Искам цена на подстрижка около 10-тина лв, и да знае че 2 см е 2см, не 2 метра...
Искам и да спрат да ми завръзват ръцете да плащам за услуги, които НЕ съм искала разни сешоарчета, изправяния и най- накрая 30 лв...
При положение, че съм запазила час да се подстрижа.Двата салона, от които бях доволна, няма да се върна вече там. Първо Радулови- няма цена на подстрижка, плащаш 25лв за подстригване, измиване, сешоар... Което не е лоша оферта, но просто не искам да плащам за друго освен подстрижка.
Втория е Париж , там подстрижката един магически ден от 5лв, скочи на 15 лв, без да бъда предупредена, и трябваше да се червя и да търся банкомат.
Уникални фризьори, но не може така да се извиват ръцете на хората.
Иначе онзи ден от любопитство влезнах в салон Mystic и щях да си изповръщам червата
Затворени вратите, вътре пуфтят цигари фризьорка маникюристка ли не знам какво беше, дойде при мен със запалената цигара, аз бременна във кажи речи 6-ти месец почервенях цялата и почнах да се давя и излезнах. Мирише на гаден пепелник вътре като в някоя долна кръчма, честно не знам какви хора ходят там.
Ни адрес, ни телефон... някакъв склад за опаковки ми излиза само
Голямо обяснение дръпнах...