Смешки от форума 26

• 114 763
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • Телиш/Плевен
Цитат
Аз си изтрих фейсбука защото се оказа че бившия и свекървата го следят.Бях качила една снимка на една чаша с кафе и вътре още нещо започва с х.й и те явно са гледали въпросното нещо и са го определили сато мъжки полов член.
http://www.prikachi.com/images.php?images/276/8942276l.jpg
Ето това са гледали тази бе снимката определили са я за мъжки полов член е да но то не е това където те си го мислят.Много богато въображение имат горките хорица.
Мъжки атрибут е нещото което е с топки главичка ...
И на 15 октомври в 16часа и 4 мин майка ми получава обаждане на телефона си от търновски номер и жена представяща се под име Иванка еди си коя и говори глупости викам на майка ми дай си телефона да говоря с жената Разпознах и гласа тази представяща се за ИВАНКА не е тя а Тони така се казва свекървата.Излушах я казах и че не е вярно.
Интересно описание на въпросната снимка, а и заглавието на файла е не по-малко интересно... Thinking

# 226
А може да е написано от някоя клета женица, която оргазъм не е изпитвала в животеца си и разчита от въпросното описание да разбере какво е това нещо. Mr. Green

Ау, виж, за това пък изобщо не се сетих. Предполагаш, че някой Муньо е решил да изпитва любимата дали не симулира? Ха, че той ако знаеше какво е женски оргазъм, нямаше да я пита. Може да го лъже както си ще. Laughing

# 227
Не, не, предполагам, че някое скучаещо от женски пол, се чуди какво да измисли и евентуално да разбере какво е това чудо, неподлежащо на описание. Laughing

# 228
О! Ами да помогна тогава...
Оргазъм №1: Хм, този таван кога стана пак за пребоядисване?
Оргазъм №2: Я, то и пердето било за смяна...
Оргазъм №3: Килимът май се е разнищил в ъгъла, утре трябва да мина през магазина да видя дали не са получили нещо интересно.
Оргазъм №4: Този матрак изобщо не е удобен. Натърти ми се задникът. Само дето дадохме толкова пари... Казвах му аз да вземем онзи по-скъпия, ама с циция можеш ли да излезеш наглава...
Оргазъм №5: Ох, и спалнята пак почна да скърца. Утре комшията пак ще ме гледа сърдито, а комшийката, тази фригидна уруспия, като нищо ще ме изтропа на мъжа ми. Или поне на домоуправителя, ама то пак същото...
Оргазъм №6:....
И т.н., и т.н.

# 229
Горката душа, която всяка нощ трябва да развива пет конспекта и после да се явява на изпит, може да си помогне с преписване от розовите романи.

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 21:39 от Априлска вълшебница

# 230
  • Euskal Herria
Темата продължава:
Цитат
Няма какво да го увъртате и да заблуждавате самите вас че харесвате дрехи,усмивка и очи в мъжа.Най-важното в един мъж е естествено члена му.
И отговорите:
Цитат
Ако мъжът ми ми каже, че най-важнто в мен е вагината ми, веднагически ще се погрижа да я обзаведа с чене  Sunglasses
Цитат
Тема от преди една година само член може да я вдигне, да.   Mr. Green

Има и още, ама мисля, че и тези са достатъчни.

# 231
  • Пловдив
Цитат
Колата ми е с хасковска регистрация, в София съм, трябва ли да карам с винетка в града?

Shocked

# 232
Цитат
Колата ми е с хасковска регистрация, в София съм, трябва ли да карам с винетка в града?

Shocked

Кажете на госпожата, че и жителство и трябва  Joy Joy

# 233
  • Сф
Цитат
. Иначе й давам да пее витамини, но са на друга марка.   
😃

# 234
Цитат
Гледах нещо от рода, че ранната менопауза произтича от вдигането на тежести ( над 5 кг.) . Заради това че ходим изправени и нямаме мускули във тазовата област ( за разлика от мъжете , които имат) и така натоварването смачква органите (освен , че се образува шкембе ) тези органи смачкват и маточните тръби и следовотелно - безплодие и т.н. ...Явно това вашите доктори са възприели за менопауза .

След това имаше още нещо, много по-откачено и брутално, но нарочно не го цитирам, защото се надявам модераторите да го изтрият.
Всички луди днес се вихрят на воля в интернет.

# 235
  • София
Цитат

Shocked
Тъкмо идвах да го постна - 2 винетки й трябват - едната на челото да си я залепи, докато преминава от сградите в колата си и обратно ooooh!!

# 236
Сий, къде е този забележителен мозък без мускули в тазовата област?

Цитат
свалки с един сладур...Каня го на гости в нас...Цял ден врътня из кухнята, да се представя в най добрата си светлина. Умея да готвя. .... Аз съм опържила, шницели с картофено пюре и салатка

# 237
  • Sofia
И какво му е смешното на последното?

# 238
  • София
И на мен ми стана смешничко, че след цял ден врътня из кухнята жена с претенции, че може да готви спретна шницели, пюре и салатка Wink
Не е чак за смешките, ама все пак

# 239
Целодневната врътня, комбинирана с шницелите. Като прочете човек "цял ден се въртя в кухнята, кулинарка съм" очаква да дочете някакъв дълъг списък времеемки ястия.

Докато напиша, Онна е отговорила.

Общи условия

Активация на акаунт