Къде в Бургас? (50)

• 86 933
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря  klavdia_19_! Купихме от арменците Peace

# 76
А къде точно се намира този магазин "на арменците "? Не познавам добре града,така че моля за  указания .

# 77

Здравейте, къде в Бургас има свястна микробиологична лаборатория. Вече три различни резултата на гърлен секрет получавам при детето. Ползвах Лина, ДКЦ1 и в стоматологията.
Аз бях така ноември и накрая ми казаха да отида в Рамус, зад Макдоналдс в Зорница, там ако искаш може да ти пратят секрета за микробиологично изследване в София при доц. Велинов в Александровска болница. След това съм ходила в София на прегледи и оттам също ми казаха, в Александровска  болница да нося за микробиология. Не съм сигурна обаче дали се оскъпяваше нещо изследването така, но ако има оскъпяване беше нещо минимално.

# 78
Къде в Бургас може да се вземе перука ( с решение от ТЕЛК)

# 79
Някой знае ли в коя болница идва гастроентеролог от София или Варна?

В Света София идва доктор Лозанов от Токуда, идва и доцент Георгива от Варна, но тя работи само с деца.

Доцент Лозанов от Токуда е ендокринолог.

# 80
  • Бургас
Приемам предложения и за други магазини, както и за добра шивачка за ушиване на сватбена рокля  Crazy
Приятелка на моята дъщеря ши рокля за бала в едно ателие на ул. Александровска. Намира се между на втория етаж до търговския център под Райфайзен банк. (Тръгваш от Тройката по посока Свободния универсистет, след кафето е, мисля че над магазин за мобилни апарати??? Не си спомням добре. )Ако намеря момичето, ще я попитам за името на ателието. Роклята беше много добре ушита и дсоста по-различна от всичко, което се предлага по останалите ателиета.
Намерих го: https://www.facebook.com/Marino-melotti-atelier-422091641198065/?fref=ts
Момичето на корицата, с прасковената рокля е приятелката на дъшеря ми.
Успех! Прекрасен повод

# 81
Приемам предложения и за други магазини, както и за добра шивачка за ушиване на сватбена рокля  Crazy
аз ще си поръчам от китайски сайт ( цените са доооста добри) , разгледайте, освен ,ако не искате нещо по-различно от продаваните

# 82
  • Бургас
Моята сватбена рокля е от Мирена, На ул. Македония. Имат и ФБ страница

# 83
  • Burgas
А къде точно се намира този магазин "на арменците "? Не познавам добре града,така че моля за  указания .

Ако става на въпрос за детски играчки, арменците са в Славейков, има 3 магазина: срещу ВИК, в Престиж и до била

# 84
Здравейте,къде в Бургас има магазин за платове,копринени Laughing
Благодаря.

# 85
Моля ви, препоръчайте ми къде мога да карам курс по английски, но наистина да науча нещо?

# 86
Аз също търся платове за покривки - сатен, коприна в по различни цветове от стандартните.

# 87
  • Бургас
за мен магазинът с най-голям избор на текстил е ЧАР

# 88
О, там е уникално. Нямаше обаче избор на дантела, а и към 6(макар са да до 6:30) вече бяха измили пода и се готвеха за тръгване, та не ми беше удобно да поразгледам останалите платове.

# 89
За курсове по английски - "Мисис Бийн". Катя  е най-добрата. Минах 2 нива при нея, имах страхотен напредък и много лесно усвоявах материала. Но бях много мотивирана, имам изкарано едно ниво и при нейна колежка. Но курсът се засече със започването на нова работа и веднага си пролича, там имам много пропуски. Изцяло в мен беше вината, просто нямах време вече за английския.

Била съм и в "Британика". Оттам нищо съществено не научих. Поне при мен системата им изцяло на английски (без обяснения на бг) не проработи и грам.

Общи условия

Активация на акаунт