Връзка от разстояние

• 14 187
  • 254
  •   1
Отговори
# 225
miss_m  какъв е бил този човек, който е загубил- родител, приятел или любима?

# 226
  • MI
И на запад 40 години без сериозна връзка не е много нормално. Познавам такива, но са изключения и не бих посъветвала никоя моя приятелка да се хваща с тях. Женят се между 30 и 40 масово, да, но си имат сериозни връзки и евентуално съжителства преди това. Тези двто остават след 40 са тежките случаи.

С това не искам да стряскам авторката, а просто да кажа че си е голяма червена лампа това. Хващай го за ушите и виж има ли надежда. Може пък и да осъзнава че втори път няма да има такъв късмет и ще го изядат котките накрая ако продължава да се ослушва.  Wink Успех, ако не е той, пак ще срещнеш човек, по-добър дори, ще се влюбиш и ще бъдете много щастливи.  Hug

Пиши после какво е станало.

# 227
Мен повече от него ме е било страх да повдигна темата с оглед на проваления ми брак.
И какво като имаш провален брак? Това да не те прави по-долна категория човек, който трябва да чака да благоволят да го вземат? Ако ще разсъждаваме в тази посока, този хубавец дори провален брак няма. Ей, как пък един мъж не се запритеснява, че има провален брак и дали ще го вземат!

# 228
Винаги той идва при мен, не пътува служебно. До сега никога не се е случвало да търси повод да не дойде, дори напротив, сменя се с колеги,  да може да се видим. Аз не ходя в неговия град. Била съм там 2-3 пъти инцидентно. Но той е при мен при всяка възможност.

# 229
Родител и най-добър приятел.

# 230
На смени ли работи? В събота и неделя също ли работи ако е по график?

# 231
  • Бургас
Аз пак ще питам, майка му знае ли, че си разведена с дете?

# 232
Мен повече от него ме е било страх да повдигна темата с оглед на проваления ми брак.
И какво като имаш провален брак? Това да не те прави по-долна категория човек, който трябва да чака да благоволят да го вземат? Ако ще разсъждаваме в тази посока, този хубавец дори провален брак няма. Ей, как пък един мъж не се запритеснява, че има провален брак и дали ще го вземат!
Не, не ме прави по-долна категория в никакъв случай. Може да не ти се вярва, но аз съм благодарна за този провален брак, защото ме научи на много неща. Имам опит, а той е безценен.

# 233
На колко години е бил приятелят ти, когато почива баща му? каква е била причината инцидент/ болест?

# 234
Да, майка му знае. А той работи на график и всяка почивка прекарва с мен

# 235
На колко години е бил приятелят ти, когато почива баща му? каква е била причината инцидент/ болест?
Бил е дете. Загубил го е при инцидент.

# 236

Не, не ме прави по-долна категория в никакъв случай. Може да не ти се вярва, но аз съм благодарна за този провален брак, защото ме научи на много неща. Имам опит, а той е безценен.
Но защо тогава да те е страх да говориш за съвместното ви съжитество с оглед на проваления ти брак, както сама писа?

# 237
Да, майка му знае. А той работи на график и всяка почивка прекарва с мен
може и да ти се стори странно, но за него това време с теб двата му свободни дни в седмицата, може за него да означават семейство; особено пък ако баща му е имал натоварен работен график на смени и не бил регулярно в къщи, или спал след нощни смени например.

# 238

Но защо тогава да те е страх да говориш за съвместното ви съжитество с оглед на проваления ти брак, както сама писа?
Защото не съм от типа хора - проба-грешка и карай нататък. Искам, ако се обвържа/омъжа отново да е завинаги. А и не мога да причиня на детето провал. То не е виновно за нищо и не искам да го трвмирам. Просто искам да заложа на сигурно.

# 239
Бил е дете. Загубил го е при инцидент.

Това е много травмиращо събитие, ако загубиш родител преди да си навършил 16 години.

Общи условия

Активация на акаунт