Стара Загора - 76 тема

• 143 366
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Препоръчайте ми добър фризьор някъде в централна част на града.
Искам цена на подстрижка около 10-тина лв, и да знае че 2 см е 2см, не 2 метра...
Искам и да спрат  да ми завръзват ръцете да плащам за услуги, които НЕ съм искала  разни сешоарчета, изправяния и най- накрая 30 лв...  #Cussing out При положение, че съм запазила час да се подстрижа.
Двата салона, от които бях доволна, няма да се върна вече там. Първо Радулови- няма цена на подстрижка, плащаш 25лв за подстригване, измиване, сешоар... Което не е лоша оферта, но просто не искам да плащам за друго освен подстрижка.
Втория е Париж , там подстрижката един магически ден от 5лв, скочи на 15 лв, без да бъда предупредена, и трябваше да се червя и да търся банкомат.  Rolling Eyes
Уникални фризьори, но не може така да се извиват ръцете на хората.  Confused
Иначе онзи ден от любопитство влезнах в салон Mystic  и щях да си изповръщам червата  Sick Затворени вратите, вътре пуфтят цигари фризьорка маникюристка ли не знам какво беше, дойде при мен със запалената цигара, аз бременна във кажи речи 6-ти месец почервенях цялата и почнах да се давя и излезнах. Мирише на гаден пепелник вътре като в някоя долна кръчма, честно не знам какви хора ходят там.  Joy

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 13:09 от crossfade

# 196
аз ходя в Орбита, много мъничко салонче, но съм доволна. Не живея вече в Стара загора, но като идвам се подстригвам там Stop

# 197
  • Стара Загора
аз ходя в Орбита, много мъничко салонче, но съм доволна. Не живея вече в Стара загора, но като идвам се подстригвам там Stop
Не намирам никаква информация за салона  newsm78 Ни адрес, ни телефон... някакъв склад за опаковки ми излиза само

# 198
  • В къщурката на хълма на феите
аз ходя при Марин Милев, над бившата аптека Галения на пресечката на Ботев и Кольо Ганчев .. ходя от доста години и съм доволна, човека е разбран като се разберете за нещо си остава това, което клиента е поискал, а не с притурка от нежелани бонуси Peace

# 199
  • тук и там
И аз бях доволна от салонът над Аптека Галения.Имаше два салона на времето-на двама братя фризьори.Не знам при кой от двамата братя ходех обаче..При по -симпатичният,но първото име не си спомням наистина.Салонът в дъното в дясно мисля,не този направо срещу стълбите.Абе вторият по ред салон. Simple SmileГолямо обяснение дръпнах... Peace

# 200
при Янчо си ходила, той е по-малкия .. те и сега пак са двамата, но при Янчо ходи цялото гето и целия салон вечно наблъскан с тълпи хора вътре ..

# 201
  • тук и там
Може,въпреки това- навремето бях доволна от него. Peace

# 202
Не намирам никаква информация за салона  newsm78 Ни адрес, ни телефон... някакъв склад за опаковки ми излиза само

възможно е в нета да няма

# 203
Дами, научете се да разграничавате салоните. За 5-10лева освен да ви "остриже" някоя квартална бръснарка, в мизерно салонче, пълно с бабички и цигани не мисля, че може да имате други очаквания и изисквания! Никой фризьор, уважаващ себе си и знаещ цената на труда си няма да го направи! Мога да ви препоръчам да отидете в Ягода, Николаево, Гурково и подобни...

# 204
Здравейте, има ли мамчета наскоро раждали в АГ? Може ли да споделите впечатления, с избор на лекар ли бяхте, с уговорка ли? Раждала съм там 2013, но при акушерка, а сега тя не работи там. Терминът ми е чак август, но искам да съм запозната как стоят нещата. Предварителньо благодаря Simple Smile
Аз раждах 2012та, но сега юли смятам пак там. Условията са същите като тогава. Ако искаш провери за ден на отворените врати, мисля че беше всяка последна сряда на месеца. Знам, че в ОРБ се прави ново отделение, но никой не знае кога ще е готово.

