Връзка от разстояние

• 14 200
  • 254
  •   1
Отговори
# 165
  • MI
За теб може и да са зле двата варианта, но за авторката е най-хубавото нещо, което ѝ се е случвало с мъж за период от много години, явно. Той ясно е казал, че не иска обвързване, тъй като се съмнява в бъдещето на тази връзка. Има си мотивите за това, каквито и да са те. Авторката е ударила на камък и е в безизходица, обаче не казва с какво конкретно предложение е подхванала темата за съвместно съжителство. В кой град ще живеят заедно е първият въпрос, който би трябвало да решат.
При условие че преди това си написал подчертаното горе, не виждам с кого и за какво спориш. Всъщност ти беше доста по-груб с авторката от която и да е друга потребителка в темата. Май всички останали й казахме само че може и да не  иска, но не е сигурно - да иде да говори с него. Ти директно я наряза като кисела краставичка, а сега обвиняваш останалите.  Crazy

# 166
nelig, не споря с никого. Казах си мнението и видях, че ме разбраха.
когато авторката реши, че я обиждам с моите въпроси към нея спрях да пиша
иначе никъде не си противореча

# 167
Трябва да се говори, това е ясно, понякога обаче нормален разговор на друг може да му се стори като притискане...
Аз съм много предпазлив човек и може би затова и съветите ми клонят към изчакване, търпение. Но пък наистина това може просто да удължи неудовлетворението на авторката и нищо да не се промени.
Може би първо по отдалече, за нещо по - дребно като промяна, примерно някакви вещи да му предложи да си донесе при нея или да излезе той с детето сам някъде, под претекст да прекарат малко време по мъжки.../не знам дали детето е момче де/ Simple Smile
Може би от реакциите му към дребните неща ще е наясно и на реакциятя му към сериозен разговор и вече ще решава

# 168
Рози, достатъчно го е изчакала. Създала си е един розов и красив балон от илюзии и сега я е страх, че той може да гръмне. Но и да гръмне, нищо не губи, просто ще е наясно, че се е отървала от безпереспективна връзка и ще си отвори врата към нови възможности. А може и да се съберат.

# 169
В една връзка човек би трябвало да може спокойно да каже какво мисли без да се страхува, такова ходене на пръсти е много натоварващо.
Ако ставаше дума за няколко месеца бих я посъветвала да не отваря думи, но 2 г...

...А може и да се съберат.
Напълно е възможно Peace

# 170
Както много хора в тоя форум, иска да се самоубеди, че не е прецакана.
Не само в тоя форум, а в реалитито изобщо. Щом това я топли.... Но всъшност май точно вътрешният глас, че нещо изобшо не е наред я е накарал да пусне темата, а от нас очаква да ѝ кажем да не го слуша, защото всичко е цветя и рози. Аз, междувпрочем, бих препоръчала на авторката да прочете по-внимателно твоите постове и хубавичко да ги обмисли, ама няма смисъл- нито ще разбере какво ѝ казвам, нито ще ме послуша.

rosy_bosy, как пък две години не му стигнаха да вземе това удивително зряло решение?

Не,the wishmaster, нито ще те разбера, нито ще те послушам, защото си груба и арогантна. Благодаря, но нямам нужда от ироничните ти подмятания.Дълбоко се съмнявам, че и при теб всичко е тип-топ, но на чужд гръб и сто тояги са малко, нали?.Постнах темата с надеждата, че тук има достатъчно сериозни и зрели хора, които биха могли да споделят опит и съвет. Да, почти всички писали са такива, но не съм длъжна да търпя подигравките на никого. Много е грозно да се употребяват епитети и квалификации за хората, а когато става дума и за непознати вече говори доста, и то лошо за този, който го прави. Пак казвам, не искам никой да ме гали с перце, но аз лично не бих писала такива неща на непознати.Пиша това не защото ти или някой друг е успял да ме жегне с по- пиперлив коментар, не. Имам си достатъчно проблеми, а и живота дост ме е очукал, за да се връзвам на подобни неща, но въпросът е принципен.А, и да не забравя - никак не ме касае личният живот на другите, не за това попитах кой колко е удовлетворен от връзката си, но ти явно имаш също какво да криеш и няма цветя и рози, с които да се похвалиш, нали? Защо иначе ще казваш, е съм се опитала да ухяпя другите, питайки ги за техните връзки?  Wink

