Връзка от разстояние

• 14 233
  • 254
  •   1
Отговори
# 135
Ghost, аз пък мисля, че тук доста хора са минали през същото, или техни близки, затова имат доста реална представа за това какво я очаква.
Просто й казваме да опита, за да види какво ще стане, може пък да е изключение. Но след 2 г. на тази възраст няма какво да чака повече.

rosy_bosy, по скоро е на 60. Не знам по света, но и в България не се среща толкова често. Имам изключително негативни наблюдения в/у такива хора. Но изборът си е неин в крайна сметка  Peace

# 136
Абе Роси боси, като живее с майка си, да не си доведе жена ли?

Майка му, която е на минимум 60+ години, сигурно ще бъде безкрайно очарована да разчупи рутината, и да съжителства със снаха и невръстно внуче, особено ако разполагат с грандиозните 50-60 кв. жилище, където личното пространство е гарантирано  Tired
Кой нормален мъж би причинил това на майка си? На любимата си жена? На себе си?

# 137
Скрит текст:
Ghost, аз пък мисля, че тук доста хора са минали през същото, или техни близки, затова имат доста реална представа за това какво я очаква.
Просто й казваме да опита, за да види какво ще стане, може пък да е изключение. Но след 2 г. на тази възраст няма какво да чака повече.
Някои я посъветваха направо да се откаже и недоволстват, че не беше приет техният съвет.

# 138
Мисля, че по-скоро авторката изрази недоволство от писалите, които не оцениха Уникалната Любов на този мъж и дори се опита да ги ухапе, задавайки въпроса дали те са били така обичани и щастливи като нея.

# 139
От първия пост на авторката:

Скрит текст:
Здравейте!Трябваше ми време, за да се престраша да пиша,но ето че е факт  Smile Предварително се извинявам,ако вече има подобна тема.Та, да мина на въпроса.От 2 години имам връзка с прекрасен мъж.Той е всичко,което някога съм искала.Трябваше да мине доста време, докато осъзная,че наистина се случва и не сънувам.Обичаме се,допълваме се взаимно,за цялата ни връзка никога не сме имали нито едно сериозно скарване.Проблемът е,че сме от различни градове и не сме всеки ден заедно.На мен вече започва да ми тежи това временно "заедно".
Много го обичам,искам да се развие връзката ни,но от няколко разговора оставам с впечатление,че той няма да се реши на нещо повече.И то не защото не ме иска или обича...Истината е ,че той има страх от обвързване.Аз съм разведена,с едно дете,той приема всичко това чудесно,но се страхува да се обвърже за постоянно,тъй като не е имал толкова сериозна връзка до сега.
Скрит текст:
А аз го искам в живота си,наистина.Не само за ден,два или година.След развода дълго време бях сама и даже се бях отказала от мъжете,но той ми върна вярата в доброто и любовта.От друга страна,страх ме е да повдигна темата и да поставям ултиматуми,за да не го загубя.Много съм объркана,но в същото време си давам сметка,че си заривам главата в пясъка.Моля,дайте съвет!
Мъж на 40 години, живее с мама, нерешителен, страх от обвързване, не е имал сериозна връзка до сега....
Половината му живот минал, а той не е имал сериозна и задълбочена връзка?
Не червена лампа, а огромен червен светофар ми блести на мене.

Като се има предвид връзката му сега с авторката (1-2 срещи на седмица), той направо е нямал никакви връзки досега.

# 140
Имаше изказвания, че точно щото живее с майка си е неподходящ избор. Поста ми беше заради тях. Точно като теб мисля и аз, дали живее с майка си илии не, няма общо с това дали иска да се обвърже.
Но няколко пъти четох - 40 годишен, живее с майка си, ау ужас..

# 141
Някои я посъветваха направо да се откаже и недоволстват, че не беше приет техният съвет.
Кого имаш предвид?

Имаше изказвания, че точно щото живее с майка си е неподходящ избор. Поста ми беше заради тях. Точно като теб мисля и аз, дали живее с майка си илии не, няма общо с това дали иска да се обвърже.
Ами ужас е, както виждаш не смее да я кани, когато му гостува.

# 142
Скрит текст:
Мисля, че по-скоро авторката изрази недоволство от писалите, които не оцениха Уникалната Любов на този мъж и дори се опита да ги ухапе, задавайки въпроса дали те са били така обичани и щастливи като нея.
Беше притисната да се обяснява защо е избрала да живее с мъж, който не се вписва в стандартите на част от потребителките тук.

# 143
Най-вероятно майка му е разведена от дълги години, сигурно е и млада все още; може и на 57 да е.
Свикнала е синът ѝ да е мъжът до нея.

# 144

Майка му, която е на минимум 60+ години, сигурно ще бъде безкрайно очарована да разчупи рутината, и да съжителства със снаха и невръстно внуче, особено ако разполагат с грандиозните 50-60 кв. жилище, където личното пространство е гарантирано  Tired
Кой нормален мъж би причинил това на майка си? На любимата си жена? На себе си?
Е, хайде сега, ние ги и оженихме и решихме къде ще живеят  Grinning
Когато и ако решат да живеят заедно, те ще преценят кое ги устройва, може и при нея, може и на квартира, той живее с майка си, но никъде не е казала авторката, че вижда проблем за в бъдеще от този факт.

# 145
  • Сф
Ами не че е ужас, но доколкото разбрах, за ДВЕ години, той у тях С преспиване не я е канил.То това е ужаса  Mr. Green

# 146
Беше притисната да се обяснява защо е избрала да живее с мъж, който не се вписва в стандартите на част от потребителките тук.
Не знам дали не четем различни теми. Всеки я съветва да говори с него и да не губят повече време, 2 г. за тази възраст са предостатъчно.
Но ако той откаже, тогава тя може много неща да избира, но тези въпроси се решават със съгласие от двете страни.

# 147
Гоуст, нещо много лично ги приемаш нещата, да не си на 40 и живеещ с мама, та така самоотвержено скачаш да браниш тази... странна форма на дистанционна връзка?

# 148

Имаше изказвания, че точно щото живее с майка си е неподходящ избор.
Ами ужас е, както виждаш не смее да я кани, когато му гостува.
Дали е заради това, че майка му е в жилището ? Мисля, че не е писала нещо такова авторката.

# 149
За друга причина не се сещам. Инцидентно да идат някъде да, но винаги да не е у тях...

Общи условия

Активация на акаунт