Стара Загора - 76 тема

• 142 980
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
  • Стара Загора
Здравейте,има ли майки на бебета, които посещават КиндиРу? Ще споделите ли как минава часът и доволни ли сте?

# 316
след вчерашното ми посещение в Аг-то останах с впечатление, че там е само за пациенти на Цонева и пациенти от етноса.
За Тракия не мога да дам отзиви, но преди месец и половина родих в АГто и имах прекрасно раждане! Не съм пациент на Цонева, нея не я харесвам хич, всъщност родих без уговорка с лекар, при случайна лекарка и акушерка. И двете бяха страхотни! Дадоха ми Бебка да я гушна още като се роди, даже ми направиха снимка. Разбира се раждането ми беше леко и нямаше усложнения, иначе вероятно нямаше да се толкова освободени. Баткото също го родих там, но беше с омотана пъпна връв и веднага го отнесоха, дадоха ми го след като му провериха показателите и беше вече измит и повит.
Препоръчвам с 2 ръце, въпреки условията. А и никога не смесват в една стая с етноса!

# 317
Здравейте,има ли майки на бебета, които посещават КиндиРу? Ще споделите ли как минава часът и доволни ли сте?
Аз съм много доволна.
Първата ми дъщеря имаше проблем в развитието, който ни причини много трудности и можеше да бъде изцяло избегнат, ако познавах тази система и прилагах упражненията, които включва. Затова сега водя малката и виждам долям напредък. Упражненията развиват координацията и въобще физическата култура, като следват етапите за развитие на съответнта възраст.
Децата от много малки свикват да са концентрирани и да участвт в общи занимания. Мисля, че е много полезно.
Учителката Марина е много добра.
Впечатленията ми са изцяло положителни от всичко.

# 318
  • В къщурката на хълма на феите
Но след вчерашното ми посещение в Аг-то останах с впечатление, че там е само за пациенти на Цонева и пациенти от етноса.
ооо няма такова нещо .. аз и двете си деца там родих, пациентка съм на д-р Узунова, изобщо не мога да се оплача от отношението .. всъщност имаше там някаква жена /така я наричам, защото тя в никакъв случай не може да е акушерка с тоя манталитет на хваната от гората/, която много бързо поставих на място и не съм имала други проблеми ..

# 319
Някой знае ли дали Дърмонов работи по ЗК?

Да,работи със ЗК

# 320
Момичета моля ако някой чуе за намерено кученце, черен женски мини пинчер нека да ми пише или да се обади на тел. 0888490249. Вчера се изгуби в района на Аязмото. Надяваме се някой да го е прибрал. Всички сме разстроени и особено децата. Предварително благодаря!!!!!

# 321
Аз раждах в Тракия миналата година. Отидох седмица след термина (АГто ми беше казал да отивам за предизвикване ако не родя до тогава), сутрината в 7 с контракции. Приеха ме,сложиха ми система, през цялото време Пиперкова си правеше устата за секцио ако не тръгне раждането до час-2. Пукна ми мехура( нещо което ще помня цял живот сигурно), и в крайна сметка родих нормално. Останах много доволна от акушерката,беше една младичка,но не разбрах името и, беше страшно внимателна и грижовна. Като цяло от целия ми престой, не бях доволна единствено от Пиперкова,от грубото и отношение и от грубия и начин на работа. Бебето ми го дадоха почти веднага след като ме качиха в стаята,помогнаха ми с кърменето отначало. За всяко едно докосване до бебето ми обясняваха защо,кога и как.

# 322
  • София
Здравейте! Догодина ни предстои сватба в Стара Загора. Можете ли да ми препоръчате хубав ресторант за около 120 човека?

# 323
Здравейте! Догодина ни предстои сватба в Стара Загора. Можете ли да ми препоръчате хубав ресторант за около 120 човека?
Най-изискан и подходящ за сватба, според мен е Парк-Хотел Стара Загора.

# 324
Най-изискан и подходящ за сватба, според мен е Парк-Хотел Стара Загора.

+1,но зависи от бюджета все пак

# 325
  • София
Не съм от Стара Загора и сега проучваме какви са вариантите. Парк-хотел Стара Загора изглежда наистина приказно, вероятно и цените са доста високи. Ще ги проучим подробно уикенда, благодаря за мненията Simple Smile

# 326
Не съм от Стара Загора и сега проучваме какви са вариантите. Парк-хотел Стара Загора изглежда наистина приказно, вероятно и цените са доста високи. Ще ги проучим подробно уикенда, благодаря за мненията Simple Smile
Аз не харесвам кухнята на ресторанта. Единственото хубаво нещо е лятната градина, защото е на открито, но не съм виждала да се организират събития на открито. Винаги се ползват залите, които не са нищо особено.

# 327
Парк-хотела според мен е нсй-подходящото място за сватби в Ст.Загора.Градината е хубава и да,провеждат се мероприятия в нея.Залите са стилни и предполагат тържественост за събитие,като сватба.Още повече ако има гости от друг град,могат да се настанят в хотела.Аз съм присъствала няколко пъти на сватби там и всичко е било ок.Но това е мое мнение все пак.

# 328
Здравейте мами. Скоро дъщеря ми става на 11г. и за тази възраст направо не знам къде да го празнуваме.Повечето детски кътове сме ги обиколили, на кино не иска. Търся някакво заведение или детски център с градина, където да играят. Може ли да ми предложите заведение, което да е подходящо за възрастта и, да не е бебешко, че е много капризна Simple Smile като всяко дете.
Гледахме Парти център "ТМ", но също  не знам дали е подходящо, пък и никъде в сайта им няма цени/за окраса, меню/

# 329
  • В къщурката на хълма на феите
dani * разгледа ли парти център Бишу?

Общи условия

Активация на акаунт