Стара Загора - 76 тема

• 145 499
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
За цените не знам. Все пак зависи и къщата в какво състояние. Скоро родителите ми правиха основен ремонт на стара наследствена къща в този квартал и разходите наистина излязоха колкото за....замък Simple Smile))

# 481
Здравейте момичета, благодаря за коментарите относно кварталите, освен Самарите и Казански ще добавим и Кольо Ганчев в търсенето. За цените наистина са ужасно високи, но съпруга ми не иска да живее в блок.

Сега ако ми позволите друг въпрос. Голямата ми дъщеря тази година ще е в първи клас /това е една от причините да се местим/, та въпроса ми е кои училища според вас са добри? Прочетох за точковата система за прием, моля мамите с ученици да споделят дали е възможен прием в училище извън района на адресна регистрация?

# 482
За прием извън района, ще ти трябват хубави връзки.

# 483
Здравейте,мамчета!!!Искам да попитам,някой знае ли дали д-р Генка Пейчева работи със здравната каса?Благодаря предварително.

# 484
Здравейте,мамчета!!!Искам да попитам,някой знае ли дали д-р Генка Пейчева работи със здравната каса?Благодаря предварително.
Не работи.

# 485
  • On the sea
Някой знае ли дали ледената пързалка още работи?

# 486
Ако става въпрос за ледената пързалка до единия мол в града, вчера на 30.01 работеше.

# 487
Здр.искам да попитам за д.р Иван Иванов аг Стара Загора предстои ми лапароскопия при него.

# 488
Д-р Иван Иванов ми води женската консултация и съм много доволна от него. Това мога да кажа. 😉

# 489
Някой правил ли си е устни ( филъри) и скули и да ми кажете къде мога да се насоча? #Silly

# 490
  • В къщурката на хълма на феите
Моя приятелка си прави при Д-р Неделчева и е много доволна

# 491
  • тук и там
д-р Валянова миналата година гостуваше в Ст.Загора всеки месец в една частна клиника .Не знам обаче дали и сега продължава.Аз на "местни" дерматолози за естетични процедури не бих се доверила,но това е моето усещане за нещата,не означава че е правилно..Може в действителност и Неделчева и Христозов да са добри в естетичната дерматология.Нямам  личен опит със скули и устни Peace

# 492
  • В къщурката на хълма на феите
За Неделчева знам, че като дете е имала кожни проблеми и е избрала професията неслучайно, но аз лично не съм я посещавала и наистина нямам лични впечатления ..

# 493
  • тук и там
Един път съм виждала д-р Валянова,и за мен лицето и изглежда перфектно.Мислех да я питам кой и е правил устните,защото според мен имат корекция-но ме досрамя.Перфектни и бяха.Едва ли си ги е правила сама,но все пак показва добър вкус.Д-р Неделчева  има доста корекции -и то видими.Вярно че е и доста по-възрастна от Валянова,но показва по някакъв начин вкусът и и виждането и за красиво и естетично.С други думи-на мен не ми харесва . Но всичко е въпрос на вкус,разбира се..Peace

# 494
Здравейте,искам да си направя балеаж ,препоръчайте ми добър фризъор.  За избелване на зъби, също търся добрър специалист,но не домашно

Общи условия

Активация на акаунт