Седя си на дивана и си ровя в телефона. Мъжът ми идва да ми разкаже за негов колега, който щял да ходи в Сплит, Хърватска, което дава повод да си припомним весели моменти от нашето пътуване до там. Посмяхме се, аз се връщам към телефона и първото, което виждам е някаква реклама на Split. Почувствах се много особено..все едно някой ни беше подслушвал. ....
Това със Сплит не е случайно. Всеизвестно е, че ни следят чрез тия телефони, подслушват. На много хора съм срещала такива "съвпадения" из фейса.
Не знам, КОИ точно, НИ следят и подслушват (а ме е страх и да попитам); но съм възхитена от бързината, с която реагират! Баси, само броени минути (секунди) след подслушания разговор, се включват по телевизията (интернет), за да ти напомнят, че скрито-покрито Няма!
Това го знае и най-малкото дете.
Не познавам центуриона Магий Юлий Стрий

. Но, и ми направи впечатление, че мн. ч. Магии - Е лоша енергия.
Ами отвори го този Гугъл и провери де, има безброй статии и линкове към точното място, откъдето можеш да си чуеш разговорите! Аз лично съм чувала разговори на моя приятелка, след като тя реши да провери. Оказа се, че аз не съм ползвала приложението, което позволява прихващането, но явно потребителката, на която се подиграваш, го е включила.