Къде в Бургас? (50)

• 86 945
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Кажете някоя читава дюнерджийница, в която правят вкусни дюнери и хигиената е добра. От години не съм яла, но явно от бременността, тези дни само за дюнери си мисля  Blush

# 91
  • Пловдив
Кажете някоя читава дюнерджийница, в която правят вкусни дюнери и хигиената е добра. От години не съм яла, но явно от бременността, тези дни само за дюнери си мисля  Blush

Искендер кебап  Heart Eyes

# 92
  • Бургас
Джулка,на Тройката,плътно до Хеликона.Редовно се храня там и няма проблеми.Не взимай от дюнерите под новата сграда на Тройката,до ДСК.Имам наблюдания и не ми харесва хигиената там.

# 93
Аз издирвам костюм на Черния котарак (от Калинката и Черния котарак по Дисни) за момченце. Може би ще дам да ми го ушият, но ако някой е виждал такъв  Hug

# 94
  • Бургас
Една приятелка търсеше на Калинката и накрая го поръча от Китай. Не е много популярно детско и няма нищо по магазините.

# 95
  • в морето до колене
Дами, от къде да купя  прозрачен плик с клипс за поставяне на козметика в багаж по време на полет?
Спешно ми е, че се очерта една неочаквана командировка...

# 96
  • Бургас
Джулка,на Тройката,плътно до Хеликона.Редовно се храня там и няма проблеми.Не взимай от дюнерите под новата сграда на Тройката,до ДСК.Имам наблюдания и не ми харесва хигиената там.
Това ли е въпросния Искендер кебап?
А там турска храна ли продават, защото съм голяма почитателка на турските манджи....пък за кюнефе човек убивам  Grinning

# 97
Дами, от къде да купя  прозрачен плик с клипс за поставяне на козметика в багаж по време на полет?
Спешно ми е, че се очерта една неочаквана командировка...

На летището ги дават безплатно

# 98
  • в морето до колене
Благодаря.
Ще потърся някакъв вариант - а ако се наложи, ще си взема от летището и ще прехвърля всичко.

# 99
  • Бургас
На Гурко има хубава дюнерджийница. Като бременна не, ама като кърмачка бях като освирепял бизон   Crazy Два пъти в седмицата от тях купувах задължително.

# 100
Дюнерите на центъра точно срещу кафе Бакарди,на мен лично там ми харесват най-много,доста са сочнички.😀

# 101
  • Бургас
На Гурко има хубава дюнерджийница. Като бременна не, ама като кърмачка бях като освирепял бизон   Crazy Два пъти в седмицата от тях купувах задължително.
То точно това е Искандер-а, другият им обект е в сградата на ОББ с/у Водната палата, и до Хеликона беше тяхно но вече НЕ и според мен развалиха храната след разделянето си /белият им сос е много гаден според мен/. Ям редовно на Гурко особенно дюнер с карамелезиран лук  Crazy не съм имала проблеми а не е като да не съм проблемна със стомаха.

# 102
  • Бургас
До Хеликон се нарича Дюнер кебап и го държат турци.Него препоръчах на Джулка.
Ще питам за кюнефе.Предлагат шишове с гарнитура ориз,дюнер порции ,баклави и сутляш,нещо като нашето мляко с ориз.

# 103
  • Пловдив
Кюнефе в Бургас няма откакто затвориха турския ресторант до хотел България.

# 104
  • Бургас
Кюнефе в Бургас няма откакто затвориха турския ресторант до хотел България.
Хубаво кюнефе има в Мадо и в ресторант Балканска среща /бившото Чарли/ в Славейков.
Благодаря за мненията. Сега пращам милото да купува дюнери  Laughing

П.П. Облажих се с дюнер. Мъжа ми го е взел от Искендер кебап на ул.Гурко. Хубав беше дюнера. Вече си начесах крастата и съм спокойна Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 17:51 от miss july

Общи условия

Активация на акаунт