Смешки от форума 26

• 114 758
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Сий, къде е този забележителен мозък без мускули в тазовата област?

Не питай, че на всичко отгоре си позволява да предвещава кой кога ще умре.  newsm43

# 241
  • София
защо не я докладваш? това ако не заслужава БАН не знам какво...

# 242
 Shocked
Това в коя тема се развива?

# 243
  • София
Цитат
Здравейте. От месец някъде забелязах това, незнам дали е проблем затова пиша тук. След като свърша, тоест изхвърля спермата си тя е с нормален цвят и консистенция. Случи ми си обаче да я оставя в един съд и след ден или два спермата беше станала жълто-кафява. Дали това е нормален процес по "разваляне" на семенната течност или се дължи на здравословен проблем.

# 244
  • София
Въпрос:

Цитат
Момичета как може да се стимулира потичането? Цедя се с електрическа помпа, но има дни в които много трудно тръгва кърмата и дори след 30 мин цедене все още е пълна гърдата, но не излиза нищо?

Отговор:

Цитат
Гледайте бебето или негова снимка, представяйте си как суче, подушвайте негова обличана дрешка, представете си или слушайте как плаче, галете го, такива разни...

# 245
# 246
не е смешно, тези неща наистина стимулират потичането на кърмата

# 247
да, така си е Wink Аз сега още кърмя, и дори и когато чуя нечие друго дете да плаче, и моята потича. Та - тогава става смешното Wink))

# 248
  • Варна
Мхм, има си обяснение. Разни центрове в мозъка се стимулират по този начин, от там се покачва Пролактина, от там потича кърмата. За съжаление при мен не проработи и това.

# 249
Докато не са премели:

Цитат
Там горе пише КЛЮКАРНИК! Пфффф  , какви постове да очаквам ....на седянка е така ПЛЮЯТ, Пллюятттт. ...
Пакетче семки и по два фаса в устата  и едно малко за отскок и давайййй да плюем!
Да не ги трие тогава Админа (както реши) да видят хората как съскате , нито съм първата нито последната с въпроса , "защо при представяне на платежно не ми е изадено удостоверение! ? Дали за 1,3,5г няма значение!

Казаха ли ви го, а, казаха ли ви го?  tooth

# 250
  • София
 Как` Сийке, пропуснала си това
Цитат
Хайде със здраве 🐍

и новото
Цитат
Включва се куцо, кьораво и сакато да ми се кара,  че съм пропуснала вноските си ....айде бе ....моралистки!
Тия дето съскате сте най-некоректни, но не към държавата а към себе си! Държите се точно като клюкарките пред блока! 1:1

# 251
А, то много има за цитиране, ама няма смисъл.  Laughing

# 252
  • Ямбол
Сеирджийка. Не си от тях, естествено - куцо, кьораво и сакато.

# 253
Не съм, ами!  Crossing Arms

# 254
  • София
Заключиха темата точно докато пишех и мнението ми отиде в небитието.

Общи условия

Активация на акаунт