Връзка от разстояние

• 14 187
  • 254
  •   1
Отговори
# 180
wish, бих подала заявка с тази подобаваща реклама, но вече срещнах моя прасчо и докато ребрата и останалите му части са още цели, мисля да не го връщам с рекламации.  hahaha

miss_m, аз с какво съм те заяла или съм ти се подиграла? И квалификация не съм изказала. Не отговаряй на мен (или на друг от форума) на тези въпроси:

Питала ли си твоя човек защо никога не е имал сериозни връзки? Кое го е спирало? Дали е искал (иска) деца? Как е протекъл животът му досега? Дали е доволен от нещата, както са?

Попитай него и премисли ти какво мислиш за отговорите му. Това са особено ключови моменти.

# 181
  • MI
Не, никой не те е нападал. Просто ти се почувства застрашена, че отговорите, които получи, ще спукат балона на илюзиите ти.
+100!!!
Авторке, бях изключително добре настроена към теб, но ти прекали. Грубо се държиш ти, не Уиш. Разбирам те как се чувстваш, но поведението ти като ти се каже нещо, което не ти харесва е под всякаква критика! Свий перките и помисли малко защо някой ти е написал нещо. Не е за да се заяждаме. Изкарваш си яда не на когото трябва.

# 182
miss_m, Ако имаше  няколко верни приятелки, сигурно щеше да питаш тях по разни въпроси важни за теб и сигурно  щеше да получиш няколко отговора/съвета/, които ти харесват и още толкова, които няма да ти харесат, но ще се въртят  като обсъждане извън полезрението ти. Пускаш тема във форум, където по презумция не очакваш  приятелки да пишат и за това се пишат и мнения,които  може би не ти харесват...Но всъщност в това е полезността - ралични гледни точки, поднесени по различен начин. Много малко хора тръгват да отговарят на тема, просто щото се чудят на кой да довгадят и без това проблемното му битие, заради което се е разписал /е, освен ако темата не е пързалка - тогава е забавно,но за кратко, щото са ни много бдителни модераторите Laughing /
Та,  ако наистина искаш съвет, не търси враг в непознати хора - щом се включват в темата ти, сигурно е защото тя с нещо ги докосва. Просто чети и се ориентирай. Съвсем добронамерено  ти го обяснявам толкова пространно Hug

# 183
Авторке, нещо съвсем си изтърва нервите. Нетипично за обичана и щастлива жена. Не разбрах за какво си въобразяваш, че съм те молила, но се боя, че си в грешка. Ако прочетеш постовете ми, има шанс да забележиш, че не съм те молила за нищо, така че отговорът ти е повече от неадекватен. Освен това, боя се, че не си особено грамотна. Никът ми, преведен от английски, който явно не знаеш особено добрер означава "Господар на желанията". Това, което те е потресло, не се нарича "ник", а "аватар". Виждам, че и да цитираш и вмъкваш текст не умееш, което прави отговорите ти юзър ънфрендли, екскюз май френч.
Давай, давай, говори ми  Mr. Green

Дали знам "добрер" английски също не е твоя работа и прекрасно знам разликата между аватар и ник както и значението на wishmaster. Не желая повече да влизам в пререкания с теб, тъй като е безмислено. Пък ти продължавай да раздаваш правосъдие  и квалификации от метлата  Peace

# 184
Авторката не е заядлива, а направо агресивна ... Да не говорим, че се държи като 15 годишна тийнейджърка, на която мама и тате са й казали, че като си е хванала гадже не означава, че е голяма и самостоятелна ooooh!

miss_m, имала съм връзка от разстояние и ще ти кажа, че това вашето съвсем не може да се нарече "връзка" - съжалявам! Причините, които описваш говорят за всичко друго, но не и за хора, които искат да имат нещо повече от приятни вечери 1-2 пъти в седмицата.
Да сте на по 20 години - добре! Ама сте на по 30-40 и се виждате по два пъти в седмицата (за колко? за по една вечер вероятно?) и то на "неутрална територия". Две години не сте намерили време за да говорите как точно ще се развият нещата между нас, защото чичкото го е "страх от обвързване". Любопитно ми е как точно този твой човек е разбрал, че има подобен страх щом никога не е имал (а в момента също няма) по-сериозна връзка? Това да спиш с някой два-три пъти в седмицата и да си говорите по телефона всеки ден не прави двама души сериозно обвързани. Прави ги "добри приятели с привилегии". Нещата, които описа като "многото направено от него" са неща, които би направил всеки по-близък човек.
Не бъди наивна ... Не са ти виновни хората в темата, че пишат неща, които не ти харесват. Щом си толкова заядлива и озлобена към тях, щом пишеш по този начин, явно и ти самата вътрешно си съгласна  с тях, но не искаш да си го признаеш - не на нас, а на себе си.
И един въпрос, на който съм сигурна, че отново няма да ми отговориш, но да пробвам - ти защо не се преместиш в неговият град като толкова много го обичаш? Ясно е той защо не го прави - страх го е и бла-бла ... Ама ти защо не си предприела нещо вече 2 години? Да, да, знам ... Детето, стреса и т.н, но ако вярваше, че наистина това е човекът за теб до сега щеше да предприемеш нещо. Най-малкото отдавна щеше да си изяснила нещата между вас, но не си. Ама и той не е - защо ли?

# 185
  • Сф
Моето с-во не е перфектно и нямам пеперуди в стомаха и какво от това?Не мога да имам мнение за старите ергени ли, защото мъж с първа сериозна връзка на 40 е точно това! Почакай ако заживеете заедно да му лъснат кусурите, всмисъл слугинаж и обгрижване. Но нас не ни мисли.Всеки има цел и номер в живота.А твоите цели какви са?Работи по въпроса, не ни мисли нас форумните лелки, ния тоя мач сме го играли.

