Как да се обличаме по време на студ?

• 63 314
  • 571
  •   1
Отговори
# 210
С ниско кръвно съм, да. Нямам проблем с щитовидната жлеза. С ръцете е по-лесно. Ръкавици и евентуално в джобовете. Мислила съм и за тези стелки с батерии,но ми се иска да си реша проблема без тях.
Днес съм със ски термо чорапи и с Ugg,  ама не онези най-популярните. Усещам как постепенно изстиват.
Ще пробвам с витамин Д. Скоро започвам и сериозни тренировки.
Мразя зимата!

# 211
Намерих едни топлещи (40 евро за 40 броя), но не знам дали може да се вярва на рецензиите. Има и малки опаковки. Много тънички ми се виждат... Дано намериш решение  Hug

# 212
Благодаря ти, Ли Лу! bouquet
Може би ще опитам, макар че никак не е изгодно за употреба всеки ден. Rolling Eyes

# 213
За витамин Д може да си направиш изследване дали имаш нужда към 20 тина лева беше

# 214
Годес, а като ходиш изстиват ли ти или само като стоиш на едно място?

# 215
Ако краката ви изстиват, докато работите на бюро, една поставка за крака върши чудеса.

За дебелите подметки вече са казали.

# 216
В това време, ако вървя бавно, да, но ако се разбързам се сгряват. Най-голям проблем май е липсата на движение. Седна ли и до 15-30 мин. са ледени. Иди, че ги стопляй след това.
На първо време ще пробвам с фитнес и витамин Д.

# 217
Не знам, как се казват тези хапчета в България, в Русия- аскорутин. Това са витамини, съдържат аскорбинова киселина + рутин, спомням си, че името им тук беше различно. Взимат се курсово и подобряват състоянието на съдовете. Но все пак за такива проблеми с краката трябва да се консултира с лекар, защото видях в интернет, че причините за това са различни и понякога са сериозни.

# 218
  • София
Не знам, как се казват тези хапчета в България, в Русия- аскорутин. Това са витамини, съдържат аскорбинова киселина + рутин, спомням си, че името им тук беше различно. Взимат се курсово и подобряват състоянието на съдовете. Но все пак за такива проблеми с краката трябва да се консултира с лекар, защото видях в интернет, че причините за това са различни и понякога са сериозни.
Не е ли Рутаскорбин, на дъщерята и го изписваха за заздравяване на кръвоносните съдове.

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 21:14 от Тайна

# 219
nar4eto, сега се зачетох в нета.
Ами това е, слабо оросяване, липса на достатъчно движение и наскоро прекарана вирусна пневмония. Пък и грип около Коледа. натъпкала съм се с хапчета и антибиотици.
А аз се чудя какво да обуя тази зима. Отдадох го само на първите две, защото ботушите, които нося не са ми нови, но толкова студено до сега не ми е било.
Преди 4-5 години си ходех активно на фитнес и никога не ми беше студено, стига да съм подходящо облечена за сезона. Тази година ми иде да вия.
Отивам да ги топна в гореща вода със сол, а утре на аптеката за магнезий, витамин Д и камфоров спирт. Ще огледам и за някое етерично масълце.
Обичам бабини илачи.
Личната винаги с извинителен, но и настоятелен поглед ми изписва хапчета. Joy
Магнезий пиех есента, защото ми се схващаха някои мускули и е много болезнено. Почти спряха тези спазми и аз го спрях, за да облекча черния дроб, покрай пневмонията. Rolling Eyes
Между другото забелязала съм, че само преобуване едни чорапи с други и вече ми е по-топло. Понякога тайно го правя в тоалетната на работа, когато не се търпи.

Не е ли Рутаскорбин, на дъщерята и го изписваха за задравяване на кръвоносните съдове.
Точно това е, за слаби капиляри се води. Peace

# 220
  • София
Дъщерята с пръст да я пипнеш и посинява.Ако се удари става страшно( а тя има навика да не подминава никой ръб на маса, шкаф, кола, врата и други.).И вечно е с ледени ръце и крака,дори и в най-топлото време.

# 221
В това време, ако вървя бавно, да, но ако се разбързам се сгряват. Най-голям проблем май е липсата на движение. Седна ли и до 15-30 мин. са ледени. Иди, че ги стопляй след това.
На първо време ще пробвам с фитнес и витамин Д.

Годес, аз гледам всеки ден да ходя едни 5 километра, фитнеса си е фитнес, тия 5 км са по препоръкана един възрастен лекар, от както ги ходим /е не всеки ден ни се получава,но се стараем/  освен проблема, който имах се повлия положително и мъката с измръзналите ми крака
Сега през повечето време краката ми са топли, което е цяло чудо за мен  Peace
Ако имаш време ходи, тръгвате с любимия, ходите  30-40 минути и обръщате

# 222
Благодаря за отговорите !
Проблем с щитовидната жлеза имам, но със сигурност студените крайници не са от него, защото и когато жлезата си беше супер, пак ми бяха такива.
Аз се обличам навън като ескимос, но с грозни, груби, мъжки обувки няма да тръгна, колкото и да замръзвам !
Довчера бях с едни почти ниски ботушки с платформа и бях айсберг, така че не ми е проблемът в тока.
Загряващите стелки с ток не ги препоръчвам. Или съм попаднала на дефектни, или не стават за нищо, а може и да е от марката. Такива за еднократна употреба обаче съм ползвала /от Немския център/ и ме спасиха за няколко часа, направо горещи бяха ! Но не мога да си позволя такъв разход. Грейките с метална пластинка са супер, но няма за крака, а и издържат 30мин-1час.

# 223
....но с грозни, груби, мъжки обувки няма да тръгна, колкото и да замръзвам !
...

Hug

Освен това, аз не видях с какво и как да се обличат хората. които не ходят на ски, не ползват Декатлон/леле, това не знаех дори, че го има Laughing/, и най-вече няма къде да си държат ескимоската екипировка 360 дни, след петте дни в годината, когато евентуално биха я ползвали.

# 224
  • София

Освен това, аз не видях с какво и как да се обличат хората. които не ходят на ски, не ползват Декатлон/леле, това не знаех дори, че го има Laughing/, и най-вече няма къде да си държат ескимоската екипировка 360 дни, след петте дни в годината, когато евентуално биха я ползвали.

Е как не видя? Обличат се в кола/климатик, изобщо не стъпват по земята и не си подават носа навън.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт