Къде в Бургас? (50)

• 88 671
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
здравейте, може ли да ми препоръчате салон за фото или лазерна епилация, има ли ходили- доволни и цени ако може да кажете

Аз ти препоръчвам домашен фотоепилатор. Като инвестиция първоначално е повечко, но пък можеш да третираш всичко, което решиш. Аз ползвам на Филипс и след 5 процедури вече ги няма 80% от космите, а останалите растат доста бавно.

може ли линк

# 406
Знаете ли дали при подновяване на шофьорска книжка в КАТ може да се плати директно на гишето през пост-терминал?
Миналия месец се занимавах с това упражнение-не може .Дори в банковият клон,който се намира зад сградата на КАТ ми заявиха ,че само кеш.Съответно такса за нова книжка+такса превод+имах и някаква глоба 20лв Embarassed+такса превод и за нея-всичко около 58лв ми излезе.

# 407
Здравейте, къде в Бургас има склад за алкохол или магазин на добри цени  bouquet

# 408
По спомен от преди няколко години я платих в 5РПУ, с две трансации - отделно за талона и книжката. На място ме снимаха, после само си я взех от КАТ, където нямат ПОС

# 409
Здравейте, къде в Бургас има склад за алкохол или магазин на добри цени  bouquet
Болеро 

# 410
Откъде мога да си купя пчелно млечице, за което да съм сигурна, че е съхранявано според изискванията?

# 411
Здравейте , къде в Бургас има голям избор на матраци , търся да купя за детето , че се оплаква от болки в гърба , а неговия матрак е много тъничък и искам да го сменя.

# 412
Здравейте , къде в Бургас има голям избор на матраци , търся да купя за детето , че се оплаква от болки в гърба , а неговия матрак е много тъничък и искам да го сменя.
Икеа Peace
Къде има м-н за техника с козметични забележки, освен в Славеков 55бл?

# 413
Икеа Peace
Къде има м-н за техника с козметични забележки, освен в Славеков 55бл?
Наскоро мернах един магазин по Гладстон, след Младежкия дом, посока Фердинандова.

# 414
здравейте, да попитам къде има бижутер в центъра за ремонт, освен този на подлеза на операта, и другия до данъчното не съм доволна

# 415
За злато или сребро? Има едно чудесно място с/у сладкарски цех "Креми", но съм почти сигурна, че работят само със злато.

# 416
 за сребро, благодаря все пак, тези бижутери , за които писах само ми загрозиха бижутата, за това не искам там да ходя, преди време някой беше писал добри отзиви за златар, но не мога да ги намеря

# 417
Ами аз мисля, че тези златари са добри - А и Д - Трепечови, за които писах. А и в ателието им е едно такова..все едно си се върнал 100 години назад. Да мръсно и разтурено на пръв поглед, но има някаква много приятна за мен атмосфера.  Heart Eyes

# 418
Болеро 

магазин "Биляна", на бул."Сан Стефано"

А аз да попитам - къде мога да ползвам цветен ксерокс на прилични цени?

# 419
  • Бургас
А аз да попитам - къде мога да ползвам цветен ксерокс на прилични цени?

На ул."Хр. Ботев", автобусната спирка близо до билковата аптека. На същия тротоар, има кафе, магазин за месо ...и една малка книжарница с копирна машина и много ниски цени.

Общи условия

Активация на акаунт