# 186
Хм, сега се замислих - любимият, който е през девет планини в десета...виждал ли е този  питбулов нрав newsm78 ...щото, нали се сещаш, че ако  го е виждал, нормално да да се изпокрие удобно зад "притеснителната" си натура  Laughing

# 187
Nelig, ако се върнеш няколко страници назад може би ще разбереш защ отговорих на wish. Ок, ако съм била груба извинявам се, не искам никого да обиждам, но точно нейните думи ме провокираха. А и хубавото на форума е, че можеш да чуеш различни неща, научила съм се от всяко нещо да извличам поука.
ЗАНДАЛИ, а ти защо реши, че нямам приятелки? Просто исках да поговоря с непознати, така е по - лесно. Анонимността понякога помага на човек да си излее душата. Поне аз съм такава, бях го написала в един пост. Трудно ми е да споделям, защото не искам да натоварвам хората около мен, свикнала съм аз да им помагам . Какато и да е, приемам, че всички са били добронамерени и съм далеч от мисълта, че някой е седнал тук да ми вгорчава живота  Grinning  Grinning  Grinning

# 188
Не съм казала, че нямаш приятелки, а точно, че дори да имаш, не можеш да разчиташ на безпристрастно мнение. За това си и пуснала темата. Обаче защо така скачаш на мнения, които не ти харесват какви са или как са поднесени?Те са по темата ти и някой си е направил туда да прочете, да помисли и да напише нещо...без да ти е никакъв!

# 189
В крайна сметка защо никога не е имал сериозна връзка? Не е успял да си намери подходяща девойка или не е търсил? Не му харесва идеята за обвързване? Ако да, защо? Деца искал ли е? А семейство? Не с теб. Попринцип.

# 190
Има нерешителни мъже, които са толкова глупави като твойто мило, че ако не ги побутнеш към щастието им, ей така ще им се изплъзне. Няколко примера имам пред себе си. Ами че твоя приятел само може да си мечтае за жена като теб- интелигентна, по-млада, във възраст в която може да му създаде поколение. Той е на 40-се години и ако те изпусне го очаква само самота и нещастен живот. Примерите, които са пред очите ми, жените взеха инициативата, забременяха неочаквано, и мъжете от нерешителни се превърнаха изведнъж в любящи и грижовни съпрузи и бащи. Те са благодарни на живота и съдбата, че им се е случило. Кроткат си до женичките и си гледат дечицата. С мъж на 40 години да се създаде дете, особено той ако няма, не е риск, защото това е единственото, което ще им даде цел и нова сила в живота. Така, че щом се обичате поеми инициативата и си направете едно бебенце и се събирайте.

# 191
Има нерешителни мъже, които са толкова глупави като твойто мило, че ако не ги побутнеш към щастието им, ей така ще им се изплъзне. Няколко примера имам пред себе си. Ами че твоя приятел само може да си мечтае за жена като теб- интелигентна, по-млада, във възраст в която може да му създаде поколение. Той е на 40-се години и ако те изпусне го очаква само самота и нещастен живот. Примерите, които са пред очите ми, жените взеха инициативата, забременяха неочаквано, и мъжете от нерешителни се превърнаха изведнъж в любящи и грижовни съпрузи и бащи. Те са благодарни на живота и съдбата, че им се е случило. Кроткат си до женичките и си гледат дечицата. С мъж на 40 години да се създаде дете, особено той ако няма, не е риск, защото това е единственото, което ще им даде цел и нова сила в живота. Така, че щом се обичате поеми инициативата и си направете едно бебенце и се събирайте.
Това шега ли е? Simple Smile Дете не се прави ей така за идеята и да накараш някой да се почувства обвързан. Особено, когато те не живеят заедно и не знаят дали изобщо ще се спогодят в общ дом. Ами, ако се окаже, че не се разбират при съвместно съжителство? С бебе ще се усложнят нещата неимоверно. Те трябва да успеят да се изяснят помежду си доколко са сериозни.

# 192
Има нерешителни мъже, които са толкова глупави като твойто мило, че ако не ги побутнеш към щастието им, ей така ще им се изплъзне. ...
Примерите, които са пред очите ми, жените взеха инициативата, забременяха неочаквано, и мъжете от нерешителни се превърнаха изведнъж в любящи и грижовни съпрузи и бащи. Те са благодарни на живота и съдбата, че им се е случило. Кроткат си до женичките и си гледат дечицата. С мъж на 40 години да се създаде дете, особено той ако няма, не е риск, защото това е единственото, което ще им даде цел и нова сила в живота. Така, че щом се обичате поеми инициативата и си направете едно бебенце и се събирайте.
Не ѝ давай такива 'идеи' със забременяването случайно, само това ѝ липсва. Тя си има дете на 12 години и не ѝ трябва да стане двойно самотна майка.

Децата трябва да идват по желание и на двамата родители.

Въобще неговата представа за щастие може да не включва деца и живеене с жена.

# 193
 #Crazy #Crazy такова "подпомагане" на мъжа да не си изпуснел щастието ...нещо ми гнуснеят такива "настървени" щастия .

# 194
Благодря на всички, които се включиха по темата. За мен тя вече е изчерпана. Всеки каза каквото мисли и наистина съм благодарна на всички писали, дори и на тези които ме нарекоха питбул, агресивна, заядлива и т.н.. Спирам, защото мисля, че няма какво повече да се каже и нещата се очертаха ясно.

Общи условия

Активация на акаунт