Стара Загора - 76 тема

• 145 303
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • On the sea
Благодаря ви. Дано! Няма да стане като с магическа пръчица, но след време се надявам да има резултат.

# 571
Ами не е за бебе, а за 5 годишно момиче. Водих я в Берое при Христов (той не е детски) установи, че има изкривяване на левия крак, но ме убеди, че това няма как да се коригира, стелките били дори противопоказни и за това искам и на детски да я заведа. Ще му потърся телефона. Благодаря

Иначе ако се наложи ЛФК (лечебна физкултура)/рехабилитация препоръчвам д-р Гъонкова в Берое (рехабилитатор)/д-р Мечкарова (зад детска п-ка); в тази ситуация ви се полага 10процедури по ЗК ежемесечно.

# 572
  • Стара Загора
От къде мога да купя био  плодове и зеленчуци? В Кауфланд и Билла няма много избор, а Лидл ми е далеч.

# 573
Някой може ли да сподели  мнение за Др В. Цанкова (АГ в държавната ) за проследяване на проблемна бременност и евентуално раждане? Благодаря предварително!

# 574
Някой може ли да сподели  мнение за Др В. Цанкова (АГ в държавната ) за проследяване на проблемна бременност и евентуално раждане? Благодаря предварително!

Имам положителни коментари за нея, вкл. и от нейни колеги. Аз лично съм ходила само за цитонамазки..

# 575
Момичета, има ли някоя от вас, която е раждала в Пловдив? И реалистичен вариант ли е да се пътува от СТЗ до Пловдив?

# 576
Здравейте дами. Искам да ви попитам някой посещавал ли е Д-р Митко Шошев. Много ще съм благодарна,ако някой се отзове.

# 577
  • В къщурката на хълма на феите
на мен ми преподава в университета ..

# 578
Здравейте, някой има ли мнение за д-р панайотова зъболекар, на какви цени работи и мнение ако сте я посещавали, избелване,фасети,бондинг

# 579
Здравейте, някой има ли мнение за д-р панайотова зъболекар, на какви цени работи и мнение ако сте я посещавали, избелване,фасети,бондинг

Нямам отзиви и лични впечатления от д-р Панайотова; аз се доверих на д-р М. Славов, и изобщо не съжалявам  Peace
Поради умъртвен преден зъб (съответно с тъмен цвят) исках да правя фасети (на него и съседен), но поради тънкостта на фасетата, щеше да прозира, та направих циркониеви коронки-абсолютно не се различават от естествените зъби!
Преди това, направих избелване. Няма такава гадна процедура! Никога не бих повторила Sick..
Бондинг нямаше как да ми свърши работа-директно си реших проблема с коронките...но всичко е в частност..търсете читав стоматолог, който да има и читава зъботехническа лаборатория  Peace

# 580
Мили бъдещи мами не се доверявайте на "доктор" Веселина Цанкова аг Стара Загора , тя уби здравото ми бебе, мъчи ме прекалено дълго за нормално раждане, след това го набута навътре за секцио, в резултат на гаврите й и чакането сина ми беше с тежка асфикция, увреждания в мозъка, кома и така след 87 дена борба за живот почина...Моят малък красив Никола! Това не е човек, не е лекар, това е животно незачитащо човешкия живот. И накрая да ми се изсмее и да каже "то беше ясно, че нямаше да го родиш нормално", а ЗАЩО ПИТАМ чака 2 часа,с думите " давай още един напън пък да видим." А думите "една епизиотомия и излиза бебето, ама за нищо на света няма да те срежа"... Голяма цена платихме заради нейното арогантно и нехайно държание... Просто не искам да има други малки ангелчета, заради нейната немърливост.
 http://m.bg-mamma.com/?topic=1014560

# 581
  • Стара Загора
Хриси, много много много ми е мъчно за това, което се случи, лягам и ставам с мисълта за вас. Пожелавам ви сили и знам че щастието ще ви се усмихне един ден отново!
Според мен публикувай историята си в "Старозагорски мами" във фейсбук, така ще достигне повече хора.

# 582
  • Стара Загора
Много съжалявам да прочета този пост.... пожелавам ви доколкото може да се съвземете и съберете сили и скоро имате живо и здраво бебче!

# 583
Мили бъдещи мами не се доверявайте на "доктор" Веселина Цанкова аг Стара Загора , тя уби здравото ми бебе, мъчи ме прекалено дълго за нормално раждане, след това го набута навътре за секцио, в резултат на гаврите й и чакането сина ми беше с тежка асфикция, увреждания в мозъка, кома и така след 87 дена борба за живот почина...Моят малък красив Никола! Това не е човек, не е лекар, това е животно незачитащо човешкия живот. И накрая да ми се изсмее и да каже "то беше ясно, че нямаше да го родиш нормално", а ЗАЩО ПИТАМ чака 2 часа,с думите " давай още един напън пък да видим." А думите "една епизиотомия и излиза бебето, ама за нищо на света няма да те срежа"... Голяма цена платихме заради нейното арогантно и нехайно държание... Просто не искам да има други малки ангелчета, заради нейната немърливост. Още повече че си с рискова бременност.... Моята беше прекрасна и края беше фатален заради тази убийца!

# 584
  • Стара Загора
Моите съболезнования! Няма утеха след такова нещо! И вместо да се чувства тя виновна и да не може да си намери място, сигурно вие се терзаете защо сте отишли при нея, защо сте се оставили в ръцете й, задавате си хиляди въпроси... Плача заедно с вас, макар че сълзите няма да върнат никого!

Общи условия

Активация на акаунт