Десети клас 2018/19

• 111 353
  • 709
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Една приятелка,която е учителка по АЕ ми каза,че випуска на децата ни е последния,който държи НВО по език в 8 клас...Следващите випуски ще държат НВО в 10 клас.

Моето го мързи ,ама много го мързи-в понеделник им е устния по АЕ-всички училища ли държат устен,че нещо не съм в час  newsm78 Иначе по всичко е оформен и след понеделника просто се чудя какво ще правят в училище...
моичкият нищо не споменава за устен,  иначе тотално са запразнили при нас още от тази седмица
Joy Joy Joy Ти да не помисли,че аз съм разбрала от моето-съвсем случайно от друго дете  Twisted Evil
Имат си зададени и теми и вчера като яхнах метлата направи набързо 5 от тях -има от зададените теми,които хич не ми се струват толкова лесни,ако не си седнал предварително да нахвърляш и да помислиш какво да говориш,ама на кой му пука  #2gunfire Знаел си,втория срок имал само шестици-това било само една текуща оценка и да не е шест пак щял да си има отличен-на което вече супер избеснях , защото мен не ме интересува ,че ще има отличен,а ме интересува,че не учи -оплаках ви се и благородно завиждам на тези,на които са им се паднали съвестни и отговорни деца...И не е до възпитание,защото моето до преди година и половина си беше даже много съвестно и отговорно-оплаках се  Hug

Аз си мислех,че устен има само в ЕГ,не и в математическите и затова ви питам.

Във Варна и в ЕГ, както и в  МГ има устен изпит по езика след 8 клас.Моят устен изпит мина на 15 в ГПЧЕ ,,Йоан Екзарх'' и изкарах 5

# 181
  • Варна
Във Варна в МГ нямат устен изпит - това според дъщеря ми, която както и вашите е запразнила вече.

# 182
  • Варна
Във Варна в МГ нямат устен изпит - това според дъщеря ми, която както и вашите е запразнила вече.
Това него знаех,а на нас класната,която е за първа година в моето учили ни каза,че имат изпит и е изпитвала,но пък тя от 2-3 години не работи там и може да се е променило.Извинявам се,че съм Ви подвела! Sick bouquet

# 183
  • Бургас
сега подложих младежа на разпит и се закле, че в ПМГ-Бургас няма да има устен изпит, иначе моят хубостник е тотално несъвестен и неотговорен още от 5 клас, така че вече съм претръпнала относно неучене, мързелуване, скатаване и пр., нито лекции, нито друго помага, да е жив и здрав и да има късмет, пък каквото такова....

# 184
  • I want it all and I want it now.
И при нас няма устен изпит , но сериозно се подготвят за външното. Аз с нетърпения чакам ваканцията  Laughing

# 185
  • у дома

Да ти кажа то и според моето,учещо в провинциална МГ с името ПМПГ- природо-математическа профилирана гимназия нямаше устен изпит,обаче действителността се оказа друга  Twisted Evil

# 186
И според моя математик(СМГ) нямало да имат устен,но за понеделник са ги предупредили,че ще ги изпитват устно...за по пет мин.на човек -да разказват върху три урока,избрани от госпожата.
Успокоявам се,като Ви чета,че мързела и незаинтересоваността при повечето деца е на дневен ред.

# 187
  • София, Дървеница
Успех на всички на изпита днес!   Hug

# 188
  • I want it all and I want it now.
Успех bouquetПри нас учителката им е казала,че днешната оценка ще им е определяща.

# 189
Успех и от мен на всички деца!!!

# 190
Успех и от мен! Да, важна е днешната оценка и при нас.
Устен ще има, но няма да се взима под внимание при оформянето, което трябва да приключи в понеделник. Устният ще е след понеделник.
Предполагам следобед по някое време ще качат теста на страницата на МОН. Чудя се дали да се подлагам на изтезанието да го проверяваме. И без това тази година съм толкова разочарована от младежа, та едно повече или по-малко...

# 191
  • София
Успех на децата, да покажат колко са научили! При нас няма да има устен, а дали ще е решаваща оценката - на фона на камарата оценки през цялата година - едва ли.
Браво на работещите деца!!! Моето не  е изявило желание към момента.

Иначе аз съм доволна от детето тази година, трудно й е с езика, нищо че не е нов. Но тя положи много усилия, научи се да пише от тези кратки есенца за време, поотпусна се да говори, въобще има сериозен напредък, и най вече доби малко увереност, че се справя. 

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 10:25 от EliG

# 192
  • София
Успех и от мен на децата!

и едно питане: къде мога да намеря инструкциите за оценяване на съчинението? Досега мисля, че тази част от изпита се оценяваше с 20 точки макс (поне с такова впечатление съм останала за тестовете от 2009г. насам), но вчера синът ми ми показа ел. копие с инструкции (качено в тяхната група във ФБ и коментирано от учителката им) с макс брой точки 30 и съответно макс брой точки става 90, а не както досега 80. Та се чудя тази промяна от тази година ли е влязла в сила или е някаква много стара инструкция от доста по-отдавна? Иначе скалата е бр.т*6/макс бр.т или 50% за тройка.

# 193
  • София
Стиснати палци и от мен за децата днес, да се справят с матурата!  Peace

Знаете ли с каква продължителност е?

# 194
  • София

Знаете ли с каква продължителност е?

3 астрономически часа

Общи условия

Активация на акаунт