# 171
Авторке, иска ти се. Много ти се иска Вуте да е зле. Но това с нищо няма да ти помогне. Да, зная, че неприятните истини жегват. Сори, моето мнение (и не само моето) за твоето гадже не е добро. Добро беше намерението ми към теб да ти подскажа да не си губиш времето и живота с Муньо. Но ти, разбира се си свободна да ги губиш колкото и както поискаш. Може да се опитваш да хапеш и да се утешаваш с идеята, че и Вуте е зле, но това няма да оправи твоя живот и връзка (ако това твоето изобщо може да бъде наречено връзка). Ти си тази, която пуска тема и се оплаква. Ти си тази, която не е сигурна в бъдещето си с мъжа, с който се е хванала. Ти си тази, която е притеснена, че балонът на илюзиите ѝ ще се спука с трясък. И това дали Вуте е зле или добре няма да подобри с нищичко собствения ти живот. А аз нямам нужда да се хваля Аз просто си живея живота точно както си го харесвам.

# 172
С wishmaster не нацели.  Laughing Това, което съм чела от нея ме навежда на мисълта, че има много забавен и спокоен семеен живот. Чак ме е яд, че не ми е свекърва, би било голям купон.

Стига се опитва да заядеш хората за техния живот дали бил рози и тн. Ти прецени какво искаш, мечтаеш и си представяш ТИ като твой щастлив живот. Когато хубаво визуализираш тази картина и ако в нея сте двамата заедно в един дом с общ бит и семейство (без значение дали с брак или без), и ако въпросният господин не е съгласен на това, помисли, ще бъдеш ли доволна на по-малко.

Питала ли си твоя човек защо никога не е имал сериозни връзки? Кое го е спирало? Дали е искал (иска) деца? Как е протекъл животът му досега? Дали е доволен от нещата, както са?

//За да не ме подхванеш след малко и мен как сигурно съм нещастна:
Скрит текст:
Не, не съм се съмнявала никога в ММ, той в мен също. Харесахме се, влюбихме се, открихме всичките си общи хобита, страсти и мечти, и в рамките на по-малко от 6 месеца заживяхме заедно. "Цветя и рози" не съществуват извън приказките, но се разбираме прекрасно, смеем се много, споделяме много общи интереси и сме заедно и в добро, и в лошо. Едно е да си с някого на неутрална територия 2 дена в седмицата, когато всеки е настроен да бъде в най-добрата си светлина, съвсем друго да споделяте и лошо настроение, и проблеми, и настинки, и провали в едно или друго начинание, и да се подкрепяте ежедневно независимо от обстоятелствата. Естествено, че както аз си имам доста кусури, така и той има дреболии, с които ме дразни, но за основните неща - как виждаме бъдещето си (заедно), как си представяме и разбираме живота, сме на едно мнение.

# 173
Авторке, иска ти се. Много ти се иска Вуте да е зле. Но това с нищо няма да ти помогне. Да, зная, че неприятните истини жегват. Сори, моето мнение (и не само моето) за твоето гадже не е добро. Добро беше намерението ми към теб да ти подскажа да не си губиш времето и живота с Муньо. Но ти, разбира се си свободна да ги губиш колкото и както поискаш. Може да се опитваш да хапеш и да се утешаваш с идеята, че и Вуте е зле, но това няма да оправи твоя живот и връзка (ако това твоето изобщо може да бъде наречено връзка). Ти си тази, която пуска тема и се оплаква. Ти си тази, която не е сигурна в бъдещето си с мъжа, с който се е хванала. Ти си тази, която е притеснена, че балонът на илюзиите ѝ ще се спука с трясък. И това дали Вуте е зле или добре няма да подобри с нищичко собствения ти живот. А аз нямам нужда да се хваля Аз просто си живея живота точно както си го харесвам.

