Къде в Бургас? (50)

• 86 976
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Някой може ли да ми препоръча фирма която шие дрехи по поръчка на изгодни цени, например 20 еднакви ризи, но в различен размер?
Работно облекло?
http://www.rabotnoobleklo-nia.com/
Богат избор има и в магазин Тики. Намира се на бул. Демокрация, малко преди ул. Кирил и Методий. Пада се някъде срещу механа Домино. Шият и по поръчка.

# 136
  • Burgas
Някой може ли да ми препоръча фирма която шие дрехи по поръчка на изгодни цени, например 20 еднакви ризи, но в различен размер?
Работно облекло?
http://www.rabotnoobleklo-nia.com/
Богат избор има и в магазин Тики. Намира се на бул. Демокрация, малко преди ул. Кирил и Методий. Пада се някъде срещу механа Домино. Шият и по поръчка.
Благодаря! Ще го посетя

# 137
Препоръки за сервиз,където да ми направят  преинсталиране  на телефона и да не ме одерат  ( в Лазур,Братя Миладинови или Център)?
Аз пак да попитам ? Simple Smile

# 138
  • Бургас
За всякакви ремонти на телефони съм доволна от магазин и сервиз на ул. Фердинандова, до офиса на Хенди мисля че е. Точно преди м-н Хенди пише сервиз. Вътре продават телефони и правят ремонт. Момчето е доста точно. Погледна ми телефона каза ми че ремонта ще е много скъп и не ми го препоръчва, да си купя нов и не ми взе нищо за отварянето.

# 139
Може ли да ми дадете координати на  учител по математика за подготовка на дете за математическа гимназия след 4 клас. Благодаря!

# 140
И един малко тъп въпрос Mr. Green Може да звучи нелепо, но никога не съм влизала в costa coffee и Starbucks. Embarassed Минавам по сто пъти пък така и не съм се наканила. Така и така ще ходя с приятелка в мола тези дни, кое от двете места препоръчвате и какви са цените там в общи линии?

# 141
  • Бургас
Може ли да ми дадете координати на  учител по математика за подготовка на дете за математическа гимназия след 4 клас. Благодаря!

Евтимова е перфектна, но ги взема още от трети клас. Малко вероятно е да се вредите, но ако искаш пробвай - 0883314153.

Има и курсове към ПМГ.

Тук има доста координати, но нямам впечатления: https://uchiteli.bg/search-chastni-uroci-po-matematika-burgas?su … 4&distance=16

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 23:23 от Steltion

# 142
  • Бургас
Потвърждавам за Ефтимова. Ако тя е заета, прехвърля към съпруга си, който също е добър. Той подготвя дъщеря ми. Препоръчвам ги и двамата!

# 143
  • Бургас
Потвърждавам за Ефтимова. Ако тя е заета, прехвърля към съпруга си, който също е добър. Той подготвя дъщеря ми. Препоръчвам ги и двамата!
На Ефтимови много им се вдигна "мизата"...за хора, които не са педагози, нито математици/ ако не се лъжа са инжерени и двамата/...Не оспорвам усилията, които влагат в бизнеса си, но да задължават за посещение два пъти в седмицата по 20 лв. и то от трети клас , уж като гаранция...та курсовете в ПМГ /900 лв на уч.година / с квалифицирани преподаватели, излизат по-евтини...

# 144
  • Бургас
не съм ги чувала тези Ефтимови, но познато дете ходи на уроци в 4 клас при учителка от ПМГ и цената също беше 40 лева за 2 часа.....ако са много търсени и дават добра подготовка не виждам какво им пречи да искат същите пари 

# 145
Момичета, коя спирка е "24- ти полк"? Това не е ли бившата спирка на четворката, под Хепи в Лазур?
Имам малко работа в района на Краставицата и ще тръгна от Изгрев с 11. Навръщане, доколкото гледам страницата на Бургасбус, трябва да сляза до спирката срещу Хепи и да хвана 12 за Изгрев, нали така?
А от другата спирка над Краставицата на Демокрация, мога ли да взема нещо  посока Изгрев?

# 146
  • Бургас
Момичета, коя спирка е "24- ти полк"? Това не е ли бившата спирка на четворката, под Хепи в Лазур?
Имам малко работа в района на Краставицата и ще тръгна от Изгрев с 11. Навръщане, доколкото гледам страницата на Бургасбус, трябва да сляза до спирката срещу Хепи и да хвана 12 за Изгрев, нали така?
А от другата спирка над Краставицата на Демокрация, мога ли да взема нещо  посока Изгрев?
Правилно си се ориентирала за 12 и спирката на Хепи. Горе на Демокрация идея нямам. Погледни 11А.

# 147
На Демокрация минава 11А и заминава към Изгрев .

# 148
Много благодаря!

# 149
  • Бургас
не съм ги чувала тези Ефтимови, но познато дете ходи на уроци в 4 клас при учителка от ПМГ и цената също беше 40 лева за 2 часа.....ако са много търсени и дават добра подготовка не виждам какво им пречи да искат същите пари 
имах предвид за работа в група, не индивидуално тази цена, има голяма разлика...ама, нали знаете приказката.."не е луд, този който яде баницата..."

Общи условия

Активация на акаунт