Десети клас 2018/19

• 111 362
  • 709
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
В МГ-Варна са започнали в 11:16ч. Материалите не били дошли навреме. Не че вече не си е в къщи осмокласника. Simple Smile

# 211
  • Варна
Ние започнахме изпита в 10:25.Свърших към 13часа и докато проверя стана почти 13:10. НВО-то ми беше по френски и съм страшно притеснена. Embarassed

# 212
  • София

При нас учителите по английски заедно с тези по информатика обработват резултатите от тестовете. Съчиненията ги проверяват учителите на горните класове. Не знам дали се публикуват някъде.

И детето като се прибра каза същото. Аз си мислех, че е някак по-официална тази матура - поне резултати някакви, а то е като класно , но за всички.

# 213
  • I want it all and I want it now.
И при нас учителите от училището ги проверяват  Peace
Другата седмица ще имат и изпитване върху книгата, която трябваше да прочетат през годината.  Mr. Green

# 214
  • София
Syn, може ли линк?  bouquet

# 215
  • I want it all and I want it now.
Изтрих, го понеже не съм видяла, че е за миналата година. Laughing
До края на деня ще го публикуват.

# 216
  • България, София
Ето тестовете от днес:
http://www.mon.bg/?go=page&pageId=1&subpageId=95

# 217
  • София
Благодаря за линка!

# 218
При вас излязоха ли резултатите от НВО? При нас казали, че до утре ще се появят. Може и следобед, ще ги пратят на имейлите. Но нали днес беше крайният срок за оформяне? Класният ни явно ще се влияе от тези оценки...

# 219
  • България, София
При вас излязоха ли резултатите от НВО? При нас казали, че до утре ще се появят. Може и следобед, ще ги пратят на имейлите. Но нали днес беше крайният срок за оформяне? Класният ни явно ще се влияе от тези оценки...
Нямаме резултати. Дали утре не беше срока за оформяне? Със сигурност ще се влияят от оценките. Останах с впечатление, че тези резултати са им много важни - еквивалент на успеха на училището.

# 220
  • Варна
На нас днес ни казаха оценките от тестовата част без писмената продукция,а най късно в сряда ще ни кажат общата оценка със съчинението.Аз въобще не съм доволна от оценката от тестовата час и много се надявам писмената ми продукция да е добра,за да ми покачи поне малко оценката. ooooh! Cry

# 221
  • София
Резултатите в нашето училище са вече известни. Класната им беше казала, че колкото изкарат на този изпит, толкова ще им пише за годината. Ще видим дали ще го спази.  Wink

# 222
  • зад парка
Ще приемете ли моето нахлуване тук  Rolling Eyes

Дъщеря ми ще бъде 8-ми клас и иска да учи в 1 АЕГ в София.

Чувам различни мнения относно училището. Наясно съм, че колкото хора, толкова и мнения.

Може ли родител на учещи там да ми пише на лични с обективно мнение.  newsm78
Специално ме интересува втория език, защото от това зависи участието ни във второ класиране /знам, че осмокласниците не са започнали втория език, но ме интересува живо какво се говори за немски, испански, френски.../ и дисциплината.

# 223
  • София
Преди малко получих резултатите на мейла, но при нас са малко деца и бързо са ги проверили.
Много съм доволна от детето по английски, доживях да го кажа, публично при това Simple Smile

# 224
Аз още нямам имейл. Имам информация за оценката - пет. Вчера класният с две девойки проверяваше тестовете. Синът ми получи информация от момичетата за доста ниска оценка. Обади се притеснен на класния, оказало се грешка някаква при въвеждането. Нямам думи!
Явно днес ще стане окончателното оформяне, въпреки че ни беше казано на родителската среща, че 26-ти е денят.

Общи условия

Активация на акаунт