С нищо не си пролича намерението ти да е добро и ако тук има някой които хапе то това си ти и го доказваш пак с този отговор. Да, неприятните истини жегват, нали! Кофти е някой да ти отговори подобаващо. И не, не искам Вуте да е зле, хич не ми дреме ни за Вуте, ни за Нане, но ТИ явно си по - нясно с тях  Laughing Не ме интересува никак мнението ти. А и това, че си невъзпитана си е твой проблем  Mr. Green

# 174
Гугълче, какво храбро дете си ти!  Heart Eyes Ела да ми станеш снаха. Няма да ти е скучно, а освен това съм подготвила и писмено извинение към бъдещата си снаха, затова че Мой Златен и Безценен е свинско прасе, неподлежащо на възпитание. В крайна сметка, двете заедно ще го юркаме и ще му гледаме сеира. Той все пак има някои предимства- не е на 40, а само на 23; не живее с мама, а сам и е волен пеперуд, който рипа от цвят на цвят за отрицателно време, а не мотка гаджета по 2 и повече години. Ако имаш рекламации, ще ти разкрия тайната как се трошат ребрата на любимия и той става истинско агънце-багънце.
Скрит текст:
Това с ребрата беше препратка към запознството със собствения ми мъж на пистата, при което връхлитайки върху него, му счупих две ребра.

Авторке, подобаващо? Иска ти се.

# 175
Google79, ти изобщо четеш ли това, което пиша? Защо да се заяждам? Аз ли се заяждам? Колко пъти да кажа, че не ме интересува живота на другите? Значи на който му скимне може да се подиграва, а аз да не отговарям? Ха! И преди писах, че съм искала съвет и обективно мнение, а не квалификации. Дреме ми на мен за живота на the wishmaster, или за този на някой друг. Далеч съм от тази мисъл. Но как си представяш, че някой ще ме напада, а пък аз ще седна да му пиша още подробности? Няма да стане. Мен лично когато дадена тема не ми харесва и не ме интересува просто вече не я чета, но не плюя хората. За това иде реч.

# 176
Не, никой не те е нападал. Просто ти се почувства застрашена, че отговорите, които получи, ще спукат балона на илюзиите ти.

# 177
Гугълче, какво храбро дете си ти!  Heart Eyes Ела да ми станеш снаха. Няма да ти е скучно, а освен това съм подготвила и писмено извинение към бъдещата си снаха, затова че Мой Златен и Безценен е свинско прасе, неподлежащо на възпитание. В крайна сметка, двете заедно ще го юркаме и ще му гледаме сеира. Той все пак има някои предимства- не е на 40, а само на 23; не живее с мама, а сам и е волен пеперуд, който рипа от цвят на цвят за отрицателно време, а не мотка гаджета по 2 и повече години. Ако имаш рекламации, ще ти разкрия тайната как се трошат ребрата на любимия и той става истинско агънце-багънце.
Скрит текст:
Това с ребрата беше препратка към запознството със собствения ми мъж на пистата, при което връхлитайки върху него, му счупих две ребра.

Авторке, подобаващо? Иска ти се.
Господ да ме пази точно от такива като теб, хахаха.Да ме молиш няма как да стене. Пожелавам ти да си жива и здрава да видим какво съкровище ще ти доведе перфектният ти син. Горкото момиче! Само като ти гледм ника и от сега ми става жал за нея  Mr. Green

# 178
Авторке, нещо съвсем си изтърва нервите. Нетипично за обичана и щастлива жена. Не разбрах за какво си въобразяваш, че съм те молила, но се боя, че си в грешка. Ако прочетеш постовете ми, има шанс да забележиш, че не съм те молила за нищо, така че отговорът ти е повече от неадекватен. Освен това, боя се, че не си особено грамотна. Никът ми, преведен от английски, който явно не знаеш особено добрер означава "Господар на желанията". Това, което те е потресло, не се нарича "ник", а "аватар". Виждам, че и да цитираш и вмъкваш текст не умееш, което прави отговорите ти юзър ънфрендли, екскюз май френч.

# 179

Да. Абсолютно безпричинно агресивна си спрямо хора, които са си направили труда да прочетат темата ти, да ти съчувстват, и да ти дадат добронамерен съвет. Защото, колкото и странно да ти звучи - всички съвети тук са добронамерени, въпреки че не си в състояние да го осъзнаеш.

Не "поемаш" меко формулирани съвети, не "поемаш" и по-разтърсващите - за какво изобщо е пусната тази тема? Очакваше розови разкази за хора с гаджелък от по 3-4-5 години, заживели накрая щастливо? Очакваше аплодисменти и насърчение ли? Как трябваше да протече темата, сподели без да подскачаш като петле.

Общи условия

Активация на акаунт