Майски мами 2016-Тема 3

• 58 206
  • 496
  •   1
Отговори
# 195
  • На остров
Аз да кажа за  гащите като се свалят се скъсват отсрани по шевовете. Аз не го знаех това и доста се мъчих в началото със свалянето.
Ние май имаме 9 зъбче Simple Smile не успях да видя много добре обаче.

# 196
Ах тази акулка  Heart Eyes
Той дава ли ти да гледаш в устата му? Напоследък моите стискат зъбки, едва успявам да издебна Laughing

# 197
  • София
При нас е пълен абсурд с тия гащички... Бяхме ги взели веднъж по погрешка и беше кошмар. Бебо ужасно се тръшка, рита и върти при всяко преобличане...едвам го оправяме всеки път. Дали има и други бебоци с подобно поведение?
Относно зъбите -нашият не дава да му се бърка  и там  Laughing Засега и е с 4ри зъба и туй то!
Две в едно, 9 зъба си е сериозно нещо Simple Smile

# 198
  • На остров
Ми не дава затова не съм сигурна.
Сноу аз точно защото се върти ми е по лесно с гащи.

# 199
И моите са така, мирни не стоят  Grinning

# 200
  • София
Ми не дава затова не съм сигурна.
Сноу аз точно защото се върти ми е по лесно с гащи.

Незнам, аз от ритане не можех да ги обуя хич. Друго си е да му ги лепна на дупето и да се приключва  Grinning Grinning

Амини, не мога и  да си представя какво е с две при това положение  Crazy

# 201
Няма разлика, нали не мислиш, че ги преобувам едновременно  Wink

# 202
Здравейте момичета, отдавна не съм ви писала! Разбирам,че бебоците порастват и зъбки никнат. Чудесно.
Моят младеж няма зъбче още. Както си мислих, че ще имаме рано-рано с тези лиги и мрънкане....ей ни на. На 8 медеца без зъбче. Не че съм се притеснила, има време, когато - тогава!  Хубав деен  Simple Smile

# 203
Матахари, чудесна оферта на памперси. Дали си забелязала, дали има подобни намаления за белите памперси на Памперс?

# 204
Матахари, чудесна оферта на памперси. Дали си забелязала, дали има подобни намаления за белите памперси на Памперс?
Имаше и на тях, но ние не ползваме тях, от както минахме на размер 4 и не обърнах внимание точно за офертат. Днес видях реклама по телевизията, до утре са намаленията. Simple Smile

# 205
Момичета, знам че е обсъждано, но пак да питам. Какви столчета за кола имате или какви ще купувате?

# 206
  • Сф
За памперсите само да вметна, че ние взимаме от английският амазон, 4ката 178 броя са 12-15 паунда, доставката с превозвач до Бг е ок. 13лв. Много по на сметка са от каквито и да е намаления в Бг.

# 207
  • гр.София
От Амазон купихме скоро столчето за кола - Britax Evolva Plus  Peace

# 208
  • На остров
Ние сме с Besafe izikid X2.

# 209
Ние още не сме купили столчета, тези които ми харесват са много скъпи. Търся с изофикс 9-36 кг.

И да се похваля младежа си има трето зъбче, доста е кисел, ама ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт