Смешки от форума 26

• 114 777
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • here and now
Ужас, то продължавало и след детския период... Представям си го: Ние се оженихме, снахата ни е много добра.  Confused
Възразявам! На "нас" снахата никога не ни е добра!!!  Naughty Naughty Naughty

# 211
още по-страшно би станало, когато "ние ще имаме бебе", касае сина/дъщерята Laughing

А ако касае кучето?

Седя си един ден във фейсбук и чета пост на свекърва ми "Роди ни се бебе!" и отдолу коментар на мъжа ми "Честито, майко! Братче или сестриче имам?". Всъщност на свекърва ми кучето беше родило .. брат на мъжа ми!  Joy

# 212
  • Германия
Цитат
Здравейте момичета, нова съм тук но следя форума отдавна и се надявам да ми помогнете с вашите съвети. Значи... от няколко месеца имам паралелна връзка с друг мъж. Всичко е прекрасно, но нещо леко ме смущава. Той обожава да ме свършва и да изпитвам множество оргазми и го прави страхотно, но... иска после да му разказвам за всеки един от тях, а аз понякога не мога да ги запомня всичките. Стигала съм до 6-7 на час. Опитвала съм се да му ги описвам веднага след като се случат, но понякога след един оргазъм, не спира, а веднага ме докарва до друг и просто после ги забравям. Той си мисли, че не оценявам това което прави за мен и се колебая да не би това да се окаже проблем в един момент. Как да постъпя? Какво бихте ме посъветвали?

Е, на това му викам аз "бели кахъри".

# 213
  • София
 Joy Joy Joy
Ако я хване мъжът й, ще я свърши като за последно

# 214
 Joy Joy

"Той обожава да ме свършва" -  bowuu hahaha

# 215
  • София
Ама поименно ли всеки един  Joy

# 216
  • София
Ама поименно ли всеки един  Joy
Joy
Първият оргазъм е като Скалата, силен и мощен  Joy
Или ден 1:
Днес беше слаб

# 217
Ей, толеми сте завистчийки  Blush

# 218
  • Телиш/Плевен
Тема с продължение:
Цитат
Цитат
Няма какво да го увъртате и да заблуждавате самите вас че харесвате дрехи,усмивка и очи в мъжа.Най-важното в един мъж е естествено члена му.
Чисто технически... Когато с течение на времето важният член изгуби мощ, спаружи се, и клюмне повехнал,  какво правим с останалата част от мъжа?

# 219
 smile3532

Не мога да спра да се хиля..... hahaha

# 220
  • Телиш/Плевен
С нетърпение чакам отговор на въпроса. Grinning

# 221
 Joy  Joy  Joy Е, не  Joy и аз чакам отговора.

# 222
Това с оргазмите, предполагам, че е пързалка, писана от скучаещ тийн - да "скандализира" "мамите". Цели 5 минути мислих как се описва оргазъм /освен като силен или слаб/ и реших, че основната му характеристика е фантазията, ама свързана с какво, с кого... newsm78 Sunglasses

# 223
Това с оргазмите, предполагам, че е пързалка, писана от скучаещ тийн - да "скандализира" "мамите". Цели 5 минути мислих как се описва оргазъм /освен като силен или слаб/ и реших, че основната му характеристика е фантазията, ама свързана с какво, с кого... newsm78 Sunglasses
А може да е написано от някоя клета женица, която оргазъм не е изпитвала в животеца си и разчита от въпросното описание да разбере какво е това нещо. Mr. Green

# 224
Не, бе, женицата пише еротичен роман (следващите петдесет нюанса нещо) и се е изчерпала от изразни средства за описание, та търси нови начини да го назове тоз пуст оргазъм

Общи условия

Активация на акаунт