднакви ризи, но в различен размер?
Работно облекло?
http://www.rabotnoobleklo-nia.com/

# 130
Къде мога да намеря от тази черната маса за лице,която премахва черни точки???

# 131
  • Бургас
Мис Джули,днес питах в дюнера до Хеликона и ми казаха,че имат кюнефе.

# 132
  • Бургас
Мис Джули,днес питах в дюнера до Хеликона и ми казаха,че имат кюнефе.
Охаааа  Blush
Мерси, че си се сетила  Hug

# 133
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Събирам мнения за школи в Бургас, които предлагат курс по счетоводство.
Спряла съм се на Фохел и Давитоз до този момент(но не изключвам други).
Някоя от вас, ползвала ли е услугите им, какво ви е мнението ,като цяло?
Получават ли се нужните знания, необходими за по-нататъшна реализация ?

# 134
  • Бургас
Търся жена за помощ в домакинството. Ако някой може да ми препоръча, нека ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт