Връзка от разстояние

• 14 187
  • 254
  •   1
Отговори
# 210
Обича ме, да. Но вече е дошло време разделно и както е написано и в романа "Време разделно" не мога вече да остана по средата -  трябва да избра от коя страна да премина.

# 211
40 години не е срешнал подходяща жена. Това поражда няколко въпроса:
1. В каква среда се е движел, че не е срещнал подходяща жена?
2. Какви изисквания има към една жена, за да я приеме за "подходяща"? Нормални или свръх изисквания, на които трудно се отговаря? Ако изискванията са нормални, се връщаме към първия въпрос. Ако са свръх изисквания, няма нужда от допълнителни въпроси, освен един- подходящите жени дали са му обръщали внимание?

Относно страхът от загуба на още един любим човек, като преживяла такава загуба, мога да кажа, че това е изключително глупаво и неправдоподобно оправдание.

# 212
...40 години не е срешнал подходяща жена. Това поражда няколко въпроса:
2. Какви изисквания има към една жена, за да я приеме за "подходяща"?
40-се години не е възраст. Понякога животът те понася, проблеми, грижи за роднини и годините отлетели. В много страни на Запад, едва след 35-40 започват да се женят и да създават поколение. Човекът може да си е много на място, не всеки има шанса да срещне точната жена на 20-30 години. Това е и съдба.

# 213
Wish, това за страха от загуба на още един любим човек са мои догадки, защото за него е болезнено да говори на тази тема и не съм го разпитвала. Относно изискванията - няма свръх такива, просто е искал сродна душа, с която да се обичат и уважават. Не е някакъв мачо и не е бил със 100 мацки. Проблема си е в него. Средата му е напълно нормална, има стабилна работа и доход, не е грозен, нито глупав и ограничен. Повечето му приятели са семейни и когато сме били никога не пропускат да ми кажат, че до сега никога не се е държал така с друга и не е бил толкова влюбен. Смей се ако щеш, но това го казват не само мъжете, но и жените им.

# 214
...40 години не е срешнал подходяща жена. Това поражда няколко въпроса:
2. Какви изисквания има към една жена, за да я приеме за "подходяща"?
40-се години не е възраст. Понякога животът те понася, проблеми, грижи за роднини и годините отлетели. В много страни на Запад, едва след 35-40 започват да се женят и да създават поколение. Човекът може да си е много на място, не всеки има шанса да срещне точната жена на 20-30 години. Това е и съдба.

Това са изключенията.

Следва вълна на втори бракове.

# 215
И аз нямам такива наблюдения за на запад.

Повечето му приятели са семейни и когато сме били никога не пропускат да ми кажат, че до сега никога не се е държал така с друга и не е бил толкова влюбен. Смей се ако щеш, но това го казват не само мъжете, но и жените им.
И след такива приказки никога ли не сте говорили, дори на шега, за нещо повече от срещи на неутрално място?

# 216
miss_m , вие как се запознахте?

# 217
На шега - да, как ще си купим малка къщичка и ще си живеем тихо и кротко. Но не и на сериозно. Мен повече от него ме е било страх да повдигна темата с оглед на проваления ми брак.

# 218
Запознахме се случайно.

# 219
Мадам Бътерфлай, 40 години си е средна възраст. Колкото и да ни се иска, няма как да разтеглим живота до безкрай и да живеем по 200-300 години. Да, не всеки среща половинката си до 20-30 години, но повечето хора я срещат именно тогава. Тогава са и най-активни в търсене и действие.

Мис, след като е толкова влюбен, два пъти седмично би трябвало да не са му достатъчни. Нещо повече, когато обичаш някого, искаш много повече от срещи. Дори ако тези срещи са всеки ден, те са недостатъчни, защото са само нищожна част от това, което съвместният живот с любим човек може да предложи. Ти си го осъзнала, след като се стремиш към това. За мен, притеснително е, че той не го е осъзнал и пожелал. Това, в което си сегар е нещо като бавно вадене на зъб. Ако кажеш ясно какво желаеш и очакваш, или ще го подтикнеш към действие, което и ти желаеш, или ще го накараш да побегне с 200. Ако избере второто, значи не е бил твоят човек и поне няма да ти губи времето и да ти хаби емоциите.

# 220
Че е сучайно, се предполага. Едва ли са ви 'сватосали'  Simple Smile

В смисъл, къде как се срещнахте за първи път?

# 221
Браво, wish, ние с теб започнахме да си говорим нормално. Може и приятелки да станем накрая  Mr. Green Това беше в кръга на шегата. Напълно съм съгласна с теб  Grinning

# 222
Не, не са ни сватосвали. Запознахме се покрай моята работа.

# 223
На шега - да, как ще си купим малка къщичка и ще си живеем тихо и кротко. Но не и на сериозно. Мен повече от него ме е било страх да повдигна темата с оглед на проваления ми брак.
Използвай подобен повод и от шега мини на сериозно.
Предвид възрастта на детето можеш да кажеш, че ти е нужна яснота, защото следващата година трябва да се ориентира към гимназия, затова е важно да знаеш къде ще сте.

# 224
Той служебно ли идва сега до твоя град или служебно и отделно лично пътува за да е с теб?

Повече той ли пътува до твоя град? или ти до неговия? или по равно?

Общи условия

Активация на акаунт