Стара Загора - 76 тема

• 143 598
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, мами! Интересувам се от мнения за ДГ/ детски градини/ и по- специално за 3-та Ян Бибиян, 8-ма Българче, 6-та Камбанка и за 10-та Светлина? Благодаря предварително на отзовалите се!

# 121
Здравейте, мами! Интересувам се от мнения за ДГ/ детски градини/ и по- специално за 3-та Ян Бибиян, 8-ма Българче, 6-та Камбанка и за 10-та Светлина? Благодаря предварително на отзовалите се!

Чувам прекрасни отзиви за Светлина. Нашия е в Българче и съм доволна с изкл. на бройката която са-35; това е ужасно много за стаята която обитават Twisted Evil Имат една година прием само на 1група-именно тази, и затова са толкова много-но това за мен не е основателна причина да се нарушават наредби, които са създадени именно на база капацитет на стаи и възможности за обгрижване на персонала!

# 122
Здравейте, момичета.
Имам нужда от препоръка за детски психолог. По възможност добър, от когото сте доволни.

Също така ми трябва учителка по английски на по-високо ниво. Примерно такава, която подготвя за кандидат-студентски изпит по английски. Не знам по школите на какво ниво са, затова уточнявам.
Имате ли някаква идея как вървят цените на частните уроци?
Мерси предварително.

# 123
  • В къщурката на хълма на феите
Детски психолог - Нели Христова Simple Smile

# 124
Мерси. Разгледах какво пише за нея из нета, изглежда много обещаващо. Имате ли лични впечатления?

# 125
да, имам, затова я препоръчах Peace

# 126
Здравейте! На 2 април ми приключва майчинството и няма да се връщам на старото си работно място. Преди години бях на борсата, но беше в друго населено място. В интернет не мога да намеря какъв е алгоритъма. Къде трябва да ида и какви документи ще ми искат? Предполагам, че едното ще е договора за прекратени трудоотношения. Притеснявам се,че 7 дневния срок няма да ми стигне, имам и тичане по други институции, други проблеми Rolling Eyes

# 127
това е страницата на агенцията по заетостта .. според тях:

Документи за регистрация

За да се регистрират в дирекция "Бюро по труда" и да ползват права по реда на Закона за насърчаване на заетостта, активно търсещите работа лица следва да подадат заявление-декларация по образец и да представят следните документи:

документ за самоличност;
    документи за придобито образование и/или квалификация;
    документи, удостоверяващи общ и/или служебен стаж, и/или осигурителен стаж;
    документ, издаден от Общината - за регистрация по настоящ адрес;
    решение на Териториалната експертна лекарска комисия/Националната експертна лекарска комисия – за лицата с трайно намалена работоспособност, от което да са видни противопоказаните условия на труд.
    други документи – в случаите, когато са необходими, и/или писмена декларация за удостоверяване на други обстоятелства.

иначе тука в града, отиваш в бюрото по труда, мисля, че при записване не ти е необходим номер от системата, а директно се качваш на втория етаж и там вече те разкарват по гишетата .. успех Peace

# 128
# 129
  • Стара Загора
Задължително заповед за съкращаване, дипломи, трудова книжка, срокът е 7 работни дни, което е малко повече от седмица.

# 130
да, имам, затова я препоръчах Peace
Благодаря много, ще се свържа с нея.

# 131
  • тук и там
Някой ползвал ли е услугите на  Corio Capillis-за естетични корекции става въпрос. Обмислям поставяне на филър,но предпочитам да се доверя на по-известно име във тази област, и да не бия път до София за един филър да речем.На сайта им пише доктор"-Елеонора Валянова"-която е дерматолог във Хил Клиник(София).Предполагам ,че пътува до Ст.Загора в определени дни от месеца да речем,но това си е мое предположение само-не знам в действителност дали е така. Ще съм благодарна за повече инфо .Може на лични ,ако не искате да се обсъжда  във темата. Приемам препоръки и за добри дерматолози в Пловдив да речем,че нещо не съм очарована от познатите имена в тази област в Ст.Загора,да не говорим пък как бих си доверила  на някой от тях  да прави нещо на лицето ми.. Peace

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 09:12 от Kaisia

# 132
Не съм правила и не мога да препоръчам..но тук в мамата, има коментари за хил клиник и доторката..пусни я в търсачката на сайта Peace

# 133
  • тук и там
Темата я знам и съм я чела,но става въпрос за клиники и процедури във София .За това попитах тук,интересуваше ме конкретно за Стара Загора,защото едва ли идва във града чак толкова често ,но благодаря все пак. Peace

# 134
Също така ми трябва учителка по английски на по-високо ниво. Примерно такава, която подготвя за кандидат-студентски изпит по английски. Не знам по школите на какво ниво са, затова уточнявам.
Имате ли някаква идея как вървят цените на частните уроци?
Мерси предварително.
Таня Стаматова от езиковата, една от най-добрите смея да кажа в страната

Общи условия

Активация на акаунт