Стара Загора - 76 тема

• 145 494
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Калина,салон Силует:-)

# 496
  • On the sea
Паола - салон Диамант

# 497
  • Стара Загора
Здравейте,искам да си направя балеаж ,препоръчайте ми добър фризъор.  За избелване на зъби, също търся добрър специалист,но не домашно
г/д кой район ти е удобен за фризьор ?

# 498
Района е без значение

# 499
  • Стара Загора
Калина- 088 542 8047, 087 879 4756, намира се под кожените облекла Рони, и над Еконта на цар Иван Шишман. Ходила съм много пъти при нея, и съм изпращала приятелки там, нямало е оплакали се.
Направих си балеаж в друг салон, който ми е близко до нас, защото тогава малкия беше на няма и 1 месец, но не съм особено доволна, сигурна съм че Калина щеше да го направи по- добре.
Скоро ще запазвам час, за да го оправи някак си.

# 500
Аз бих препоръчала салона зад телев сервиз.фриз се казва Тони и наистина е страхотен професионалист и същомще даде най добрата идея и мнение

# 501
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър детски хирург Simple Smile

# 502
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър детски хирург Simple Smile

доц.Калинова, д-р Симов, д-р Раичков.

# 503
Доц. Калинова, Раичков е пенсионер.

# 504
  • В къщурката на хълма на феите
Симов никога не бих го препоръчала .. аз лично имам ужасно лош опит с него ..

# 505
Мнения за раждане в болница Тракия?

# 506
Моят АГ е към Болница Тракия, аз също съм любопитна за отговорите за раждали там и при кой АГ . Аз съм при Иван Иванов Simple Smile

# 507
MTV, Billyvd, mecani благодаря ви! Става въпрос за бебето ми(3,5) месеца...ЛЛ мисли, че имаме хидроцеле и искам добър специалист без значение дали работи със здравната каса.

# 508
Мнения за раждане в болница Тракия?

Доста познати имам раждали там..доволни са от престоя и от отношението към тях. Аз раждах в Ниамед и също не мога да се оплача..цялата бременност ми я следи д-р Мира Христова (дъщерята на Христов), която работи с НЗОК и бях изключително доволна!

# 509
Аз бях секцио при Иванов в Тракия. Той ми следеше и бременността. Доволна съм. Всичко си протече гладко и спокойно. Единствено, че се оказа, че ми е зашил, едно нервче, но човека дойде три поредни дни да ме види в стаята и да ме успокои, че като махнат конците, ще отшуми. Така и стана. Нямам и спомен за това вече(но си болеше зверски този нерв). Самото следене на бременността, моята не беше проблемна и само ако задавах въпрос, тогава ми отговаряше. Но аз нямам нужда от излишна информация, това мен ме устройваше.  През останалото време, ми показваше и обясняваше, какво трябва да видим и дали го виждаме.
Днес дори ме изненадаха приятно - седем месеца след като родих, ми се обадиха от кабинета, да ме попитат,  какви са впечатленията ми от проведенето секцио, и коментарите ми.
Самата болница само едно санитарка ме ядоса. И имаше една неонтоложка, която коментираше на висок глас, че сме давали адаптивното мляко, за да сме се изпъвали. Това беше кофти... няма как да не я пропуснеш- тя е супер многооо за кърменето, и в началото си мислиш "страхотно! Попаднах на някой, който ще ме научи правилно"... до втория път я който не ти се получат нещата и почне да ти се кара с доста груби изкази. Но не си на хотел, така че просто чакаш да се прибереш вкъщи 😃😃😃😃

Общи условия

Активация на акаунт