Стара Загора - 76 тема

• 142 883
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
в събота правихме на нашия - Климакомпект Simple Smile
Доволни ли сте и каква е цената. Днес направих запитване на сайта им, но те ми дадоха цена 120лв на пълна профилактика с демонтаж на телата, а аз искам на място в къщи.  Не получих отговор.

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 21:48 от dani *

# 391
Bgклима. Определено се усеща разлика.
Аз също се колебаех за тях, тъй като те слагаха  другия ни климатик, но в сайта не мога да им разбера цената. Пише 60лв и евентуално +10лв демонтаж на турбината, т.е 70лв, а по принцип на другите фирми тя влиза в цената 60лв

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 21:53 от dani *

# 392
  • В къщурката на хълма на феите
в събота правихме на нашия - Климакомпект Simple Smile
Доволни ли сте и каква е цената. Днес направих запитване на сайта им, но те ми дадоха цена 120лв на пълна профилактика с демонтаж на телата, а аз искам на място в къщи.  Не получих отговор.
толкова е в момента, ние се бяхме записали през септември и по тази причина ни взеха само 90лв, но иначе има увеличение .. профилактиката включва демонтаж на външното и вътрешното тяло, но не е на място вкъщи ..

# 393
На нас ни направиха профилактиката на място вкъщи Септември месец. 60 лв беше. На климатика не му беше правена профилактика от седем години. Разглобиха го кажи речи целия и всичко измиха и провериха. Вероятно ако бяха открили проблем, щеше да има друга цена. Този месец моя приятелка ги извика заради мен, и на нея взеха 60 лв. Също на място, климатик без профилактика от пет години. Моя климатик е слаган навремето от тях, нейния не.

# 394
На нас ни направиха профилактиката на място вкъщи Септември месец. 60 лв беше. На климатика не му беше правена профилактика от седем години. Разглобиха го кажи речи целия и всичко измиха и провериха. Вероятно ако бяха открили проблем, щеше да има друга цена. Този месец моя приятелка ги извика заради мен, и на нея взеха 60 лв. Също на място, климатик без профилактика от пет години. Моя климатик е слаган навремето от тях, нейния не.
От коя фирма е направена профилактиката?

# 395
  • Стара Загора
Дами, може ли да ми препоръчате ортопед за преглед с ехограф за бебчо? Искам да е г/д близо до нас, живеем в района на Чайка.

# 396
Дърмонов, св лука се намира.

# 397
Привет! Синът ми/ 44 г./ има проблем с перианална фистура. През м.октомври 2017 г. го оперираха в нашият град/от Казанлък сме/. До операцията нямахме представа за съществуването на такава диагноза и при предварителният преглед никой не ни поясни-за нас беше просто цепване и изчистване на обикновен цирей. След операцията, разговорите с хирурга и диагнозата в епикризата, вече сме наясно с проблема перианална фистура. Хирургът е със специалност обща хирургия. За време по-малко от месец, проблемите се появиха отново-подуване, гной, изтичане. След много четене, изяснихме и това, че трябва да търсим специалист- проктолог. Моля за мнения за д-р Матев - Ст.Загора- специално за фистула, повечето мнения са за хемороиди.Това е най-близо до нас, но ще сме благодарни  на отзиви и за други имена- хирурзи-проктолози в Ст.Загора.

# 398
  • On the sea
Здравейте може ли да ме препоръчате читав гинеколог, че отскоро живея в града, а от предишния никак не съм доволна.

# 399
  • Стара Загора
Здравейте може ли да ме препоръчате читав гинеколог, че отскоро живея в града, а от предишния никак не съм доволна.
Иванов !!!

# 400
Плюс едно за Иванов.

А относно доктор Матев. Мъжът ми ходи в клиниката му само че за хемероиди. Незнам за вашия случай, но мога да кажа общи впечатления - много добро отношение, караше ни снимки по вайбър да му пращаме(което ми се стори странно хаха) , изследвания, всичко беше както трябва. Според мен опитайте и отидете на преглед. Беше на разположение постоянно, което за мен означава че е отдаден. А на вас такъв човек ви трябва.

# 401
  • On the sea
Трябва ми по принцип за профилактичен преглед, защото моята гинеколожка ми каза, че имам поликистозни яйчници, пих лекарства около 8 месеца, имах и снимка (това не беше в България) и като се прибрах ходих тук при Янев май беше, профилактично, а той ме убеди, че нищо ми няма, че са ми излъгали и т.н. Четох и много негативни коментари за него, та искам и друг да ви прегледа . Този Иванов къде до го търся, някой ако има телефон. Благодаря предварително.

# 402
Иванов се намира до края на годината на Боруйград 21.
Има си дори сайт човека - https://dr-ivan-ivanov.com
Там има телефон на регистратурата , както и личния му. Часове се запазват на регистратурата. Работи със здравна каса, доста се чака тъй като има страшно много пациенти, но не претупва никой.
Аз се следях при него, и раждах секцио. Сега продължавам при него да ходя. Той казва нещата кратко и ясно, и отговаря ако имаш въпроси. Не изпада в подробности, което за мен е плюс.
А за Янев.... аз не съм ходила при него, но бяхс приятелка когато и съобщи, че е бременна(непланувано) и беше много груб. Цитирам думите му с висок и подигравателен глас и каза - и ся кво ? Аборт ли ще ми правиш, като не си искала бебе ?
А тя не беше казала абсолютно нищо за неискане..... 

# 403
  • On the sea
Благодаря ще отида до там тия дни. А Янев не беше груб с мен по скоро се държеше като невменяем 😂

# 404
  • Стара Загора
Иванов !!!
Д-р Бузалов ,но не работи със здравната каса.

Общи условия

Активация на акаунт