# 205
  • Стара Загора
Знаем ги такива дето са се регистрирали да напишат едно мнение assley  Joy
Най- вероятно член на някой от споменатите салони.  #Crazy
Тази информация и недоволство спрямо тези салони съм си я таяла в мен дълго време, сега реших да се изкажа относно тези салони, защото по един или друг начин съм останала разочарована. За мен без да питаш клиента да почнеш я да му дръпнеш косата, я някоя букличка да пуснеш, и да го оставиш да си мисли, че това е част от цената, и накрая да му кажеш "Ми 10 лв подстригване, 15лв сешоар, ооо аз и ви накъдрих малко още 10 лв" е супер долно. И да смятам, че се вмествам в подстрижка за 10лв, при положение, че аз искам само и единствено 2 см от краищата да се взимат, не искам никакво оформяне, нито пластове, нито бретони. И най- вече мразя да ми мият други хора косата, аз си използвам специализирана за проблемните зони на моята коса козметика, не искам да се мия с други продукти, мисля че това трябва да е все пак опционално.  Peace
Благодаря ви много за мненията дами, и благодаря за разбирането Ви, и за това, че ни принуждават постоянно да плащаме за нещо, което не сме поискали.
Аз си запазих час в салон the next, обща цена, за подстрижка, измиване и прическа е 15 лв, което е уникална цена. За такава ниска сума, нямам проблем да ми завържат ръцете с допълнителни бонуси. Все пак поддръжката трябва да е достъпна, с цел да имаш редовни и доволни клиенти. Не да им отсечеш главите, независимо колко хубаво си ги направил...
Разгледах им страницата във фейсбук, наистина уникални неща, много красиви коси и маникюри. По- късно ще ви пиша дали и аз съм станала една от красавици по снимките им във фейсбук  Sunglasses

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 13:13 от crossfade

# 206
каквото и да си прави човек в сверата на услугите 1во отива, пита, ако не го устройва казва " благодаря" и си тръгва. не сме 80та година, салоните,шивачите, обущарите и т.н. са на все ъгъл-всеки избира според джоба си

# 207
  • тук и там
assley,смятам включването ти за напълно неадекватно.Има въпрос -постарахме се да отговорим и да сме от полза.Коментарите са излишни.Не виждам какво те бърка цената и качеството на услугата.Всъщност-тук,където съм в момента-плащам 40 евро за услугата,и като качество-не веднъж се е случвало да получа по-лошо подстригване от  колкото бих получила във бръснарница в с.Ягода примерно...Иначе салоните са лъскави,ама каква полза-като те окепазят.То всъщност това е проблемът-фризьорът може да оценява трудът си на 40 лева примерно,ама клиентът-след получаването на услугата,да смята даже че фризьорът трябва  да го обезщети за нанесени вреди   върху външният му вид и самочувствие.Mr. Green

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 15:42 от Kaisia

# 208
Дами, научете се да разграничавате салоните. За 5-10лева освен да ви "остриже" някоя квартална бръснарка, в мизерно салонче, пълно с бабички и цигани не мисля, че може да имате други очаквания и изисквания! Никой фризьор, уважаващ себе си и знаещ цената на труда си няма да го направи! Мога да ви препоръчам да отидете в Ягода, Николаево, Гурково и подобни...
шшшшшш какво е това изказване, много добре ги разграничаваме, тези лъскЪФКити за "добро утро " могат да ти вземат 20 лв и повярвай ми не винаги съм си тръгвала доволна от "мислищите се за господ, себеуважаващи се фризьори".  Ти май си мислиш "че ние ядем доматите с колците" Joy Joy и нИ смИ виждали лъскаво салонче.... Регистрира се, за да ни пратиш на къра ли?

# 209
Регистрира се, за да ни пратиш на къра ли?
[/quote ] JoyJoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт