Четвърти клас - 2

• 71 727
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
На нашите са им казали нормален учебен ден! Идват си за 8,00 часа на училище. Учат си до 10,00 часа. Правят НВО, и след това си продължават по учебната програма. Дори и занималня ще си имат следобяда Simple Smile

Успех желая на всички деца Simple Smile Спокойно и без стрес да минат всичките тестове  Hug

# 421
И нашите утре са си по програма. Ако за всяко контролно ги освобождават, то няма да имат ден на училище тия деца!  Laughing
Вашите са с температури, а моето от 10 дни има стомашни проблеми. Лекарства даваме, но не минават. Някакъв вирус се е закотвил у нас - всички го минахме, но при него още продължава. Ще пускам изследвания вече, че много продължи. А в гадните училищни тоалетни не може да отиде спокойно. Не знам какво са прегрешили толкоз тия деца, та биват наказвани по този начин. В софийския затвор съм ходила навремето на "производствена практика" - ми то там на 8 души преди 20 години - по една тоалетна се падаше. И колко затворници осъдиха държавата за лоши условия в затвора! Тук - на етажа 1 за момчетата и то ужасна. Представете си ако сте с такъв проблем и ви се налага да ходите по 5-6 пъти как ще се чувствате! Ако и учениците тръгнат да я съдят, не знам как ще се наплати на обезщетения тая държава.

# 422
  • София
Темата с тоалетните е болна навсякъде почти  Sick.

# 423
А в момента дори нещата се пооправиха
Преди какво беше  ooooh!

# 424
моят изреши матурите за последните 4 години - отне му по 7-8 минути на тест. да ви кажа - то май само са му много приказките на това чудо - матурите. на практика - нищо кой знае какво.

само дето г-жата в началото на уч.година каза, че е купила принтер, за да им печата тестовете, и да не ги купуваме допълнително. е, с нашите пари , разбира се. оказа се, че ни една матура не са решили до сега. ама нейсе, принтерът няма кой да ти върне.
как да е.
аз не се притеснявам.
решихме там 15-ина матури, и го натиснах да решава задачи, че нали Питагор идва. Имаме сборник на г-н Леов, от него решаваме
 Hug Hug Hug

# 425
  • у дома

решихме там 15-ина матури, и го натиснах да решава задачи, че нали Питагор идва. Имаме сборник на г-н Леов, от него решаваме
 Hug Hug Hug

Кой е този сборник newsm78 Ние пък нищо не решаваме за Питагор-каквото сме решавали цяла година,такова-аз нямам нерви повече...За големия преди 4 години ми беше в пъти по-спокойни специално за приема в математическата,за матурите и тогава не се трогвах,а тази година въпреки,че дребен е с доста по-добро представяне и класиране съответно от брат си ми е доста напрегнато-хич не обичам неизвестните неща като състезанието Питагор,което май пак ще се проверява електронно и ще чакаме кой знае колко време за резултатите...

# 426
Нищо не сме правили вкъщи за матурите. Разчитам и съм сигурна, че госпожата ги е подготвила много добре. Освен, че решава задачи вкъщи с цел кандидатстване. Само по ЧО ни каза, че трябва да си направят преговор сами, но не съм сигурна, че е добре това вместо да решава задачи или да си почива. Simple Smile

# 427
Здравейте искам да попитам,за Питагор предварителна заявка за участие трябва ли? и каква е таксата която се плаща ?

# 428
  • Бургас
Здравейте искам да попитам,за Питагор предварителна заявка за участие трябва ли? и каква е таксата която се плаща ?
В Бургас записването беше от 2 до 5 май, няма такса.

# 429
Ние също учим нормално днес. Ще носят по-малко предмети обаче. Ще си има и занималня, но моето дете не ходи. В петък изпращат абитуриентите, та няма да имат пак пълен ден.
Във вторник ще имаме родителска среща с новата класна, която ще ги поеме в пети клас. А в сряда отиват на еднодневна екскурзия. Ще тръгнат доста рано - 6.30.
Видя му се краят!

# 430
  • софия
Късмет на всички дечица на матурите днес, моя син тръна много притеснен, аз също съм се спекла, дано му е ден. Flowers Four Leaf Clover
Предполагам, че децата не са при техните госпожи на матурите, от другите класове, ако са учителките, може да ги прецакат нещо на диктовката, защото е много важно как ще има изговарят думите и ако има някаква конкуренция между учителките, разсъждавам си.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 11:00 от tzvetihc

# 431
  • София
Късмет и от мен на всички! Simple Smile
Моят син вчера каза, че имали късмет - щяла да им диктува тяхната госпожа. Дано! Те поне са и свикнаи на нея  Praynig

# 432
  • София
И мойто  тръгна притеснено Rolling Eyes По БЕЛ го притесняват странно зададените въпроси, дано този път да са ясни и конкретни Praynig Те са втора смяна, но от днес до 16ти минават първа и ще си имат нормално часове преди и след НВОто.

# 433
Мина  Laughing, каквото такова пък дано е ОК, нямаше време, че влизали в час.
Като чувам някои как само за изпита ги викат  newsm78

# 434
Преди четири години големият се оплака, че трудно чувал и разбирал госпожата, която им диктувала на изпита. Дано девойката е имала повече късмет днес.
Преди четири години, като качиха теста в интернет, дори аз направих една или две грешки на четенето с разбиране. От завъртяни въпроси точно... Пък съм възрастен човек с висше образование, филология.

Общи условия

Активация на акаунт