Връзка от разстояние

• 14 178
  • 254
  •   1
Отговори
# 195
miss_m, успех!

Ако не стане с настоящия приятел, ще срещнеш друг, който ще иска да сподели живота си теб.

# 196
Едно бебче ще им даде много любов, ще ги развие и двамата като личностти, особено него. Той е на 40 години и да стане баща ще е най-хубавото нещо, което ще му се случи. А и майка му ще има внуче, нов смисъл на живота. Ще носят авторката на ръце. Приятелят и е неженен, какво по-хубаво от това. За авторката това много улеснява живота и , отколкото да е с някой разведен с дете. Ще може да си започне живота на чисто с този човек. И двамата заслужават да бъдат щастливи. Повечето бебчета се раждат непланирани и са най-голямата радост за родителите. Става въпрос тук за мъж на 40 години, неженен, свободен. Какво може да му се случи по-хубаво от това, да стане татенце. Ще си живеят един спокоен и пълноценен живот с авторката. А и той в момента  живее с майка си. Това за мен означава, човек който не е егоист и определено ще е лесен за взаимен живот, че той в момента го прави. Закостенялите ергени, които са трудни, живеят сами. А и съм сигурна, че за майка му това да си види внучето, ще е най-големият подарък, който животът е и поднесе.

# 197
miss_m, успех!

Ако не стане с настоящия приятел, ще срещнеш друг, който ще иска да сподели живота си теб.
Благодаря  Simple Smile

# 198
От уважение към тези, които четоха и даваха съвети поне им отговори  Peace

Питала ли си твоя човек защо никога не е имал сериозни връзки? Кое го е спирало? Дали е искал (иска) деца? Как е протекъл животът му досега? Дали е доволен от нещата, както са?

Едно бебче ще им даде много любов, ще ги развие и двамата като личностти, особено него...
Не е вярно. Когато има проблем и в една връзка бебето ги задълбочава. А те дори не е ясно имат ли връзка. Той не е пожелал да имат нещо повече от срещи по хотели, ти й даваш акъл да забременява  Tired

# 199
Аз не съветвам авторката да забременява току така. Но може да го попита внимателно какво би казал да си имат общо дете. Отговорът му ще й спести всякакви разговори и илюзии.

# 200
Не се сърди, човече, нямам желание вече да говоря и да занимавам хората със себе си. Надявам се да не се приема така - като липса на уважение.

# 201
Едно бебче ще им даде много любов, ще ги развие и двамата като личностти, особено него.

Повечето бебчета се раждат непланирани и са най-голямата радост за родителите.
Ти сериозно ли? Това да не ти е сценарий за любовен роман от 19 век? Май изобщо не си чела подфорума на самотните родители. Почети, ще научиш какво се случва с много майки на непланирани бебета. И откъде направи извода, че повечето бебета се раждат непланирани?

# 202
Не се сърди, човече, нямам желание вече да говоря и да занимавам хората със себе си. Надявам се да не се прием така - като липса на уважение.
Точно защото отделиха от времето си и цял ден четоха и даваха съвети, поне това заслужават...

# 203
Ако започна да отговарям на всички въпроси няма да има край. Хората си казаха мнението, останалото са подробности, които не касаят никой, освен мен и приятелят ми. А и надали някой реално го интересува. Достатъчно.

# 204
Това, което цитирах е важен въпрос, който може да промени много от съветите.
Ти си преценяваш. Но когато искаш съвет трябва да си готова да го чуеш, иначе става излишно Peace

# 205
Преди години е искал да има семейство, но не е срещнал подходящата жена а сега май мисли, че е остарял вече за тези неща. Изгубил е много близък човек и това е преобърнало живота му. Мисля, че никога няма да го преживее докрай и че дори именно от това изпитва и някакъв страх - да не загуби още един човек, който обича.

# 206
Ако те обича, това няма да му е спирачка...
За любота няма граници.
Вече ти писах, но да повторя. Разведена съм с детенце. ММ е рядка порода. Дъщеря ми го приема за втори баща, обожава го, а той нея два пъти повече. За мен и него няма да пиша.
Няма от какво да се страхуваш. Ако твоя партньор не откликне на желанията ти, просто ще се отървеш от фалшив и неподходящ човек.

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 23:15 от Love_fairy

# 207
Да, за любовта няма граници. Единственото, което искам е това - само любов  Praynig

# 208
Преди години е искал да има семейство, но не е срещнал подходящата жена а сега май мисли, че е остарял вече за тези неща. Изгубил е много близък човек и това е преобърнало живота му. Мисля, че никога няма да го преживее докрай и че дори именно от това изпитва и някакъв страх - да не загуби още един човек, който обича.
Ами той нали и сега те обича? Ако се помотае още малко ще те загуби със сигурност. Ако не иска трябва да действа.

# 209
Ако и ти не искаш да имате дете/ца, не би трябвало за него да е проблем да живеете заедно, освен ако твоето дете не го притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт